228

БайХ

преди 2 години

То е ясно че парламента отдавна не е продуктивна институция и нищо нормално от там не излиза. Явно парламента е прекалено остаряла форма на управление и има нужда да се замени с нещо по ефективно.въпроса е какво.

227

Сата НАТО

преди 2 години

Аз не виждам проблем да се пише нещо на листче. Нещо повече, тя има право дори да се пробва да ги изкушава. Нито е престъпление, нито нищо. Отгоре на всичко жената си има имунитет. Аз съм гласувал за *** - разрешавам и я упълномощавам да *** чалгарите от мое име.

226

Баси

преди 2 години

Хранителните стоки поскъпнаха ,парното ,бензина....А, тия се карат за глупости ,вместо да направят нещо за народа.Нема такова чудо,честно...

225

Иван

преди 2 години

За цялата група с отстъпка за количество? Баце повече ще даде

224

До 264

преди 2 години

Ти прочете ли им приоритетите ? " Изпращане на северно македонец и българин в космоса и приватизация на ББР " ! С тия откачени приоритети никога няма да имат правителство. Тая идея е сигурно на някой от училите на запад новополитици с по три езика.

223

анонимен

преди 2 години

ИТН губят, защото на два пъти се изложиха и не съставиха правителство, и защото нямат капацитет да го направят! Сега ни предлагат сценарий след сценарий, това го могат, но глупави сценарии! Татяна Дончева ще ги купува, Ива Митева ще я гърмят?! А, главния прокурор могат да го гърмят! Да си заминават и ония изправените на Маямата и те да си отиват! Нагледахме се на простотия и нищоправене! А в това време цените на тока пораснаха и на хранителните стоки още повече!

222

Анонимен

преди 2 години

До 249 Ще кажа само, че на предишните президентски избори гласувах за Радев. Вярвах, че ще е баланс. Дори за миг не допусках, че ще вдигне ръка на народа, в момент в който трябваше да сме обединени. Постъпих глупаво и наивно. Идея си нямаш, колко е трудно да признаеш пред себе си, че си постъпил ***, че си позволил да те излъжат. Но старите хора казват, не питай старило, питай патило. Е, аз съм едно научили урока си платило. Още не знам за кого ще гласувам. Но категорично ще гласувам.

221

пияница мистик

преди 2 години

Тоя злобен лилипут пише сценарий след сценарий и всички до един недъгави като него :))) Ще дойде някой с листче с написан подкуп на него и яз няма да си го сложа в джоба. Айде бегай бе

220

izh

преди 2 години

Комуноприватизаторите взеха да се изявяват и като комбинатори. Пионки срещу банкноти - дал бог. Никой не е обещал циркът да е безплатен. Все пак спасяването на давещите се е в ръцете на самите давещи се. Между другото и сайтове като този са създадени като бизнес проекти от тези които могат да плащат и като гаранция за бъдещите вземания. Та, "унищожете баламите - тарикатите сами ще умрат"

219

Анонимен

преди 2 години

Таман реша, че сериала вече е свършил и от Индия пристигне новата серия. Някой знае ли за кога е плануван финиша на тая сА*пунка?

218

Анонимен

преди 2 години

Измамихте този народ,Тошко.

217

Анонимен

преди 2 години

Майките - вудумагьоснички, дето системата ги кремирала къде са сега. Системата си е същата. Къде харчат наградния фонд за пърформансите миналата година.

216

Анонимен

преди 2 години

Тия са като матрьошки. Отваряш ИТН излиза ДБ. Отваряш ДБ излиза ИБгИН. Отваряш ги и тях излиза БСП. Отваряш Бсп излиза Радев. Отвараш Радев излиза Решетников. Отваряш го и него излиза Газпром и се размирисва

215

Анонимен

преди 2 години

Тоше, това твоята фобия комбинирана с тежки мозъчни увреждания плюс не те знам какви вещества употребяваш, но отдавна си смешен, вече и доста трагичен.

214

Анонимен

преди 2 години

Жена с власт за да оцелее - лъже, маже, краде ако и падне, а може и да трепе. Жена в България да е с достойнство е много рядко.Само ги разгледаите в НС как се държат , като дошли от Азия. Нямат уважение, арогантни, цинични.

213

Негласуващ

преди 2 години

Айде пак гласувайте на следващите избори. И после пак псувайте избраните. И така до безкрайност..

212

Болоний-Лошото куче

преди 2 години

Поредния сценарий на сценариста Тошко .Значи Болонката се оказва много ценен кадър за БСП и те били готови да дадат половин милион за нея ... ??? А Тошко казва ли за какво ще я ползват ? Или не е удобно по медиите да се пишат цинизми .Ние си знаем . Повечето тук коментиращи биха ползвали такава Болонка със същата цел .... Хм, избори идват всяка партия си събира електората по различен начин .Явно чалгарите са заложили на "заплахата от зли сили"за да си обединят елИктУрата...

211

Дивак

преди 2 години

Тошко се побърка. Бягай Тоше от парламента овреме, иначе те чака 4-ти километър.

210

Анонимен

преди 2 години

до 247 Забрави да ми отговориш,за кого да гласуваме и кой е идола ти?-:) Правиш се на улав а?-:)

209

Негласуващ

преди 2 години

Ако изборите можеха да променят нещо, то те щяха да бъдат забранени. Това го е казал Марк Твен през 1886 година. Но все още има наивници, които вярват до последно, че с гласа си ще променят нещо. Погледнати отстрани сте леко казано смешни. Гласуват.. излъжат ги. Пак гласуват пак ги излъжат..и така 30 години. Куче да беше щеше да се научи от 10 път че го лъжат. Но овчия народ е упорит..