27

Анонимен

преди 3 години

Слави добре ни оправи и направи така че никой да не може да управлява. Това е най доброто за България към този момент. Аз съм доволен и според мен е по добре да няма правителство отколкото да има некадърно такова което да прави само поразии са влошава нещата още повече.

26

да знаете

преди 3 години

Изборите/новите/ няма да променят нищо, положението ще е същото.

25

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ бяха свикнали да обират каймака само и се мислеха за богоизбрани.... свърши

24

Анонимен

преди 3 години

край на партийте и преход към президентска република - колко още години трябва да минат, за да се убедим, че всички партии крадат и лъжат и това им е основната цел? После няма никой виновен за нищо. Президентска република или швейцарски модел - друго няма да сработи при нас.

23

ЬЬЬ

преди 3 години

Диктаторите по целия свят си приличат като кръвни братя.Те искат или всичко,или нищо,дори държавите им да потънат в безвремието.Такъв е и чалгаря трифонов.Нищо ново под слънцето,но той няма вина,вината е у тези,които го избраха.Такива хора избраха и президент(чето) радев,който с омраза раздели нацията,потъпквайки конституцията,стремейки се единствено към еднолична власт. Него,освен вторият му мандат,не го интересува нищо друго и това е много жалко,а всички думи зад които се крие са лицемерие.

22

Защо

преди 3 години

всички политолози избягват приноса на генерал Дьо Гол за съсипването на скъпото му Отечество? Тошо едва сричаше, ама тоя го удари в земята!

21

Анонимен

преди 3 години

Абе лъжите на комунистите достигнаха апогея си... но може би не. Те червените са с неограничени възможности когато говорим за лъжи и кражби. Така че май Слави стигна апогея, червените могат още повече да лъжат, а в кражбите са ненадминати. За 3 месеца изядоха 1 милиард и 200 000 милиона. Е това ако не е апогей, здраве му кажи!

20

Анонимен

преди 3 години

Отсега заец клепоухий, заявява (чрез действията си), че иска избори по отделно, с което автоматично си вкарва много тежък автогол. Почти всички партии казаха, че искат изборите да са 2 в 1. Плюс това ще има и допълнителни харчове ако изборите не се проведат заедно, само и само да преизбрат шапкаря.

19

Анонимен

преди 3 години

Слави е в своя апогей, а вие сте под апогея на Слави и църкате със навлажнени очички как ви е напогейчил Слави.

18

Анонимен

преди 3 години

БОЙКО Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП

17

Анонимен

преди 3 години

За разлика от другите партии ГЕРБ лъжат първо своите избиратели.

16

Анонимен

преди 3 години

До Калеко Алеко12 ГОДИНИ МУТРИ СТИГАТ! БЕГАЙ ДА ПЛАЧЕШ НА БОЙКО С ТЪПИТЕ СИ ОПОРКИ ***!

15

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли, Трифонов е нещо странно. Той е онова зло, което с популизма си и дивотийте си, направи добро. Той показа истинското лице на ония дето си бяха сложили маската на нови и спасители. Не харесвам Слави, музиката му още по-малко, но той направи добро. Не знам дали въобще го осъзнава, но все тая. Надявам се да стане втори или трети на изборите, защото хората му нямат капацитет. Но няма да го плюя, именно защото с лудоста и злобата си, направи добро.

14

Калеко Алеко

преди 3 години

Той да беше само трифончук, прав е ББ че това което се роди под юмрука на фигуранта е 100% Брак...Държава без правителство, без бюджет, с министри популисти които досега не са свършили нищо освен да сеят фейкове в обществото...с набираща скорост мигрантска криза и пандемия за които нищо не се говори, а цялото внимание на радевата хунта е насочено към предстоящите преЦедентски избори и повторното преизбиране на Главният арихитект на Метежа и разрухата на България, на които сме свидетели в момента

13

Анонимен

преди 3 години

Корумпираната крадлива комунистка *** да връща мандата веднага. Да не чака подземния свят да върти две семици схеми и порции. Слуга на престъпници е г-жа лъжа.

12

до протестърите

преди 3 години

ааах, какви хвалби имаше за Слави и ИТН преди 4 април, преди 11 юли, а сега се сетихте, че е чалгар, защото пинокио лодкаря си правеше сметката с мая да си поделят 1/2 от правителството, а Слави да се мъчи да обяснява че не е комунист, НИ ВИ МИНА НОМЕРА И СЛЕДВА "МУТРИ СБОГОМ"

11

Анонимен

преди 3 години

Уф ,няма ли да спрете да я показвате таз дърта кекерица ? Докога ще я пускате да ни вменява среднощните си фантазии ? Или : Всеки глас - за бокова влас(т) ?! Па дори да изпуснат изотзад (гласа).

10

Анонимен

преди 3 години

12 години мутри стигат,стигат, времето е наше

9

Анонимен

преди 3 години

И ся ко ? Избори или протести ? А на бас че пак няма да се опрайми ;) Еврог.ейско робство е основния проблем. И не само на България. Ама да седим в четвъртия райх както в третия. До самия край :))) този път на България а не на райха.

8

Анонимен

преди 3 години

ПОПУЛИЗМЪТ НА БОРИСОВ СЪЩО