194

Анонимен

преди 2 години

Кандидатите за власт да внимават какво си говорят помежду си,защото после всичко излиза наяве.Само в ГЕРБ спазват закона на омертата и никой не смее да каже каквото и да било,без разрешение на шефа на мафията.

193

Анонимен

преди 2 години

Хвани единия, удари другия!

192

Анонимен

преди 2 години

На Славчо ваксината му е увредила мозъка....... Ваксинирал се, глуппакът.......... Мангъров го предупреждаваше да не се ваксинира, че естественият имунитет е най-безопасен.............. След ваксината, вече не се знае кой командва Слави Трифонов. Чипът му е свързан към облака на Бил Гейтс или пък към сайтовете на Ислямска държава.

191

до Цъцъцъцъцъ

преди 2 години

Един мoшеник избрал друг мoшеник за министър... Къде е изненадата?

190

анонимен

преди 2 години

Кой лъже повече - Кирето или Славчо. Професионални лъжци.За да стигнеш при Славчо великия политик на вселената, трябва да минеш през няколко кръга за одобрение. Нещо както е било при Ал Капоне.Добре че новите предсрочни избори ще ги заличи -изчетърква.

189

Анонимен

преди 2 години

Вярвам на Кирил Петков.Не може да си се самопредложил за министър и да поставяш условия.Условия се поставят само когато те поканят.Така че,Слави да си мери приказките,ако очаква стабилна подкрепа.

188

Анонимен

преди 2 години

Кирчо да не пада на нивото на чалгарина, а онзи Тошко ако се срещне в тъмното с Буци дали няма да се напикае, иначе в интернет и фейсбук много смел.

187

Анонимен

преди 2 години

С поведението си Трифонов показа, че надали някой сериозен човек ще се захване повече с неговата партия. Там ще пребивават разни треторазрядни шнорхели, плагиати и микимауси като Тошко и порпаднали царистчета.

186

Анонимен

преди 2 години

Евати наглия чалгарин, говоренето на ТИ го напрягало...

185

Живко от Варна

преди 2 години

Извинете хора, може ли да ми помогните да стана държавен служител в някой сектор на държавата ?

184

Сата НАТО

преди 2 години

За това му вярвам, въпреки че заради гражданството трябва да бъде тричан. Но е трябвало още когато дългия чалгар се е обърнал към него на "ти" (Кириле...), трябвало е още тогава да го напсува на майка и да го прати по гяволите.

183

798099

преди 2 години

До 130. Върви да си доучиш математиката! Да се обърнеш на 360 градуса означава да направиш пълен кръг. Тоест, да си в изходната точка. За твое сведение, тъпият чалгаджия се извъртя на много и различни градуси. Защото много и различни групировки му плащат. Никога не е имал собствено мнение и няма да го има, защото това е жалкото му интелектуално ниво.

182

Калеко Алеко

преди 2 години

Славчо и Кирчо са си лика прилика, единият е шоумен възпял в чалга-творчеството си мутрите от Прехода като национални герои с бели сърца, а сега тръгнал да променя модела и да се бори с/у мутрите ... другият пишман-министър дошъл на вълната на метежа под юмрука на фигуранта и станал известен с двойното си гражданство и с това че е източил един язовир ... таквизи е юнаци раждала, раждала, ражда и днеска българска майка юнашка, а дали е точно българска е трудно да се каже ... !!!

181

да Ви ...

преди 2 години

Гледам и не вярвам българи как се плюят и отричат не ги е раждала само българска майка.

180

Анонимен

преди 2 години

Странно що не е харесал Славчо и оня пияницца или оная баба дето все не знае обектите и къде е финансирането. Тия дето чегъртат най- много пак прецакани

179

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да плюят по ИТН герберастките дребни душици на следващите избори те ще имат пълно мнозинство а президента Радев ще спечели президентските избори от първия път, защото хората видяха, че само тях ги е грижа за обикновения българин!

178

Абе

преди 2 години

Чудя се срещата им край някой язовир ли се е състояла !?

177

Анонимен

преди 2 години

Каквото построи ГPOБ за 12 години, дъжда го отнесе за една нощ! Ремонт на ремонта, на ремонта. Гарантирано от ГРОБ!

176

Анонимен

преди 2 години

До Данко Харсъзина За къв Герб ми говориш бе човек,досега не ме ли чете. Пак си прекалил с грозданката.Еми кво да те правя няма оправия с теб объркан си.

175

Анонимен

преди 2 години

Сервитьорката - Банкерка! Мутра-Премиер! Това го има само в България.