539

НАРОДЕ, СЪБУДИ СЕ

преди 2 години

ЦЯЛО ЛЯТО СЕРСЕМИНЪТ С ЮМРУКА НА ЧЕРЕПИТЕ МЯТКАШЕ ПО УЛИЦИТЕ НА СОФИЯ ПЛАТЕНИТЕ ОТ ЧЕРЕПИТЕ НАРОДНИ ТЪЛПИ, ТЕ РАЗНАСЯХА КОВЧЕЗИ, БЕСИЛКИ, "ПЛАКАХА" ЗА БЕДНИЯТ БГ НАРОД, ИСКАХА ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ С КОИТО НЯМА ДА СМЕ ПОСЛЕДНИ В ЕВРОПА- А ПОЛУЧИХМЕ САМО ВИСОКИ ЦЕНИ И ОГРОМНИ КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ-- Е ТЕ ТОВА СА ИЗЧАГЪРТВАЩИТЕ...СЛУГИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ОЩЕ ВЕДНЪЖ СА НА ПЪТ ДА СМАЖАТ НАРОДА СИ!

538

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха, Итн внася предложение и чужди граждани да могат да бъдат министри, е от тоя патриот какво може да очакваш.

537

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Слаффчо си седи на...диванчето в хола,с гледка към Витоша на ул. Кумата в кв.Бояна и се...кефи на народната либофф.

536

бареков....

преди 2 години

.......т.е Трифонов

535

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 601/ НЯМА ДА ТИ МИНАТ НОМЕРАТА !ДПС СА ПОЛУЧИЛИ МНОГО ПО-МАЛКО ГЛАСОВЕ НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ ЮЛИ И СЕ КАЧИХА КАТО ПРОЦЕНТИ САМО ЗАЩОТО 800 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ НЕ ОТИДОХА ДА ГЛАСУВАТ СПРЯМО АПРИЛ! А СТАНИСЛАВ ОБЯВИ, ЧЕ ТУРЦИТЕ СА ЕПИДЕМИЧНА ОБСТАНОВКА ЗА БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ И ГО КАЗА СЪВСЕМ ОТКРИТО! СТАНИСЛАВ СЛУЖИ НА РАДЕВ И ГО ЗАЯВИ ОТКРИТО! ДОРИ СЕГА ИГРАЯТ ЦИРК, ЧЕ СТАНИСЛАВ Е ПРОТИВ ЗА ДА ВЪРНАТ МАНДАТА И РАДЕВ ДА ОСТАНЕ СЛУЖЕБНО НА ВЛАСТ ЩОТО ПРИ РАЗПУСНАТ ПАРЛАМЕНТ НЯМА ИЗБОРИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ

534

До 592

преди 2 години

Предизборно ми пуснаха ТВ 7/8-ми безплатно. Веднага кодирах канала. И на мен ми действат токсично. Освен това естетически не ги приемам Много слаб български език звучи от екрана. С много цинизми,които не обогатяват смисъла на текстовете. Много неясна пунктуация. Музиката им е безлична. Едни и същи мотиви звучат от години. Като бригадирските песни навремето,които се повтаряха до втръсване от радиото.Омръзна ми отдавна.

533

проф Герчичкоф

преди 2 години

Продължавам да творя , вече и за деца :" Горе на Балкана, бие тупана, долу в полето, вампир плаши детето, и иска да му вземе кюфтето "

532

Анонимен

преди 2 години

,,Хвани единия,ударидругия.,, Стойчо го спасиха в Пирогов , после им отвърна с клеветническа кампания. Славчо е същия. Лекували го навремето и той подарил един евтин телевизор на болницата. Като го изписали, отишъл и си го взел?! Егати дребните душици.

531

Анонимен

преди 2 години

Снощи Славчо каза - Политиците са хора, които трябва да се свършат една работа! Само дето не уточни, че работата е заръчана от Ахмед Доган. Затова и повечето политици се дърпат да слугуват на Доган, подобно на слугинчето Славчо.

530

АнонимеН

преди 2 години

СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ Е ВЕЧЕ НАПЪЛНО ДОКАЗАН НЕНОРМАЛНИК! НО Е МНОГО ПО ДОБРИЯ ВАРИАНТ ОТ НЕДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ КОЯТО АКО МОЖЕ ВЕДНАГА ЩЕ СЕ ОБЕДИНИ С ИЗЕДНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ ЗА ДА ИЗТОЧВАТ ДЪРЖАВАТА КАКТО ГО ПРАВЕХА КАТО РЕФОРМАТОРИТЕ В МИНАЛОТО ВСЕ СЪЩИТЕ КОСТОВИСТИ!

529

анонимен

преди 2 години

Показа се. Божествен над всички. С една дума той е суверена -единствения.От него разбрахме че лидерите на БСП, ДБ, президента и Ние дрън дрън са подли кариеристи, лицемери, интересции и мутри с бели якички, които нямат нищо общо с промяната, а имат с лична подмяна. Това го знаехме отдавна. Славчо показа че и той е един от тях, дори ги превъзхожда по лицемерие. По важното е че гласувалите за трите партии на протеста и президента малко са ходили на училище, и бъркат чалга с държавно управление.

528

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Гласуваш за Славун-итънъто,получаваш Боко Кюлчето на...тепсия,неизчегъркан.(Платено...съобщение на Куку -бенд и...приятели)

527

Мда зле е работата

преди 2 години

Бат Славчо направи столетницата БСП за смях пред целия народ и пред света! Те пък толкова гладни, че са готови да му налапат к...а за залък власт. Ей не се наядоха тия БСП. ИНТ изкара пред цяла България истинските лица на политиците и затвърди всички наши опасения. За жалост изкара и своето лице, че не е готов да управлява и няма кадри, както и визия за бъдещето. Но най-много ми харесва, как говори популиски и веднага след това прави точно обратното! Тоест от обещаните 120 депутата ще са 340!

526

полит жиголо

преди 2 години

Га яде пържоли с Борисов си траеш, га се подлагаше на В. Илиев ВИС си траеш, сега подкрепяш човечето с юмручето насъскващ българи да се трепят с павета и самоделни бомби пак си отпред.

525

Варварски марш

преди 2 години

С изплезен език, майна, длъгнесто магаре си пуска фалцета : "Няма не искам, няма недей, щом те желая, ставам злодей...", и, Коматьево арена, ИЗРИГВА майна, сякаш Тошко Нидьельеф, е фкарал дуспа, майна !!

524

Анонимен

преди 2 години

Слави спрях да го гледам някъде между 2003-2005 година.Спомням си че като го глрдах ме избиваше на алкохолизъм и сутрин се чувствах като отровен.Обаче по едно време бях на сухо поради безпаричие,и се оказа че просто го търпя на сила заради домашните си.просто констатация.По едно време се светнах че тоя ми действа токсично,и от тогава не съм си и помислил да го гледам или слушам.но когато не съм сам,и се наложи все пак да му слушам гламатиите,просто го игнорирам,и никога не опотребявам алкохол.

523

Непозната

преди 2 години

И НДСВ е зад него, както вече стана ясно.

522

ИНаТ

преди 2 години

цялата работа, която Слави изварши е да изчегърта МУТРИТЕ НА сестра галева и да извади от председатеското място на ГРАДСКАТА ДЕСНИЦА, Бойкикев, защото е много неестествено да се ръководи от комуниста Ристю, който иска де е премиер, много по-логично е да бъде човек от ДСБ, дори и наско гнома

521

Анонимен

преди 2 години

Слави, чао, Слави чао, Слави чао, чао, чао

520

Анонимен

преди 2 години

Стига са дъвкали за политики, програми, идеи и други залъгалки. Най-важният фактор в политиката са хората. Няма нищо нередно да се искат министерски постове, пропорционално на даваната подкрепа. Какво ни предложи Чалгослав - царистчето Ники Мук, Плагиата, Шнорхела?!!! И черешката на тортата - 31 г. вирусолжка за министър на образованието. Всички министри да са негови, ама с 65 депутата не става. После сръдня като малко дете. Твърдо Чалгослав не е за политик. Нов диктатор от Фейса не ни трябва!