61

Анонимен

преди 2 години

А бе пикльовци наивни! За това ли дойдохте? Това да не ви е *** шоу по телевизията 7/8, която и без това никой не гледа?

60

Кирил

преди 2 години

До добре Ами помислих отново. След изборите април и 17% резултат, се сърдиха че не предлагат кабинет. След изборите Юни и 24% резултата, се сърдят, че предлагат кабинет. Ако питаш дали трябва да се спазва закона, значи си хейтър. Но ако единствени те спазят вота от референдума, не го коментираме. И след всички тези избори ИТН все губи подкрепа. На чужди простотии ли да вярваме или на здравия си разум.

59

Да върнем бойко ?!?

преди 2 години

Абсурд! Тези кражби, мутрещина, наглост, простотия никога няма да ги върнем.Отново ще нашарим парламента, но в полза на партия, която би формирала коалиционно правителство.Само като се сетя за сачева, цачева, оня от габрово, караянчева, особено бикова и къдравата сю -не мога да си представя отново да ги гледам всеки ден по села и паланки в джипката - абсурд!

58

НЯМА ИЗБОРИ!

преди 2 години

ИЗБОРИТЕ СА МЕНТЕ---В ТЯХ НЕ УЧАСТВАТ 1/6 ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ , ПОРАДИ ЛЪЖОВНИЯ И ПРЕДВАРИТЕЛНО НАГЛАСЕН ИЗБОР НА ДЕПУТАТИ И ПАРТИИ ,ЧРЕЗ "МАШИННИЯ ВОТ"---ЗАПОЧВАМЕ ПОДПИСКАТА ЗА РЕФЕРЕНДУМА!

57

Анонимен

преди 2 години

Браво ИТН! Дойдохте, забъркахте каша и упорито ще вървим към нови избори, за да похарчим още пари. Не за друго, а само за да покажете колко сте корави. И какво доказахте, че не ставате за нищо.

56

Анонимен

преди 2 години

Нинова да предложи Пацо шнорхела, да видим чалгарите как ще гласуват против

55

Кирил

преди 2 години

Дано ИТН подкрепи кабинет на БСП. Така ще видим ДБ за стабилност в държавата ли са или просто си искат постовете.

54

Анонимен

преди 2 години

Четете Дугин.

53

добре

преди 2 години

Добре, но този път губите. Наглостта ви, никаква диалогичност и липсата на култура показаха, че не ставате.Не може още преди да са излезли резултатите да кажете кои ще са министри. Това може само ако имахте 65%, а не 65 депутата.Разочаровахте, започнахте да плюете по другите протестни партии, които наистина бяха на протестите за разлика от вас. Синхронните атаки с ДПС спрямо някои служебни министри са повод за размисъл.Не искаме да ни управляват от фейса след джипката!

52

истина

преди 2 години

И аз ще ви кажа нещо, няма повече да ме разигравате като циркова ***, имахте достатъчно време и шансове да направите правителство - няма да отида да гласувам за никой, вие се подигравате с най бедния народ в Европа. Бойкот на изборите - нека разберат политиците мнението ни за тях - никакво гласуване.

51

Българин

преди 2 години

Хора, искайте да ни дойдат политици капиталисти да се оправиме, 30 години вече ни идват само комунисти за политици да избираме, искайте да ни идват капиталисти, само при капитализма можем да живеем добре в богатство и да придобиваме власт и материални придобивки като истински капиталисти да увеличаваме капиталите си.

50

Анонимен

преди 2 години

И по слеващите също нищо няма да променят, и по - по по - слеващите, България винаги ще си остане бедна. И на запад не можете да пътувате да миете улици, защото и там е криза. Яжте банани в България и мирувайте докато чакате да дойде инклузивния капитализъм.

49

НЯМА ИЗБОРИ!

преди 2 години

ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС!

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47 Ако е свършил нещо и хората го одобрят , ще му дадат на Слави и 150 човека в НС . За какво да му даваме 121 депутати , да предлага пак някой като Ники Василев , или Пламен Николов . Няма да стане и след 100 години

47

Анонимен

преди 2 години

Това мазохистично поведение на ИТН ми говори само за едно - не са имали Никакво намерение да управляват , и са в ПЛАТЕНА УСЛУГА на някого . Дано да греша , но ако това са ГЕРБ и сие , Слави заслужава да го замерят с камъни ,

46

ИЗБОРИТЕ СА МЕНТАК

преди 2 години

ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ ---ЗА "НОРМАЛЕН И ТРАДИЦИОНЕН ИЗБОРЕН ПРОЦЕС"-----А НЕ ЗА МЕНТЕТА , НАГЛАСЕНИ ОТ МАШИНИ...!..ЗАПОЧВАМЕ НЕЗАВИСИМА И ПОВСЕМЕСТНА ПОДПИСКА ЗА РЕФЕРЕНДУМА!

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 74.При това разпределение на силите как го виждаш да стане,....***...Живей в действителността,а не в някакви илюзии...

44

Анонимен

преди 2 години

Какво ще променят следващите избори . Пак същото ще бъде , дор ГЕРБ може пак да спечелят . Ама с тях няма да искат да правят кабинет . Пак ще са необходими 4 партии минимум. Вече 4 месеца не могат да се разбират , какво ще се промени до началото на ноември

43

Анонимен

преди 2 години

Аз си махам твто им, а камо ли да гласувам за тях. Типунгери.

42

Анонимен

преди 2 години

Не може шута да е цар.Той е шут и там трябва да остане.