97

Анонимен

преди 2 години

Нищо не се прави за държавата, нищо съществено не правите, освен да обвинявате Борисов и да живеете в миналото и какво станало на платените от Божков протести!!!!

96

Анонимен

преди 2 години

трендът на дървените човечета, които следват Пинокио беше нагоре, но сега вече превалиха пъка и тръгват надолу и все надолу докато Слави изчегърта ДСБ и костовистите от политиката

95

Анонимен

преди 2 години

За пореден път доказват, че освен да мрънкат и плюят по най-жлъчен и долен начин или да се подмазват, друго не могат! Добре, че 7/8 е платена тв и децата му не могат да я гледат!

94

ИТН към ДБ

преди 2 години

Тънки сметки без кръчмар....

93

Анонимен

преди 2 години

България има пари, да плаща за избори, докато не се усетят, че ИТН просто са некадърни достатъчно, за да не може да направят управление на държавата.

92

Пешо Питанката

преди 2 години

А бе ония "умните","красивите" и КРЕСЛИВИТЕ защо рИИИват...?Май не им се отвори парашута....

91

Маджо към Пинокио

преди 2 години

Некадърник!!!! ИТН пак те прекараха!!!!

90

до 94

преди 2 години

Накрая кой ще плаща?

89

Анонимен

преди 2 години

Тогава още едни избори, народът черпи. Наздраве!

88

български избирател

преди 2 години

Избори до дупка....докато ИЗЧЕГЪРТАТ.... ПИНОКИО и ортаците му!

87

Прокопиев и сие

преди 2 години

брях....тцъ....тцъ....тия от ИТН не разбират от майтап.....пак ни го забиха.....

86

Анонимен

преди 2 години

И за опозиция не стават, освен това подхода на всички партии да са анти-Герб е много недалновиден понеже повечето българи очевидно подкрепят точно Герб в България, а тези в момента осъществяват нагла подмяна на вота на избирателя което ще бъде наказано съвсем скоро.

85

Кокалът е виртуален

преди 2 години

Правителство няма да има.

84

до протестърите

преди 2 години

продължавате да искате оставката на Бойко Борисов, явно още не ви е отпуснала др.ога.та от миналото лято и не знаете, че вече над три месеца си имате правителство, аааа...уу МАЙ НЕ СА ВИ НАЗНАЧИЛИ ИЛИ ВКЛЮЧИЛИ В ПРОЕКТ както ви обещаваха миналата година, преди изборите на 4 април, след изборите на 4 април, преди изборите на 11 юли, след изборите на 11 юли ... ОБЕЩАНОТО НЕ Е ДАДЕНО, оставате си аутсайдери

83

До 82

преди 2 години

Какви живи хора? Тия не знаят на кой свят са! Живеят два века назад. Излезли на площада да видят едно бивше величие, сякащ е дошла мечка да им танцува.А самите те нямат и на идея, че на техен гръб този си препълни чекмеджето с пачки у кюлчета, а те да мизерстват.

82

БожкееНЕможеДабъде

преди 2 години

Избори на есен.....ха-ха-ха....някой май ще отпадне от каруцата/пардон/от Парламента....браво на ИТН....ръгайте смело чушки в боба и да не ви пука за дришльовцитеОТпротеста....!ЧЕГЪРТАНЕ му е майката!!!!

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75 "Могат да бъдат хулени всякак - понеже не подадоха кокъл на никого. Но не може да им се отрече, че са твърди и последователни. Браво." Така е, "твърдо и последователно" подкрепиха червения проруски президент, твърдо и последователно НЕ преговаряха с "протестните" партии, твърдо и последователно нарушаваха законите наляво и надясно, твърдо и последователно показаха неуважение към Суверена, твърдо и последователно изоставиха всичките си предизборни обещания .... Пълна програма!

80

борба за кокъла

преди 2 години

ИТН взе пълно надмощие...а протестърите са в ГЪРЧ...!

79

Анонимен

преди 2 години

Любопитен факт - ГЕРБ не са на власт от месеци, а парите дето уж ги крадоха, не заваляха от небето. Още по-любопитното е, че парите които официално се харчеха, също изчезнаха.

78

Анонимен

преди 2 години

Гледам напоследък Тyлyпa се състарил, погрознял, почернял! А колко злобен е станал... няма мярка за сравнение. Явно е заразно и го е прихванал от Биков!