22

Анонимен

преди 3 години

Навремето Ники Василев и Милен Велчев бяха абсолютно едно към едно с тези новите , изводите си ги правете сами

21

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Няма нов,нито стар играч, а Законният Цар на Българите(Източните Гали! Негово Велипество Цар Симеон Втори трябва да заеме своят Престол,както във Блгородна Франция (Западна Галия)това трябва да стори Негово Величество Крал Йоан Четвърти. След възстановяването на този порядък ще последва ревизия на Монархията и създаване на Нова Аристокрация чрез посвещение на всяко наше чисто етнически дете от мъжки и женски пол в Княжество.Пазете Царя от евреите като Соломон Паси,които го държат под арест и шан

20

Аз

преди 3 години

Да не говори за крадците от Възраждане, които почнаха да крадат още преди да са влезнали в Парламента?!Това е прецедент в световната история!Но като знам акъла на *** нищо чудно да влезнат, *** реално си е мазохист!

19

Анонимен

преди 3 години

Асен Василев е фалирал собствената си фирма Everbread с 9 милиона британски лири. Откраднал интелектуална собственост. Съден и осъден. Отървал се със споразумение, но съдружника му от чужбина казва,че Василев е много умен мушеник. Кирил Петков лъжеца канадски е нарушил Конституцията като предоставя документи с невярно съдържание.Заедно с Василев и бащата на Кирил-Петко Петков перат пари от години като продават имоти на данъчна оценка. Далаверите са огромни.Тези ли са НОВИТЕ ИЗМАМНИЦИ СПАСИТЕЛИ?

18

1-ГОДИНА....

преди 3 години

...БЕЗПЛОДНИ НАПЪНИ И МЪКИ НА КОМУНИСТИ И ЛЕВИЧАРИ ....ДА ОБЪРНАТ ПАНИЦАТА НА БЪЛГАРИНА И ДА МУ ВДИГНАТ ХЛЕБЕЦА....Е, ПОНЕ...ПОСЛЕДНОТО ГО УСПЯХА С 20%...ХА,ХА,ХАААА....ДА НИ Е ЧЕСТИТА "ПРОМЯНАТА"!

17

Анонимен

преди 3 години

За сметка на това "дипломите" на наш гешефф е радост и бокотиквуна от помощното милиционерско училище за имбеццили в симеоново са истински.

16

до 6

преди 3 години

Фалшиви са единствено кренвиршите, които ядеш.

15

Анонимен

преди 3 години

Що няма клип с тоя гербер, та да се посмеем?

14

Анонимен

преди 3 години

Може би при следващи избори коалицията да е герб-дпс .Такава посока ми се струва . Друг е въпроса , че при такава коалиция ще има доста протести

13

Анонимен

преди 3 години

Партията на Фикуранта ли ще е "новия играч"? Прави впечатление, че само червените социолози предварително знаят коя партия била изчерпана и коя ще блесне на хоризонта. Случайност?

12

Доживяхме!

преди 3 години

Шок и ужас тресе протестърската ко чи на! Най-накрая читави хора на хоризонта. Благодарим ти, Боже!

11

Анонимен

преди 3 години

Пламен Пасков вътре!

10

Доживяхме!

преди 3 години

Шок и ужас тресе протестърската ***! Най-накрая читави хора на хоризонта. Благодарим ти, Боже!

9

Сата НАТО

преди 3 години

Кирил Петков е мошеник и грозник. Попълнил е декларация с невярно съдържание, за да стане министър. Оттук следва, че и заводът за колички за голф утича в канала.

8

Анонимен

преди 3 години

И двамата са мошеници и измамници, абсурд.

7

Анонимен

преди 3 години

Може и да се заформи проект около тях, но не за сметка на "протестните", а на герперуите и бкпто. А лайчев...да си лае.

6

ПО-ДОБРЕ ГЕРБ...

преди 3 години

..ОТКОЛКОТО ЛЕЖАЧИТЕ ПО ТРОТОАРИТЕ И ЧАЛГАРИТЕ ....КОИТО ПОХАРЧИХА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ И МУ ИЗЕДОХА ХЛЕБЕЦА...../вдигат го с 20%../...БЛАГОДАРЕНИЕ НА РАЗДЕЛИТЕЛЯ НА НАЦИЯТА ---СмРАДЕВ!

5

Анонимен

преди 3 години

Киро канадеца с фалшивата диплома от харвард дето срича на английски ли се радва на широко обществено одобрение. Ама те щом гласуваха за СЛАВИ може вече всеки да ПРИПОЗНАЯТ. Прocтите българи. Ей затова никой не ни иска в Европа.

4

Ебльо

преди 3 години

До 1Викаш по добре Бочето, и без това халката ти е привикнала на неговото лашкане

3

Анонимен

преди 3 години

За да не се върне БКП и Питинофилите - гласувайте за ГЕРБ! Слави го видяхме, че отдолу му прозира червената фланелка на Радев и Корнелия а и все с бивши членове на БСП се е обкръжил "левакът му с левак"