102

Обективно

преди 2 години

Имунитетът след ваксинация е 6 МЕСЕЦА!!! ДОРИ И БЕЗ ДА МУТИРА ВИРУСЪТ!!! СМЯТАЙТЕ ДОКОГА ВСЕ ТАКА ЩЕ Я КАРАМЕ!!!

101

Анонимен

преди 2 години

до 115 отвори фб и намери фм бг на лекарите в бг и ще разбереш

100

До 113

преди 2 години

А с какво ще се получи ?Кажи ни !Отхвърлянето на решение не е решение !

99

До 98

преди 2 години

над 380 000 в бг страдат след ваксина като тях 48 000 да починали за 18 месеца, водят ги, без симптоми, внезапно починали, без да се упоменава ваксиниран доверил се на доцентите 😀😄🤣 от къде разполагате с тая информация

98

До 103

преди 2 години

Смешно е,защото твоята имунна система е ок и нямаш придружаващи заболявания,егоист такъв,но толкова хора си заминаха заради К19.Низки хора сте! Лишени от всякакви чувства на състрадание,съпричастност и морал.Затова и сте на този хал ! Вечно последни във всичко ! Балкански тарикати .Аз като съм по-здрав от теб и ако ти избия зъбите ще означава ли,че ако не мога да ги избия на друг ,то зъбите са ти калпави и виновни,че са паднали? Как може да гледате все през вашата камбанария бе.Как може бе ?

97

Анонимен

преди 2 години

Ами мноо ясно-закон на природата, най-опасни живите същества стават-опасни. Така и вируса. С всяко нова ваксина, той мутира в нещо по-опасно от предходното. Но нищо, вие си вярвайте, че с ваксини ще ви се получи номера.

96

Анонимен

преди 2 години

дайте с някой от форума да идеме в парламента, наш човек да им бие по ваксина, по достоверно ще е, че не се връзва ни един от тях не сдаде багажа, дай да пуснеме наш лекар да видим как ще се развият нещата

95

Анонимен

преди 2 години

97 името е немско, та по тоя повод правилното е Пфайзер. Все пак името трябва да се чете така както създателите му са го нарекли нали? Нашата държава е БЪлгария, а не БОлгария или БУлгария. А и не виждам защо това да е повод за заяждане. Твърде дребнаво. Всички знаем за кого става въпрос. По-важно е какво стои зад това име е кой дърпа конците, а не дали някой го чете на английски или немски.

94

Стоян

преди 2 години

Последното нещо което целя е да агитирам някой да се ваксинира.Всеки има право на личен избор.Аз направих моя и не съжалявам,За радост живея в страна където на хората им пука за околните,благодарение на което всеки живее свободно.ПС хора ,къде са изшмъркали 2кг амфети през живота си да ми обесняват колко е са вредни ваксините ми идва в повече.Продължавайте да коментирате и да се заблуждавате.

93

Анонимен

преди 2 години

Ако предположим, че сегашната ваксина предпазва от смърт от вируса( което не е 100% така), след като се появи нов вариант, който най- вероятно гадовете ще го направят и по- опасен, на ония " учени" им трябват 3 месеца да я преработят за новия вариант, после ще мине време докато желаещите получат вълшебния еликсир. А през това време колко хора от рисковите групи и не само , които са се ваксинирали за да не умрат ще се заразят? Или пак мерки, затваряния, тестове... до новата доза спасение?

92

Има нещо гнил в Дани

преди 2 години

Стоян разби античните тролчета.

91

Баща ми е пиян

преди 2 години

всеки сложил си инжекция е доход не разход, доход за фарма, за погребалните, за лекарите пътеки

90

Анонимен

преди 2 години

Грубата реклама води до обратен ефект. А в България лекарите-депутати от ГЕРБ използваха случая да правят политика. Вождът им управляваше пандемията и ни докара до втори по смъртност в света.Това е и причината голяма част от българите да не искат да се ваксинират. Асоциират вируса с лъжите на ГЕРБ.Иначе е ясно че вирус има, както обаче е и ясно, че не е толкова смъртоносен, колкото го изкарват. От грип умират много повече хора. Само че за това не се повтаря всеки ден.

89

Анонимен

преди 2 години

На това наистина не му се вижда края вече. Спазвам всички мерки, ваксина имам, нямам работа покрай ковид ама айде и това се преглъща да сме живи и здрави, но край просто не виждам! Всичко заради някакви немарлив и в някаква си лаборатория някъде, която никой не я беше чувал преди 2019..

88

Анонимен

преди 2 години

ама разбира се, ден година храни, нали така шеф на Пфайзер

87

Анонимен

преди 2 години

много умряха след ваксина, особено известни личности, съвсем случайно и необичайно, дори бяха написали, че по нищо не им личело, жалко, че се довериха на МЗ бг

86

Анонимен

преди 2 години

Става ми тъжно, като знамколко наивници взеха дозите, като си мислеха, че се връщат към нормалното. Баба Пена: Ще се ваксинирам, Файзер, Байдън, Кунчев и ко ми мислят доброто.

85

Анонимен

преди 2 години

88 ве знам статистики от конспиративни сайтове, но гледах по CNN израелски лекар, който обяви че всички които са с 2 игли, но поставени преди повече от 6 месеца нямат никакъв имунитет към ковид. За това трябвало да им се слагат на всеки 6 месеца нови и нови бустери. А и да не забравя, това било причината да са с нова вълна и с толкова много хора в болниците. Мдааа. По-зле от наркоманите, дето умират за едната доза.

84

Анонимен

преди 2 години

над 380 000 в бг страдат след ваксина като тях 48 000 да починали за 18 месеца, водят ги, без симптоми, внезапно починали, без да се упоменава ваксиниран доверил се на доцентите

83

Striker

преди 2 години

Това Пфайзер някаква нова компания ли е, а драскачи? Защото много прилича на Pfizer или на български ФАЙЗЕР? Поздрави,Пхилип Пфайпхър от ПхиладелпхияСедни си, слаб 2 по английски.