106

Нане

преди 2 години

Как ша му утива един чингел на тоз дрът пръч...Ръжда е хванал...

105

Анонимен

преди 2 години

Тоз е луд. Второ нервно за тоя или психиатрия.

104

Анонимен

преди 2 години

витанов психиатър посещавал ли е?

103

Витанов

преди 2 години

има отличен подход към хейтърите. Надушил ги е, че псуват като каруцари, а когато някой им каже, че за нищо не стават, побесняват и почват да вият. И си ги действа. Горките хейтъри не знаят на кой свят са, не могат да разтоварят злобата и завистта и да се почустват значими. Не съм срещал досега такъв подход. Другите им мълчат и така глупаците се себеутвърждават. Витанов ги мачка. И те вият като бесни. Интересно, интересно. Ще излезе, че хейтърските канчета трябва да се начукват редовно.

102

Анонимен

преди 2 години

Не стига че с тия магнитни бури от сутринта ме цепи главата,а цял ден за измислената пандемия ще ви чета,нема ли кой да ви напълни з-дниците с олово вече?

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117Не го обвинявай толкова, просто бизнес :)) Нали некой требва да стриже ов ците, ако всички беха в час, немаше да правят кинти, тоз е последната бръмка, да не кажа никой......хахахаха :)))

100

Анонимен

преди 2 години

вирус има само когато си го вманиачиш и повярваш на глупостите да си го внушиш

99

Нане

преди 2 години

Ей, от запад се надига, черна вражеска вълна...))

98

До Рейсист и Антива

преди 2 години

Кога и къде ?Да дойда и да те видя какъв бабаит си !

97

Анонимен

преди 2 години

агитация, изнудване, рекет, спашване, всяване на страх, стрес, паника, вманиачаване за смърт, тва е бг 2021

96

Анонимен

преди 2 години

във фб витанчо колегите ти споделиха, че идния вторник или казано другата седмица трябва да обявите 6 000, изглежда при вас всичко е план и пари

95

Рейсист и Антиваксър

преди 2 години

Ще горим ваксини

94

Анонимен

преди 2 години

Браво Витанка,мачкай антиваксъри и хейтъри !Това е утайката на обществото !Те са врагове на еволюцията и просперитета ! Те могат само да рушат ! Те не създават,не са полезни !Те са егоисти,тарикати,самовлюбени лузъри !Те са лишени от аналитична мисъл.Едно време Плутон им е забранявал да спорят и да се обаждат !!В Ренесанса алхимията побеждава врачките и баячките имено заради това вето !

93

До 59

преди 2 години

Нищо лично, ама при два пъти повече тестове, с други думи данни, прогнозите само ще се прецизират. Разбира се, като се отчете момента на удвояването. Колкото до резултатите, няма как те да скочат два пъти. Това може да стане само ако имаш много малък брой наблюдения.

92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 108Плащат му, иначе неговото мнение клони към зеро, тоест нема стойност :)) Все пак фармата е най-големата мафия у свето, нормално е да плащат на такива бездарници като Китанов :)))

91

ПроСоТо

преди 2 години

До Математик Томов..Сега разбрах защо ми са завива свят като го видя и чуя тоя!...Ами той ВСЕЛЕНСКИ ГЕНИЙ,бе!!.../Кък сметаш,госин Томов,дъл нема в скоро време и за Господа наш Насъщни да са обяви тоя?../

90

Анонимен

преди 2 години

Ако изобщо е вярно това (защото вчера по случайност бях в такова отделение в Търново и беше празно), дотолкова наплашихте хората, че те вече и при малко температура и кашлица викат Бърза помощ. А веднъж вече в болница влизат в статистиката и после се пишат подобни новини. Имайте предвид, че всички като този "професор" са получили една добра пачка и ще си ръсят глупости. Също - перманентно ще си седим в червена зона, защото всяко дете знае, че това са политически манипулации, а не здравни факти.

89

Е, па...

преди 2 години

Много ми е интересно, защо Витанов мисли, че е супер важно точно той да обяснява теориите и изчисленията си на хората. Като какъв се изживява точно, защото не знам. И какво е това неговото упорство, всички го плюят, той вика, а не-дъжд вали.

88

Анонимен

преди 2 години

Айде Мишо Константата го разбирам донякъде. Той броеше бюлетини, "обработваше" избирателни протоколи и гласеше резултатите. Имаше келепир в тази работа. Ама на този каква му е файдата.

87

мамин сладък

преди 2 години

До Анонимен 94Те тва за новия пик през август септември го говорят още от декември миналата година, па тоя го бил предвидил сега :)))