139

Анонимен

преди 2 години

За да е пред камерите точно е абсолютна постановка, нали не сте ***?

138

Ельоменат

преди 2 години

Имаш ли доказателства, че точно тези са правили всички тези неща? Противното е клевета

137

Боби

преди 2 години

Всичките разпънати на кръст и с главите надолу и да ги ритат както те ритаха хората.

136

До Димитър Георгиев

преди 2 години

Не измествай темата. Полицаите не биха протестиращите пред тях, а вързани хора с белезници, и то далеч от камерите на журналистите. Не знам дали видя какво стана в Щатите заради подобна случка с Джордс Флойд.

135

до 134

преди 2 години

Да са ги съдили ГЕРБ ***, ама то гарван гарвану око не вади. Не върви котараци от едно и също котило да се избиват....

134

Анонимен

преди 2 години

Герб е антибългарска партия. Мястото на бойко предателя е в затвора. Току-що съобщиха,че сащ ще задържат златото на Афганистан -- 22 тона, което се "съхранявало" във вашингтон, т.е. ще си го присвоят. Златото на Венецуела се "съхранявало" в Лондони когато президентът Мадуро не им играеше по свирката, обявиха го за незаконен и също задържаха златото им. Ето с такива крадци ни обвързва разбойникът бойко и прехвърля български държавни пари на сметки в сащ под благовидни предлози.

133

Анонимен

преди 2 години

До ЕльоменатСамо ако преди това си стоял мирно докато тези, които искаш да набиеш са мятали по тебе, камъни, пиратки, трупали слама и демонстративно палили и да не забравяме псували. И никакви по-сериозни наранявания от лека телесна повреда на един, скъсани дрехи на друг и останалите само с леко мръсни дрехи!

132

Анонимен

преди 2 години

Грешните хора са бити...трябваше подстрекателя Хаджибабикянов да го отнесе !

131

Анонимен

преди 2 години

Толкова помпозност, приказки, процеси за забрана за повишаване в длъжност за срок от 2 години и други смешни решения. Няма уволнение, не... ще си клати краката и няма да го повишим. Цяла година ровят и намериха 3-*** биячи. 3-***! Ако са само толкова, то ние нямаме полиция, а някакъв джентълменски клуб. Мислех си, че са някакви безмозъчни плехундери, които си подритват шкембетата, ама не било така. Значи гледат тъпо само за заблуда... Хитро!

130

Анонимен

преди 2 години

До ЗозоХоди и тебе да те понатупат малко.

129

Димитър Георгиев

преди 2 години

Вече повече от година върви тотален погром на полицията.Заради интереса на шепа корумпирани политици и техните господари от олигархията,полицията ще бъде размазана тотално.Опитайте да ми покажете една поне държава в която полицаите няма да реагират на нападение.Аз гледах нощтта на "въстанието" на протестърите-насилието срещу полицията беше много пъти по-голямо,отколкото обратното.

128

Сандо

преди 2 години

граждански искове веднага !!!! ... срамота е, не искат да ги уволнят за такова углавно престъпление по време на изпълнение на служба

127

Зозо

преди 2 години

Аахахахааа. Евала на биячите Да са живи и здрави пак да бият простовати момченца и момиченца - комунисти и внуци на комунисти :))))))))))))))))))))))))))))))))

126

Ельоменат

преди 2 години

Това значи ли, че, ако сега изляза на улицата и вържа и набия някой, а след това издвбна някоя яка кака и я съблека и снимам ще мина само с порицание?

125

Анонимен

преди 2 години

Дайте да видим какво понесоха полицаите, и те са раждани от майки.

124

Анонимен

преди 2 години

*** , кoи ? Кoитo пaлят пoлицaитe ли ? Cлeдвaщият път хич дa нe ги чaкaт,дo 23 чaca,дa ги зaмeрят c бoмбички ,фaкли и ***. Пo-oтрaнo и дa знaят,чe пoлицaй нe ce дoкocвa!

123

до 136

преди 2 години

ти като си голям бияч отивай да те бият в Русия или Турция. Тук има закони които Гербавите никога няма да се научите да уважавате

122

Анонимен

преди 2 години

Поздравявам полицията, за това че се изправиха срещу ордите на Черепа. Адвоката на Черепа, Хаджигенов, скоро ще има нужда от защитата на полицията но се надявам тогава, полицията да ни прави път да стигнем до него. Тогава ще пита защо полицията не бие.

121

Отговор

преди 2 години

Сат-еН-чо, къде са те учили на бялото да викаш черно? Специален курс за дезинформация ли си изкарал, или си просто деформиран?

120

Анонимен

преди 2 години

Аве лапета, вие знаете ли какво е бой изобщо, или си мислите че един тупаник в ребрата е ГОЛЕМ побой......хахахаха :)) Щом не са им размазали "красивите" личица, значи са ги пощадили, капиш комради :)))