86

Христо Христов

преди 2 години

Да припомня, че потурнакът митов, заедно с помака плевнелиев, бастанджията ненчев и бзгръбначната тиква искаха турски самолети да летят в българското небе.

85

Анонимен

преди 2 години

Много нагло лъже този...

84

чао

преди 2 години

Има има,само гледайте мутри.....

83

Христо Христов

преди 2 години

Поредната проява на неадекватност от полуграмотните партийни активисти на герб.

82

1

преди 2 години

Прав е за всичките си забележки, но особено силни са две: 1) опитите за лъжи, че авансовите плащания по инфраструктурните проекти са необосновани и необезпечени, както лъгаха Комитова и Асаннчо и 2) че ИТН си играят зле отредената им (от Москва) роля, защото е абсолютно неадекватно сам да си саботираш опитите да съставяш правителство и след това да се обявяваш опозиция на правителството на човека, който обявяваш, че подкрепяш!

81

Политолог

преди 2 години

На високо държавно ниво ни трябват само 2 сили - лява и дясна сила. Всички други сили, представляващи лобистки интереси трябва да излязат от парламента и да се опитат да създадат пазари и да се борят на икономическо, а не на високо политическо ниво. Относно евро средствата, не ни трябва партия, която да ги движи. Трябват некорумпирани държавни служители, които да ги работят. Кое не ви е ясно? То е много просто. Просто кокала не се пуска просто ей така. Там се корени проблема.

80

ЗАКРИВАЙ

преди 2 години

ЗАкривайте ГЕРБ. Трябват ни само Дясна и Лява партия. Всички други партии да се закриват.

79

Митов

преди 2 години

Тоя митов не е ли от СДС? Какво ГЕРБ го гони?

78

РУМЕН РАДЕВ...

преди 2 години

РАБОТИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА РУСИЯ И САЩ........... ЛИЦЕМЕР.......

77

Анонимен

преди 2 години

Милиционери

76

АЛТЕРНАТИВАТА

преди 2 години

/РАБОТЕЩОТО РЕШЕНИЕ/: ГЕРБ-СДС се разпада => СДС+ДБ правят нова дясна партия => ГЕРБ ИТН и ИБГНИ отиват в канализацията => ДПС отива в изолация => БСП се връща в лява опозиция.

75

Анонимен

преди 2 години

Личи си, че СДС е безгласна буква в коалицията, щом дори тоя забравя да ги спомене

74

Анонимен

преди 2 години

"Това заяви пред БНР Даниел Митов, депутат от ГЕРБ-СДС и кандидат на ГЕРБ за министър-председател."-------------------------Стига глупости, това го е заявил Тиквата. Къдравата Сю е само аватар на пожарникаря.

73

Истината

преди 2 години

Ако СДС се отцепи от ГЕРБ и се обедини с ДБ, в една нова синя алтернатива, смятам че България ще има една задоволителна политическа сила, която може да постигне добри неща. И с една добра лява опозиция, може и да се получи много добре.

72

Анонимен

преди 2 години

До Може БРЕЕЕТова е солидна армия, гласуваща за ГЕРБ - цели 430 хиляди човека държавна и общинска администрация, на които ББ миналата година увеличи РЗ с цели 30%. Тези хора, за да запазят работните си места ще гласуват не с една, а ако могат и с две бюлетини. Добре че гласуването е машинно и броенето автоматично, та не минава този номер.

71

Гербер

преди 2 години

До може брее. И ти си от иддиотите дето ни пробутват изтъркани и неверни опорки. Каква администрация имаше ГЕРБ през 2009, когато спечели смазваща победа? Чия беше администрацията през 2014 при управлението на Орешарски, след което ГЕРБ отново спечели? Едни и същи глу.пости търкаляне постоянно и мислите, че някой ви се вързва.

70

Татко Раза

преди 2 години

До Може БРЕЕЕСмешник, видяхме ви какви революции направиха! Пишман революционери!

69

Анонимен

преди 2 години

И Царя така си мислеше, ама...

68

СДС

преди 2 години

Ако ГЕРБ-СДС се разцепи, партия ГЕРБ ще се нареди до ДПС по резултат.

67

"БЪДЕЩЕТО"

преди 2 години

ГЛЕДАЙ......... РУСИЯ НА ПУТИН....... БЕЛАРУС НА ЛУКАШЕНКО........................................... ....... НЯМА ПАРТИИ... НЯМА ОПОЗИЦИЯ..... НЯМА СВОБОДА......... НЯМА САНТОРИНИ..... .................. ИМА САМО - 15 ЧЕРВЕНИ МУТРИ - ОЛИГАРСИ..........