47

АнонимеН

преди 2 години

НАПЪЛНО НАГЛАСЕНО!! ПО СЪЩИЯ НАЧИН ФАЩ ОСТАВЯХА СУМАТИ ОРЪЖИЕ И ТЕХНИКА В ИРАК ЗА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА! НАРЕЖДАХА НА БАЗИТЕ ИМ ДА ИЗОСТАВЯТ ВСИЧКО И ДА СЕ ОТТЕГЛЯТ :D

46

Анонимен

преди 2 години

До заключението "ако САЩ не бяха финансирали , обучавали съответните групировки да се трепят със съветските военни" Ако нямаше съветски военни, които решиха, че СССР може да се разширява И към Афганистан, САЩ (или по-точно ЦРУ, чрез местните пакистански разузнавателни служби) нямаше да обучава никой. Тъй че наглите комунисти са причината за появата както на въоръжената съпротива, така и на радикализирането на конфликта.

45

Анонимен

преди 2 години

И сега това оръжие кой разполага с него?

44

Анонимен

преди 2 години

Истината е , че ако 5те големи в ООН поискат , за нула време ще избият всякакви мисли за власт на талибаните. Без да водят война . Ама нали всеки сега си точи зъбките да прави бизнес с тях , едва ли ще стане . Страданията ще си останат за хората . ЕС , ООН и други само ще пускат сълзливи декларации и дотам

43

Анонимен

преди 2 години

До заключението Разказа ти е доста *** и пълен с неточности. Например, напълно самосиндикално правят преврата и интервенцията в Афганистан. Срещу тях са буквално всички останали: Иран, Китай, Пакистан, Саудитска Арабия и ... местното население. Допълнителни зверства и убийства извършени от руснаците срещу местни лидери довеждат дотам, че дори ООН гласува резолюция осъждаща руското нахлуване. Реално погледнато, руската интервенция води до радикализирането на военните групички ...

42

Анонимен

преди 2 години

е сащ 100% знаят къде талибаните държат всичката тази техника, могат лесно да ги думнат. Сюлеймани го убиха с дрон, явно преди това някой е позволил

41

Анонимен

преди 2 години

За 47 години във висшата администрацията Джо не разбра ли,че някои неща данъкоплатците не прощават???Гуантанамо го очаква.

40

заключението

преди 2 години

Муджахидините били толкова зле , че довели до нови и нови войни , докато се пръкнали талибаните , които набили канчетата на всички останали фракции . Както виждаме , ако САЩ не бяха финансирали , обучавали съответните групировки да се трепят със съветските военни , нямаше да се появят талибаните . Това е . САЩ са причината за появата на талибаните

39

Анонимен

преди 2 години

СЛЕД КАТО РАЗРЕШИ СЕВЕРЕН ПОТОК 2 НА ПУТИН И ОТМЕНИ САНКЦИИТЕ НА ТРЪМП СРЕЩУ РУСИЯ,ДЖО БАЙДЪН ПОДАРИ НА ТАЛИБАНИТЕ АМЕРИКАНСКО ОРЪЖИЕ!ЗА ТОВА И РЕЙТИНГЪТ МУ В САЩ ВЕЧЕ Е ОТРИЦАТЕЛЕН!

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40 , Ще ти кажа . Решили си в Афганистан да поемат по социалистичски път на развитие . Направили превратче , изтрепали когото трябва и започнали да строят социализма с помощта на СССР разбира се . Ама имало сили , които не харесвали изобщо ,че страната станала атеистична и трябвало да зарежат исляма . Започнали да се бунтуват и САЩ нали не могат да траят пращали парички , пращали Рамбовци и обучавали местните да се бият , давали им оръжие и се появили страшните муджиахидини . Следва

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46 "Сенилният старец за 7 месеца срина всичкия имидж на САЩ !" Тва русофилчетата още не можете да преглътнете, че нарече Джуджака "убиец" нали? :))))) Еми, кво да каже, като това си е самата истина? :))))

36

Анонимен

преди 2 години

Сенилният старец за 7 месеца срина всичкия имидж на САЩ !

35

Анонимен

преди 2 години

До Асан "С техните хеликоптери по краварските тикви :)))" В радиус от 1000 километра няма да има "краварски тикви" тъй че . ... не .

34

Веско

преди 2 години

До КОРАДО КАТТАНИ .... В Северна Африка американците практически нямат военно присъствие, а десанта в Сицилия е лятото на '43та!

33

Факт

преди 2 години

В САЩ наричат Джо-Чайна Байдън.Не е случайно.Първият международен договор на Талибаните вече е с Китай.Синчето Хънтър все ОАК е на заплата към компания на Китайската Комунистическа Партия.А според загубения лаптоп на Хънтър,10 процента са за Биг Бой.

32

Асан

преди 2 години

С техните хеликоптери по краварските тикви :)))

31

Койчо

преди 2 години

А пък наште талибани още чакат едни самолети след като са ги платили до цент

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 "А както обикновено се случва , злините започват , когато САЩ решат да реализират някой свой проект ." Може ли да обясниш какво трябва да значи това в случая? Какъв "проект" са реализирали американците, който е "злина"? :))

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29 В звисимост от интересите си , всички големи и не толкова големи са поддържали и подържат талибаните . А както обикновено се случва , злините започват , когато САЩ решат да реализират някой свой проект .

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 ",че годишния бюджет на руската армия е 50 милиарда долара." И от него половината е за Росфилм - за анимациите. :)))))