36

Добър ден

преди 2 години

Ваксините не са срещу ковид а срещу хората

35

Анонимен

преди 2 години

Завистта е голяма срещу тези, които не ги е страх живеят си жовотите и не могат да бъдат манипулирани или принудени да се инжектират. Аз пък съжелявам ваксърите те не знаят какво правят трябва да им помогнем, но те трябва да го поиска, ние не сме тирани да ги караме на сила да не се ваксинират.

34

Mira

преди 2 години

А защо тогава могат да ходят без маски ?!!!

33

Анонимен

преди 2 години

Със стимул безплатно погребения, ваксърите пак ще тичат през глва да се бодат, толкова за тях и способността им да мислят логически.

32

Анонимен

преди 2 години

Будали за евтаназия винаги ще има, важното да е могат да пътуват на почивки или да са бачкат роби на запад.

31

Анонимен

преди 2 години

Имам чувството, че някои набодени същества са обладани от зли духове. Ваксърите са като Байдън, зенчуци, които нямат собствена мисъл и повтарят като папагали, опорните точки на ваксинаторите.

30

Анонимен

преди 2 години

Няма нов щам. Има варианти. Ако се появи нов щам, тогава ще я втасаме. Всичко отначало!

29

Сат Н

преди 2 години

Сега ако ми обясни някой защо думата "Булга ри стан" се филтрира... Мръсен ти маф сайт, редактитан от гнъ сни дубитаци...

28

Д-р Радевски

преди 2 години

Йа ха, някакеи екземпляри казват , че всяка година ще се ваксинираме щото Делтата била по-заразна и по-смъртоносна от истинскаия грип. Това може да го измисли само колега завършил Мед. Академия в Семионово ;)

27

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 28 Както казва един Ваш колега тр.ол "Дайте си източника за това твърдение!" :)

26

Анонимен

преди 2 години

Изследванията показват, че около 1% от прекаралите вируса се заразяват втори път. Т.е. това е почти нищо. Но не същото може да се каже за ваксинираните.

25

Анонимен

преди 2 години

Ай ай ай, каква ерес. Как може да публикувате такива новини. Веднага да ги изтриете.Добре, че не можете да изтриете живота, който прави на пух и прах всички лъжливи псевдонаучни проучвания, "доказателства за отношението полза-риск", 99% ефективност и т. н.

24

Чоко

преди 2 години

Не разбирате ли, че сега ви ваксинират с ваксина за оригиналния вирус. Той обаче се промени няколко пъти и към новия му щам няма никаква защита. Четете ли глупостите, че 95% предпазвал от постъпване в болница. Та то и без ваксина процента за влизане в болница е 5%. Така, че глупостите продължават и лъжите са повече от истините.

23

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са си много хубави! Особено рнк ваксините. Вирусът обаче е гаден и специален. Как да не повярваш, че е биологично оръжие.

22

Анонимен

преди 2 години

Вече ваксърите не могат да крият злобата си срещу свободния избор на останалите.

21

Сата НАТО

преди 2 години

Казах ви аз, че българите сме докоснати от Господ! Гордея се, че имаме толкова малък процент ваксинирани! Моя страна, моя България, моя любов! С най-малко тьпигьози пер капита! Яшасън Булгари стан!

20

Анонимен

преди 2 години

По-добре с някакъв имунитет, отколкото с никакъв да срещнеш вируса. Защото всички ще се срещнат рано или късно. Ако един път ти се е разминало леко, не значи, че и вторият ще е така. Практиката показва , че вторият път обикновено е фатален. Митът за доживотния имунитет се оказа фалшиф. Очевидно стаден имунитет също няма да има . Боледуваш до откат. Или докато умреш. Сори!

19

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 11 Е, как може такова изказване! Какъв егоизъм! А какво стана със "Спаси живот" и другите сърцераздирателни призиви :)

18

Анонимен

преди 2 години

Няма как десетина трола и платени "експерти" да ме накарат да си сложа тази гадост в организма. Още повече, че има много други експерти, които са на обратното мнение на мейстрийм експертите, но биват цнзурирани. Талибаните си имат Twitter акаунти, но Тръмп е баннат в такъв свят живеем дами и господа.

17

Анонимен

преди 2 години

Дори? *** каква изненада! Дори и ваксинирани с 2 дози стигат до интензивното. Питайте евреите.