136

Geni

преди 2 години

Ваксинационата пропагандна кампания е полица , адженда, дневен ред на йезуиитите !!

135

Анонимен

преди 2 години

До До Гиб МелсънОт 220 хил заразени с делта варианта в Англия, които са постъпили в болница, 100 хил са ваксинирани. От тях са починали общо 460 души, от които 300 са ваксинирани.

134

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен143"Цивилизованият свят въвежда все по-масово ваксинпас за достъп до услуги и заведения. Като го въведат навсякъде ще клекнете."Харесва ти да си зомбиран роб, нали?

133

Анонимен

преди 2 години

Верно ли? Никой не знаеше преди да ни кажете.

132

Шаши

преди 2 години

Стига с тези ваксини! Това не е ваксина. Казва се: генна терапия.

131

Анонимен

преди 2 години

Делта, мелта, игрек, мигрек, като свърши азбуката не ги знам как ще ги кръщават.

130

До Гиб Мелсън

преди 2 години

И ако 1507 от 166 милиона ваксинирани са умрели от ковид в САЩ, въпреки че са били ваксинирани, то сметката е...че са умрели 0.0009% от заразените ваксинирани. Което май е бая под 2.1%, и още по-малко.от 4% (официалната ковид-смъртност у нас).

129

Анонимен

преди 2 години

Цивилизованият свят въвежда все по-масово ваксинпас за достъп до услуги и заведения. Като го въведат навсякъде ще клекнете.

128

Анонимен

преди 2 години

MI TOGAZ ZA KYVSA TIQ TYPI VAKSINI??????

127

"по-бързо Започ

преди 2 години

Да отслабва" ха-ха-ха. То няма край тяхната бутафория. Из като пие мента започвам да отслабвам по-бързо отколкото ако пия бира

126

За се чете:

преди 2 години

Ваксинираните дори с две дори се заразяват, разболяват и умират. В допълнение и разнасят зараза. За съжаление кьорфишек и браво на всички 85% българи, които удържат на напъните на подкупените лекари и политици!

125

Анонимен

преди 2 години

Не съм антиваксър. Не съм ниско образован, нито имам примитивно мислене. Говоря 4 езика, освен български. Следя научните публикации от началото на ваксинационната кампания. Точно за това няма да се ваксинирам.Който желае да го направи и е убеден, че така ще се предпази, е свободен в избора си. Нямам никакъв проблем с това. Но аз в никакъв случай няма да се поддам на натиск, принуди, заплахи или подкупи и да се ваксинирам, за да угодя на правителство, здравна система или производители на ваксини

124

Анонимен

преди 2 години

До 104Цялото ми семейство имаше Ковид. Всички оздравяхме без болница и почти без да пием лекарства. Не сме ваксинирани и няма да се ваксинираме каквото и да стане. Не сме антиваксъри. Всички други ваксини имаме, но експерименталните препарати няма да си поставим. Не защото се опасявам от наличните странични ефекти, а заради наглата им реклама, насилственото им налагане и почти нулевата им ефективност.

123

Така е

преди 2 години

Антиваксърите сега мразят ваксинираните, че можело да ги заразят. А така се надяваха другите да свършат работата (сиреч да си сложат ваксини). И сега, бам...и те трябва да се ваксинират, защото се оказват по-уязвими.

122

До Aнонимен 99

преди 2 години

Това, че Вие знаете делтата от тая година, не означава, че в Индия и останалите също го знаят от тая година. Има го още от късната есен на 2020, т.е. всички го знаят от по-рано.

121

Анонимен

преди 2 години

Краят на 2022 г. Всички са ваксинирани, само бай Иван от едно планинско село упорито отказва. Отишъл личният му лекар при него, молил го да се ваксинира, но бай Иван продължавал да отказва. На следващия ден той си пуснал радиото, слушал си музика и работел в градината. По едно време музиката прекъснала и по радиото казали:- Специално за бай Иван съобщаваме, че е открит нов щам, много по- смъртоносен от сегашните.

120

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърството е признак на ниско образование, нисък социален статус, примитивно мислене и простотия. Уви, тази демографска характеристика важи за все по-голям дял от населението на тази територия, България.

119

Анонимен

преди 2 години

До УуууАми не си слагай, бе! Ей ги де са гробищата, бегай там, да не те безпокоят и тормозят.

118

Уууу

преди 2 години

Беше ваксина, стана втора, сега говорят за 3та и 4та. Макар, че се ваксинирах изобщо не ви вярвам. Сигурен съм, че догодина ще си слагаме абокат за ваксини.

117

Анонимен

преди 2 години

БАХ този експеримент в Глобален Мащаб!!!!!! Ей, на това му казват Гешефт за Стотици Милиарди на Биг Фарма!!!!!!!!!!!!!!