123

Анонимен

преди 2 години

Връщайки се в родината след дълги години в чужбина, поадаш в две депесарски общини в които никой не говори български език, в един момент се питаш, "Къде съм попаднал" в България ли съм, то никой не говори български!!! В чужбина се чувстам по-добре изучил съм езика им, държавата те защитава, плаща ти помощи, прегледите са безплатни, лекарствата са дотирани 50%. Всички говорят един език. А в родината?!?!? Силна *** музика по цял ден! Турски език в Общините. Прав е президента да го пита тоя.

122

Анонимен

преди 2 години

Щото Тиквата се среща с едни лидериииии......мани-мани... Това Шайзела Изперкел, това френското кукуригу...а рижавия паун не пожела да го приеме дори. Хахахаха

121

Анонимен

преди 2 години

Този при Тодор Живков вече щеше да чака да мине границата с москвича си или да се казва вместо Мустафа, Методи примерно.....А сега важен и нагъл с Президента на България.

120

анонимен

преди 2 години

Кеф!Радев на тези консултации изглежда като спаринг партньор на по-класните боксьори.Вчера Атанасова му заби дясно кроше с фразата за партиите събрани под неговия юмрук.Днес турчина го довърши с лявото.Изглежда мноооого разклатен генерала и започна да изтърва нервите.

119

Анонимен

преди 2 години

Кой може да изброи на пръстите на едната ръка колко са лидерите в света, които с радост посрещат Президент Радев? Толкова, колкото преброите те толкова му е оценката като обединител. Не че той не се възпротиви на тази си роля, защото, видите ли, няма такава дефиниция в Конституцията.

118

Трол на ГЕРП

преди 2 години

Нека да успокоим троловете на Тиквата - Радев ще спечели изборите още на 1-ви тур с огромна преднина пред кандидата на Мафията.

117

Анонимен

преди 2 години

"В едни други времена можеше и със сцепена вежда да походи ден-два."Можеше, ама само в долен турски ненаучнофантастичен пасквил хърбел като Карадайъ може да набие мъж като Радев. Голем смех ще падне.

116

По Левски

преди 2 години

Ей такъв Българин е Радев. Да ни разединява по всички възможни линии, пък после се дърви на шефа на етническата партия. Що не ида у факултето или Столипиново да ги пита тех българи ли са или какви са? Щото отговора на Карадаайъ не е към Радев, а към всички нас, що не се срамиме да се наречеме българи. Ето такъв Българин е президента Радев.

115

Анонимен

преди 2 години

В общините с кметове на ДПС обществените поръчки ги печелят техни фирми, говори се на турски в общините, шири се безакония, кмета подписва положителни решения само на хора гласували за него, изсичат се горите.

114

Васил Левски

преди 2 години

Карадайъ е турски шпионин. За такива наказанието е само едно!

113

Анонимен

преди 2 години

Истински мъж, но вече е заобиколен и от образовани и мислещи хора в служебния кабинет. Смачкайте мафията! Децата, които видяхме в залата на НС и са по 40 кг бяха бити вързани заради българския Лукашенко. Вярваме, че заедно ще премахнем мафията въпреки дълбоките корени на всяко ниво. Това, което се случва в момента е истинската Демокрация. До момента беше диктатура. От 30 години не сме имали такова работещо и смело правителство. Вън на мафията и разни улични побойници като Стъки!

112

Бонго Бонго

преди 2 години

Тоооочноо българин, точно там е хватката. Бойко не е важен сега, колкото Гешев.Есента го виждам редник Радев под арест придружен от битите полицаи.

111

По Левски

преди 2 години

Браво на Карадаайъ. На такива црвули като гусин президенту Радев само така се отговаря. В едни други времена можеше и със сцепена вежда да походи ден-два. Ама да внимава, че както си постила не е далече от такваз развръзка.

110

ДО 79

преди 2 години

До Анонимен - ЗЛОНАМЕРЕН ЧОВЕК СТЕ ! Изразихте негативизъм към ръководителя на ДПС,след което направихте характеристика на говора му,която според вас е неправилна,а тове не е вярно. Само защото ви е опонент затова ли е тази злъч .

109

Ямболски цървул

преди 2 години

Псувайте Жельо Желев,който прокара тази партия в парламента.Тежка му пръст на тази баба.

108

Тиквун Таралежов

преди 2 години

Аз ще се цаня за пазвантин на султан Ердоган.

107

Българин

преди 2 години

Фигурантът голям го вади, защото от вчера има руско гражданство - знае, че Гешев ще го опандизи наесен и трябва да се бяга ! А къде - Естествено само в Русия ,къде ще го искат селянина Радев ?

106

Анонимен

преди 2 години

До ИстинатаКогато фактите говорят и Боговете мълчат....Какъв българин е Карадайъ? На какъв език говори с майка си и семейството си? Аз лично не му разбирам като вземе думата половината от думите на развален български. Ако стане война с Турция, коя страна ще заеме? Така питам хипотетично.....Ако сте българи, не казвайте на бялото черно, защото ще дойде време в което заради няколко сребърника от Бойко или ДПС, тук ще останат само мигранти.....

105

До 115

преди 2 години

Да . Дълбоко е нагазил с доверието за президентските избори на които Той отново ще бъде преизбран за президент на България защото е народния президент а ти си вземи дозата и се гушни в мъжът си от Афганистан

104

Бонго Бонго

преди 2 години

Това е много грубо към Карадайъ от редника Радев!!!!! Отвратителен въпрос наакан редник такъв.. Ще си сърбаш попарата рядко щастие такова