79

до 98

преди 2 години

Ваксинацията е за да не се напълнят болниците.

78

до 94

преди 2 години

Нищо не твърдим. Това са сухи числа. А със сигурност грешиш. Защото смъртността в Израел на дневна база продължава да е в пъти по-малка от БГ (процентно)

77

Анонимен

преди 2 години

Казах ви още като почнаха масовите ваксинации какво ще се случи.. Търсят под вола теле и от 10 кладенци вода да доказват колко е гот да си вакснат. И подемат пропагандата за 3-4 дози срещу новите зарази. Като бизнеса с антивирусните.. Знам какво е от първо лице да гледаш увреден човек и ползвам Линукс. Поне да бяха направили фонд за пострадалите, че да захапе някои друг шаран повече въдицата. Ама са твърде стиснати, нагли и плоски.

76

Анонимен

преди 2 години

срещу лъжи българинът има най-силен имунитет, няма да ви мине номера , бойкот на некадърните ваксини

75

m

преди 2 години

До Анонименот тези 18300 души 7500 са починали с корона вирус, а останалите от липса на здравеопазване, поради неработещите болнуцу

74

Анонимен

преди 2 години

До бай Миле При това, тези 18300 са много подценени. Всъщност за една година - от май до май, сме загубили близо 40 хиляди повече хора в сравнение с предходната година.

73

Анонимен

преди 2 години

Има хора, които сравняват смъртността в Израел и България, твърдейки, че там е доста по-ниска. Не бързайте! Първо тия бяха заключени 6 месеца напълно, а ние имахме пълна свободия с уж някакви мерки и доста народ преболедува, а повече болни - повече смърт и второ, да не бързаме, скоро ще се види ефекта от експерименталната ваксина. Дано да греша.

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 92Преди появата на ковид ние бяхме на чело по смъртност в света, а Израел на дъното. Та кое му е странното?

71

Анонимен

преди 2 години

Израел имат с 1/3 по-голямо население от България, но смртните случаи са три пъти по-малко от България. Някакво мнение за този факт?

70

бай Миле

преди 2 години

До Анонимен "Докато не прочетеш, че имат 6700 смъртни случаи срещу 18300 у нас" Като си казал "А", защо не кажеш и "Б"? На кое място по смъртност е Израел и на кое сме ние, преди прехвалената настинка???Не е ли нормално държава, която успява да предостави по-добър начин на живот и по-добро здравеопазване в "спокойни времена" да има и по-ниска смъртност при измислената пандемия???

69

Анонимен

преди 2 години

Сега си представете, ако ваксините всеки трябваше да си ги плаща, колко щяха да се боднат и каква щеше да е печалбата на биг фарма. Друго си е да купуваш с общите даници и за капак да тормозиш мнозинството, което ниска да се ваксинира.

68

До 80

преди 2 години

Ами не. Похарчили сме над 3 пъти повече за разходи за лекарства, лечение и медицински персонал. За съжаление. Ваксините са само 1/4 от разходите по пандемията. Вчера излезе доклад.

67

Скруч

преди 2 години

0.7 % смъртност от Covid в Израел. В България е 4.5 % .Но това не важно .

66

до 76 селянин

преди 2 години

Човек, който на елементарни думи като "интерпретация" и "инжекция" не знае как се образува множествено число, седнал да дава оценки и акъл?

65

Анонимен

преди 2 години

Честито на печелившите!

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77 "Израел направо унищожи ваксините. Цялото и население е ваксикирано и 10к на ден. Тогава всеки,ще си зададе въпроса - Защо да се ваксинирам ?" Докато не прочетеш, че имат 6700 смъртни случаи срещу 18300 у нас. Тогава вече не си задаваш такъв въпрос, освен ако коефициента ти за интелигентност не е на нивото на морското равнище.

63

Анонимен

преди 2 години

Начи с ваксина, баз ваксина, все тая? И кво, похарчихме едни кинти залудо, обаче събираме капачки за ковьози, а? Ми браво!

62

Анонимен

преди 2 години

Има вирус има още 100 вируса в момента лятото цялата схема е да има икономическа криза да обеднеете и да почнете да им работите на капиталистите по-усърдно да им носите печалба че алчността ги движи тях

61

Анонимен

преди 2 години

За да лъжеш успешно се иска акъл и да помниш какво си говорил и да имаш поне някаква последователност и логика в лъжите. Обикновено една лъжа се опакова с малко истина и се пробутва, ваксърите и това не могат.

60

Анонимен

преди 2 години

Израел направо унищожи ваксините. Цялото и население е ваксикирано и 10к на ден. Тогава всеки,ще си зададе въпроса - Защо да се ваксинирам ?