42

Анонимен

преди 2 години

Христов, не си ли чул, че Huawei са съсипани? От първи в изграждането на мрежи, смартфони и мрежов софт - в света станаха.... Извън списъка :) Та кое викаш е невярното?

41

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Байдън!

40

Анонимен

преди 2 години

Ало падащия по стълби знаеш ли каква българска поговорка имаме за такива като вас кравари. На калпав у....й и вълната му пречи. Знаеш ли я. Оня от банкя не ти ли я е казвал. Затова гледам младото поколение момичета си епилират вълната да не им пречи на калпавите наркомани. То и затова не се раждат деца с калпави деца не се правят.

39

враг 1

преди 2 години

До Жалко за народаСащ в окупирана територия в Сирия имат база в която обучават терористи да не говорим за грабежа на нефт от Сирия.

38

Анонимен

преди 2 години

Ако не бяха направили преврата на изборите и Тръмп беше спечелили,сега нито щеше да има 4 вълна на измислена настинка както и талибани

37

Анонимен

преди 2 години

ДЖО И КАМИЛАТА МУ СА ВИНОВНИ! САМО ТРЪМП!

36

Срам

преди 2 години

Деменция , като влязат вьв - сащ ще го питам тогава какво ще прави , ако помни кои са талибаните

35

вижте

преди 2 години

До наблюдател от ООНДа има нещо вярно но по точно сащ обучаваха тези терористи за да нападат Русия те граничат с Афганистан. Сащ са враг на човечеството.

34

Жалко за народа

преди 2 години

САЩ присъстваха в този, както и в много други райони по света, поради егоистични политически интереси. Тук демокрацията няма нищо общо. Байдън е толкова виновен за ситуацията колкото и Тръмп. От ситуацията ще бъде прецакана икономически ЕС заради мигрантската вълна - една от целите на белия дом. Регионът пак ще е размирен, сиреч пак ще печели американския оръжеен комплекс. Такава е била винаги лицемерната демокрация на чичо Сам. Който не му харесва да се оплачи на арменския поп.

33

!:

преди 2 години

От цялата безмислена за целия свят статия е важно само едно. Правителството - марионетка на Гани се срути за часове след отстъплението на САЩ. Американците губят сериозно влияние в региона, а самите талибани си имат приятели... Афганистан вече е извън лапите на американците и това ги тревожи, не нещо друго. Това за човешките съдби е огромно лицемерие...

32

Анонимен

преди 2 години

Може да обвиняваш Тръмп ,но оня беше достатъчно хитър да не се изложи по такъв начин.Решението си е на Байдън и днес целият свят го чу.

31

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен /12/..:-"Най-умишлено действие с/у Европа"..."ПОПАДЕНИЕ В ДЕСЕТКАТА" си направил с тоя коментар,уважаеми!...Ама кой да схване за какво става дума?..

30

ясно

преди 2 години

Мумията сега да си прибере бежанците в сащ,не може света да страда заради мръсните игри на сащ повече...

29

Кал-Ел

преди 2 години

На кой му пука за този памперс - предводител на затлъстели афрота? Закривай!

28

асд

преди 2 години

"Ние сме си Ок с ЕС! Афганистан е провалена държава"----в Aфганистан литър бензин е 0.67 euro или 1 лев и 34 ст. в Бг колко е не знам но със сигурност е над 2 лв .

27

наблюдател от ООН

преди 2 години

Не всичко изглежда така както го виждате....20г.краварите обучаваха мюджитата със свои инструктори,оставиха им купища оръжия....ОЧАКВАЙТЕ разрастване на тероризма в ЕВРОПА!!!

26

До 16

преди 2 години

Каква велика сила е Китай, при условие че щатите с една заповед написана на А4 от някой чиновник в Белия дом, убиха най-голямата технологична компания на Китай - Huawei.

25

Анонимен

преди 2 години

Дълбоко ме съмнява че мисирка *** знае какво означава изразът "не подви крак".

24

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Стискам палци Байдн да остане поне още две години президент! След това и Господ да отиде в Белият дом не ще спаси САЩ !

23

АнонимеН

преди 2 години

ЗАРАДИ ФАЛШИВИЯ ПУТИН ЦЯЛОТО ЕС СЕ НАПЪЛНИ СЪС СИРИЙЦИ! СЕГА ЗАРАДИ БАЙДЪН КОЙТО НАПАДНА АФГАНИСТАН С ТАЛИБАНИТЕ СИ, ЩЕ СЕ НАПЪЛНИ ЕС С АФГАНИСТАНЦИ!