21

Анонимен

преди 2 години

Меркел съсипа Европа, сега в цял свят знаят, че Европа приема гости. Гледат снимки на Европа и искат и те да живеят в ЕС.

20

Анонимен

преди 2 години

Ужас, добре, и какво сега? Мога ли да спася цял Афганистан? И така ли трябва да се спасява? Трябваше някой да унищожи талибаните. Този някой години наред води война там и много арогантно си мислеше че го е направил. А сега- изненадка! и кой ще яде *** ? Пак ние.Ааа, не, този път вече наистина ми писна. За тези хора няма спасение Просто манталитетът и религията им никога няма да ги изкарат от този адски кръг. И най - малко Западът би могъл да им помогне. Пълен тъпизъм.

19

Турчин

преди 2 години

Турция в момента е стабилна. Диктатура, но сравнително стабилна, защото се знае кой дърпа конците. Ако стане нещо с Ердо, там ще има междуособици и хаос. Е, тогава ще я втасаме. Тук за месеци ще стане същия пълен хаос. Молете се за здравето на Ердоан и турската държава. Само там има над 5 млн бежанци, които ще огладнеят скоро. Не ви остава друго.

18

Тръмпист

преди 2 години

Не се кахърете! От "хилядо хиляди" бежанци, я останат петима, я - никой. Не са толкова залухани! Знаят къде са парите и манджата. Просто им организирайте транспорта и няма да имате проблеми. Тръмп не случайно започна да дига дувара, но му се смеехте и подигравахте. А сега, смейте се! Май не е бил толкова залухан, но го отнесаха от властта.

17

Анонимен

преди 2 години

Ако през 20165 година бяхме спряли "сирийците" сега щяха да знаят, че ще ги връщат и нямаше да си правят труда да идват, но не някои решиха да се правят на толерантни за сметка на гражданите си приположение, че толерантните въобще нямат досег с такива, те живеят в богати квартали с предимно бяло население.

16

Анонимен

преди 2 години

Радев ще им вдигне една или два юмрука и те ще побегнат през глава обратно

15

Анонимен

преди 2 години

Алабаланица турска паница, кой да отиде сега при Тайпи да го помоли да не пуска мигрантите?! Слави ли, Радев ли, Рашко ли? Кой? А? Мъжка дума нещо?

14

SS

преди 2 години

Хайде честито ! Като ви казваше бай ви SS идват лоши години и нещо друго да направите вие не вярвахте.Сега - ми ся ко ша прайм ?

13

Анонимен

преди 2 години

Да идват! Лекари и инженери винаги са добре дошли.

12

Диана

преди 2 години

Нали ЕС отпускаше помощи за имигрантите! Какво стана с тях? Говореше се, че са отпускали по 600 евро на човек...И за толкова пари не може да им се осигури едно нормално убежище или палатков лагер?...Има нещо гнило в Дания!...

11

Анонимен

преди 2 години

До 1 Хахахахаха Верно така звучи! :))))

10

САМО споко

преди 2 години

Той Радев и Рашков ще ни опазят ако не са от първите избягали естествено!!

9

Deutschland

преди 2 години

Wir schaffen das. Меркелицо, отваряй вратата. Обучавах неграмотните да стават инженери и доктори. Хайде.

8

Анонимен

преди 2 години

Абе кви лагери, само мъчите хората! Директно от границата ги товарете на автобус, с него до най-близкото летище и после със самолет в Германия. Това е най-добре за всички.

7

Живко от Варна

преди 2 години

Ако "някои хора" си мислят, че Живко от Варна не може да взема правилни и позитивни решения за управление на България, значи грешно мислят !

6

Анонимен

преди 2 години

Настанете ги на Рашо алкашо в имота, има 12 тоалетни.

5

Зъбльо

преди 2 години

Хората няма какво да ядат, тия изнасят месото към Западна Европа!

4

Хемус

преди 2 години

Приемамае само ваксинирани и при предоставяне на ПСР тест!Хайде сега гледайте какво е лицемерния запад!Как се минават няколко граници транзит без ала-бала

3

Анонимен

преди 2 години

А когато преди година-две се говореше, че трябва да изградим допълнителни центрове за бежанци, скочиха да протестират. Сега ще ги срещате на тълпи по улиците

2

Анонимен

преди 2 години

Сериозно???Не сме ли далеко от Афганистан?Или сме братска държава!!!Хахаха немога вече с тия ***!!