98

антиваксър

преди 2 години

До Ууууу Гербав ***, от свободата по-важно няма. За човека, за червея бат разбойко е най-важен.

97

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 105 "ерберският *** да се успокои. Престъпление е да риташ закопчани на земята хора дори и някакви други хора да са хвърляли павета по полицаите." Не са "други хора" а са СЪЩИТЕ, но нещо "протестърските" партии не искат видеата показващи това, защо ли? Престъпление е и да посягаш на полицай, както и да се съпротивяваш при арест, каквито действия ЯСНО се виждат на видеата: арестуваните ритащи полицаите, дори след като са паднали на земята и до края на самото видео!

96

Анонимен

преди 2 години

Много досадно стана. Видеото показва насилие. Не Мая Манолова.

95

антиваксър

преди 2 години

О, лицемерие, твоето име е гешеФТ

94

Анонимен

преди 2 години

Герберският *** да се успокои. Престъпление е да риташ закопчани на земята хора дори и някакви други хора да са хвърляли павета по полицаите. Това са престъпници и насилници. Единият дори извършва сексуално посегателство на записа. После гордо ще си праска *** на снимките на вързаното момиче. Истински полицай и горд гербер

93

Бонго Бонго

преди 2 години

JE SUIS POLICIER

92

През 2013

преди 2 години

Като заместник-председател на парламента Мая Манолова повика Белия автобус да извежда депутатите на БСП и ДПС от парламента в онази кървава нощ. ПОМНИШ ЛИ Мaнолова!? Тогава по твоя истерична заповед вътрешният министър хвърли срещу протестиращите полиция и войска! Войска, въоръжена с автомати Калашников и пушки-помпи.- В Белия автобус беше и Корнелия Нинова и гледаше през прозореца как арестуват десетки, как окървавяват стотици.

91

Продължавам

преди 2 години

Днес Мая Манолова е носител на надеждата на демократичната промяна и пише вълнуващи писма "като майка" от профила във фейсбук по повод полицейското насилие на протестите от миналата година.

90

Обективност

преди 2 години

12 ноември 2013 г., бТВ"Зам.-председателят на парламента Мая Манолова обяви по-рано днес в пленарна зала, че според справка в МВР подадената информация, че има бити студенти, не отговаря на истината. Има задържани протестиращи, има опити за агресивно и провокативно отношение. Призовавам всички протестиращи и студенти да не прибягват до сила, да не се държат провокативно и агресивно по отношение на българските полицаи, заяви Манолова. Младеж с аркада на веждата обаче разказа пред камерата на bTV, че е бил ударен с ключ от полицай, а група униформени го удряли с юмруци и ритници."Дне

89

Ууууу

преди 2 години

Типични комунистически евтини номера: инфлацията расте, цените растат, анархията расте, пандемията расте, а ние се занимаваме денонощно с това как 5-6 полицая са набили 5-6 протестиращи, които бяха блокирали София, ритаха коли, хвърляха дървета, павета и яйца по полицаите. Да ви отговоря ли, ако бяха правили това по полицаи в нормална държава, къде щяха да са?

88

Бонго Бонго

преди 2 години

Изпълнихте заповедта на Божков, куките да бъдат осъдени.И никаква подкрепа не получиха БИТИТЕ полицаи. Ето това е повод после да минат от другата страна. Радев неосъден и стотици престъпници са на свобода. Това е вашият избор, престъпници да ви управляват и скоро ще усетите вкуса на техните грешни решения.Честита Нова година от Радев , Слави, Мая и другите бандити.

87

Родолюбец

преди 2 години

А организаторите на протестите ,ще отговарят ли за изстъпленията на протещиращите ,за камъните ,пиратките и т.н.хвърляни по полицията?Къде беше мазният ,продажен адвокат ,Хаджигенов и Бабикян да се намесят???

86

митко

преди 2 години

Не само четирима.На кадрите се виждат много милиционери ритащи вързани хора.А Гешевата прикриватура трябва да бъде изметена заради престъпното си бездействия цяла година.В вторник в 9ч.всички пред парламента.Отрепките и отпадъците с пагони трябва да си получат заслуженото.Особено шофьора на Мето и Боко Тиквата.

85

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е, че ги обвиняват, защото скоро може да има сериозни протести заради ваксините. И нека тогава да си спомнят, че не трябва полицията да бие протестиращите!

84

Справедливост

преди 2 години

Абсолютно подкрепям действията на полицията, времето не е 1989 и запалването на Партийния дом, а група пияни ***, дали платени или заради славата не могат да определят политиката.След като хората гласуват за ГЕРБ, значи има защо 22% , а и поне още толкова анонимно подкрепящи бившата власт, да са доволни от тяхното управление.Ако ние не сме държава на демокрацията, а на анархията каквато я искат другите партии , нито евро няма да видят от Европа всички . Европа няма да даде пари на никой д

83

-

преди 2 години

Първо Бойко! После по веригата!

82

Златната рибка

преди 2 години

До Анонимен 90 "Браво още колко желания можеш да изпълниш преди да се удавиш?" Още две.

81

123

преди 2 години

Прокуратурата е шампион по завеждане на некадърни дела. Да каже колко са осъдените.

80

Анонимен

преди 2 години

До Златната рибка- Браво още колко желания можеш да изпълниш преди да се удавиш?

79

Anonymus

преди 2 години

Само 4? Сигурно и тях само ще ги шляпнат по ръцете и размахвайки 1 пръст ще им кажат да обещаят да не правят повече така..