110

Анонимен

преди 2 години

аре, депутатите, нема ли нещо да свършите работа в тоя парламент!? некой законопроект да приемете, правителство да излъчите!? вече второ "народно събрание" го карате все едно сте още на протест! се'а филмчета ще ми повтарята от платените-незаконни протести от лани та чак и ЕП ще ги пращате!? вземете свършете нещо, за тва ви избирахме на два вота .. боко тва, гешев онова, аре шоуто да приключва, работа и закони искаме!

109

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 140От записите които се показаха, направо са ги пощадили, щото можеше и в ковчег да свършат, мамините синчета се нас раха, после реват по медиите колко са лоши ченгетата......хахахаха :)))

108

Анонимен

преди 2 години

Ех, що нямаме гръцка, испанска или френска полиция :) Да видят те как се мята риба и хвърлят яйца...

107

Истукан

преди 2 години

Нека не забравяме, че протестите миналата година бяха платени и тези хора им се плащаше да ядат бой от полицията. Сами са си виновни. Една клошарка няма пари и отишла на протеста, за да си купи хляб. Полицаите я пребили от бой. Заработила си поне хляба.

106

Thanks

преди 2 години

Май не знаете как бият протестиращи в демократичните европейски държави а ??? Не е било без причина да ги дърпат бият и т н!! *** народ сме еййй!!

105

Анонимен

преди 2 години

Вижте го от хубавата му страна. На следващите протести може и с фадрома да се срине всичко, полицията ще е длъжна само да гледа и кротко и спокойно да обяснява, че се нарушава спокойствието на гражданите. Камъни, колове на знамена, дървета, ковчези и бесилки са абсолютно позволени, даже са задължителни. И само някой да е посмял да пипне протестиращите!

104

мандраджиев партизан

преди 2 години

кво насилие срещу партизаните бре , атака към мандрите, мятайте павета , дайте да краднем яко като през 1044

103

Истината

преди 2 години

Гелшефтска мър.шо и твоят ред ще дойде. Всички знаем кого прикриваш. Съд и за затвор за продажния Главен прокурор !!

102

Анонимен

преди 2 години

Не е добре полицията да бие, а трябва да носи на Бабикяните яйца, домати и свинска карантия !

101

Анонимен

преди 2 години

Току що Сачева каза по Нова,че Маринов и Терзийски са невинни а полицаите ще си носят цялата отговорност.Мисля,че спокойния сън на биячите свърши.Да си приготвят бельо и суха храна.

100

Анонимен

преди 2 години

123 това го кажи на тия, дето пазят старците от любовта на боровинковите ти братовчеди. Че ако тия "пазванти" не са с груба сила, не знам любимците на комунизма колко старци да са пребили за 20 лв. по селията. Ама нали си платен, та не виждаш по-далече от носа си. Накажи полицаите за това че бият де би ли и гледай какви ще ги сътворят боровинките и капинките по селата. Хайде де, нали сте много "справедливи", направете го.

99

Анонимен

преди 2 години

леваци и това не може да ви помогне да дойдете на власт всички помним бялото Чавдарче и неуспешното ви измъкване от народната любов Мая я помним как се опита да назначи ШиШи за шеф на ДС -ДАНС и как предизвика всенародната любов аре баста леваци с тия смешковци

98

Анонимен

преди 2 години

Малко бой ядоха и то много малко на брой, тези гамени

97

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 126Нема лошо да протестираш, все пак това е право на всеки гражданин, ама гледах как наркоманчетата хвърлят бомбички в краката на ченгетата, даже май осакатиха едно ченге, после се чудят що ги бият :)))))) Последния коз на Радев, след една година мълчание, реши да покаже записите.....хахахаха :)))

96

Анонимен

преди 2 години

Имаше и много ранени полицаи от хвърляни бомбички, павета, бутилки и др.

95

Анонимен

преди 2 години

До психоАми ако сте толкова без акъл че да пращате жените и децата да събарят власт дошла с избори,нормално е да отнесат боя!И тогава на кого ще се жалите,м!?На ЕСПЧ,на мешерето или на комшийката!?Глyпaци!

94

Анонимен

преди 2 години

102 ти това комунизъм ли го наричаш. Мамин златен. Защо не питаш тия в Белене дето едва са оцелели, какво е комунизъм. Защо не питаш, ония разпитваните от ДС какво е комунизъм. Леле, факта че това ви възмущава, означава че ББ наистина е успял да наложи демокрация в държавата.

93

Анонимен

преди 2 години

Горките невинни насилени защо не се разграничиха от такъв протест и не се отидоха? Когато видяха да се мятат пиратки по полицаите и *** вадеха павета.

92

СПОРЕД МЕН,

преди 2 години

След като на някой са поставени белезници, всеки удар по него след това е престъпление.

91

Анонимен

преди 2 години

Имат късмет протестиращите , че полицаите ни не са като френските или американскити, иначе щяха да ги газят като луда крава телето, особено като напираха към вратата на министерския съвет и пръскаха в очите на полицаите някакви гадости. Имаше насилие над полицаите, това се видя и имаше адекватна реакция.