170

Анонимен

преди 3 години

Излезте и протестирайте сега Рашков ще ви купи по един сладолед ще ви изпрати до вкъщи и ще ви завие да не настинете

169

SS

преди 3 години

Чета коментариите и се чудя какъв народ сме? Ако някой нарита куче или го убие разни изкукуригали животински защитници ще вият до небето за правата му и садиста който го е извършил .А тук бият Хора в безпомощно състояние и има такива който казват покорна главица сабя не я сече или така трябва.Понякога наистина се срамувам ,че съм българин !

168

Анонимен

преди 3 години

Какво очаквате от личните отряди кучета на Мутрата? Действат по мутренски както са обучени, просто сефте излизат записи, които криха цяла година. Те мутрите са така - на тъмно мутреят и са много ербап, а иначе се крият като мишки да не ги види публиката. Долни ***. Всички са за затвора, но първо главата на мутромафията - Баш Мутрата, че да ги хване страх другите и да се срине този мутромафиотски посткомунистически режим най накрая. 32 години стигат!

167

ИБГНИ

преди 3 години

Както ГЕРБ са клали Българи, никой друг не го е правил. Дори Турския аскер е бил по-милостив от колкото главорезите на диктатора Бойко Борисов!!

166

Познато

преди 3 години

Значи полицията изчака агитките да се съберат, да хвърлят камъни по тях, изчака да си тръгнат и се юрна да прибира тия дето ги набеляза предишните дни дето си протестираха мирно, много плитко, познато от 96-97година (тогава се престараха и изтърваха работата). Иначе в от момента на слагане на белезниците не го пипаш, айде да го удариш нещо ако се дърпа, но паднал на земята да го млатят 5 човека, те са толко зле, че не знят и как да бият, пречат си повече. Тая русата е без коментар, жалка работа

165

sofeto

преди 3 години

Германско, австрийско, френско противодейсвие на органите на реда срещу незаконни "***-пролетариат"(К. Маркс) срещу безаконниците!!

164

Анонимен

преди 3 години

Дайте малко кадри и от деня и вечерта на втори септември ? Там със сламата където се опитват да ПАЛЯТ ЖИВИ ХОРА,там където къртят павета , 45 минути замеряхте и плюхте полицията, УБАВЦИ

163

Имената и лицата!

преди 3 години

Лицата на полицаите покажете! Все някой ще ги разпознае. Искам лицето на онази русата! Да я питам иска ли да ме рита така ако не е заобиколена от колеги!

162

Анонимен

преди 3 години

Като бях по- млад, полицаите биеха редовно и имаше положителен ефект. Вие на това бой ли му казвате?

161

Анонимен

преди 3 години

Очаквайте скоро и прожекции от пътната помощ на хаджията толкова ли пропаднахте бе ПРОТЕСТЪРИТЕ? А мая с буса целта нощ на университета и майките който вече са ок и не ги убива системата явно е било само за тая НОЩ, СМЕШНИ СТЕ !!!

160

Нане

преди 3 години

Частни охранителни фирми, представящи се за полиция...Имало ли е на протеста или не? Ако е имало всички шефове са за прокурор...

159

Погнусен

преди 3 години

Убеден съм, че и огромна част по полицаите ще се погнусят от това, което се вижда! Човек е обездвижен, ръцете му са закопчани на гърба, паднал е на земята, обаче тия озверелите удрят, ритат. Гнус! Огромна гнус! Аре сега им покажете лицата на тия смели и доблестни полицаи! Сигурен съм, че скоро из ФБ ще се появят лицата им. Малка държавица сме. Все някой ще разпознае.

158

Големите шамари

преди 3 години

До с.авянин: полека с желанията, че понякога се случват...

157

Ю Ес Ей

преди 3 години

Чувал съм, че всеки получава каквото заслужава.

156

Чурката!

преди 3 години

За един приятел питам: а тия намятаните като сардели сакво са търсили на ивента?

155

Анонимен

преди 3 години

Бабикян на кое кръстовище ще спиш бе СПАСИТЕЛЮ

154

Румен Владимиров

преди 3 години

Предпочитам да ми тръгнеш на бой следващия път, вместо да блокираш Орлов мост, където да пиянстваш и уринираш там с месеци, а същите тези полицаи да ви пазят от възмутените граждани! Ако тръгнете с насилие много лесно ще си намерите майстора! Вижда на кадрите как ви отъркаляха ченгетата за нула време! Тръгнахте като аслани, а с камионетката ви извозиха като нас рани!

153

Анонимен

преди 3 години

Змията хапе най много когато умира, Хаджигенов верно ли това ти е жокера??? ха-ха хахахахахахахаха

152

Нане

преди 3 години

А и комисиите хубаво да прегледат кадрите, че там на протестите не бяха само ушаци...А и чисти престъпници от частни охранителни фирми...

151

Таралежа

преди 3 години

Ще стане т ъп о, като се окаже, че служителите на МВР са вече наказани.... Да изчакаме повече информация.