171

Анонимен

преди 2 години

Пресушете това клоунско блато! Турете им шнорхелите удупките на тези безгръбначни червеи в парламента!

170

Умен гърбав трол

преди 2 години

Ас глъсувах за Славчу-чалгатъ, Фигурантъ, Чашкув, ***, Шнорхела и съм разучърован. На следващите избури ша глъсувам за Тиквата, кугото шъ направим футболист на 2021 и за Кържалийската географска Умница. Искам да истеглим нови държавни заеми, които да ги опоскат, плюс 60 Милиарда Еврака за въстановяването на ГЕРП *** юропата. Моите чавета ша връщат борчовете, ама на мен не ми пука. Да жувей Мафиятъ!

169

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТака си беше ,бе "умник" , всички пълнолетни бяха от БКП, даже партийните секретари си имаха стаи в училищата, провеждаха събрания , а който не е от Комсомола или партията , не можеше да се издига, криминали и хора извършвали престъпления, също не приемаха в партията си!

168

Смях

преди 2 години

Аз искам да попитам избирателите на ИТН подкрепят ли така неистово и категорично БСП както тяхната партия? Естествен партньор ли е БСП на ИТН? Ако гласувам за ИТН, това означава ли, че гласувам за БСП?

167

dasdasdsa

преди 2 години

нЕма такива аматьори...

166

Анонимен

преди 2 години

Ново 20. Шнорхела преди минути се оправдава защо не може да е премиер и обвинява другите партии за своя неуспех.

165

Чалгар кючек

преди 2 години

Какви лъжци сте. Гнусни, арогантни чалгари

164

...

преди 2 години

Какво си мислите ве кючекчийчета? С 20% от гласовете да се държите като пълни диктатори и дерибеи. Как става? 80% не ви искат т.е. ще се съобразявате вие. Малоумния народ не разбра и не проумя какъв фарс сте.

163

Анонимен

преди 2 години

Ще станеш министър-председател на България Пламене ,вие сте роден за тази работа.

162

Истукан

преди 2 години

Докато ИТН печелят, предсрочните избори са гарантирани и не се знае колко години ще продължат. Дори и да спечелят мнозинство, те просто няма как да управляват, защото ще се разцепят тотално и от мнозинството им няма да остане нищо. Не се дава власт на такива некадърни хора. Само *** са гласували за тях.

161

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДелян Пеевски е в конфликт с баща си много отдавна, още преди години, баща му дори е ходил да го злепоставя навсякъде, дори в чужди посолства, вероятно срещу заплащане от някой, а може и от злоба, но ако Делян Пеевски падне, тези, които потриват ръце и напират да му вземат мястото, са много по-агресивни,нагли,алчни, така , че не считайте, че ще направите добро , ако махнете Пеевски, ще стане много ама много по-зле!

160

Анонимен

преди 2 години

Чалгара вика: Играя докато не спечеля или не ме наритат.

159

Анонимен

преди 2 години

Пламка а отде пари за избори до дупка бре пич??? Или викаш той шефа има,нема Пацо свършиха и бягай се реди че май има нов кастинг за спасителки на плажа може да ти върже!!!

158

Анонимен

преди 2 години

Избори до дупка а?Избори докато Пацо стане министър-председател.Ей голем си бе Пацо!

157

Хайде, хайде

преди 2 години

Белгия (примерно) са ти така повече от 10 години. Със служебни правителства. И нещо не съм чул да са по зле от нас.

156

До 172

преди 2 години

Помниш ли кога ти *** в устата за последно?

155

Анонимен

преди 2 години

Оставете го момчето на мира, говорите , че Слави се подигравал , а спукахте от подигравки това невинно момче, което никакво престъпление не е извършил, нито е навредил накому, просто се е кандидатирал на кастинг и е приет.

154

Идеалист

преди 2 години

Аз пък се чувствам много удовлетворен. Няма да има избори до дупка, защото ще трябва да си ги провеждате с машините виртуално и да си живеете в измисления си свят. Там ще си пеете чалгите и ще си разказвате просташките вицове, драги ми Философе. Карай бързо към политическото бунище, там вече е Баце, пазете си чантите и джобовете, че много краде!

153

ПроСоТо

преди 2 години

но така или иначе,да се надяваме че просто ще се върне на сергията госина и няма да ни досажда повече!..

152

Анонимен

преди 2 години

Шукерия, шукерия Шнорхелия; Шнорхелия шнорхелия шукерия;Обилните и нередки контакти и съприкосновения скурана вируса изведопа доблесните ИТН-войни в челните редици шнорхелоидасалните плагиятници на преспижното Първо място в състезаниито по мятане на шнорхели, шнорхелна лента с дръжка, шнорхелен обръч, срамния уред шнорхел с топки както волноанална 7 минутна програма.