90

Соня

преди 2 години

До АнонименАлкохола не прощава и на нейните години такива торби под очите,не ми е ясно какво количество алкохол приема.

89

Анонимен

преди 2 години

Митева е хубавка, но трябва да спре с алкохола че скоро лицето и ще провисне като на булдог

88

Анонимен

преди 2 години

Тая головодничка онзи ден каза, че като директор на дирекция е взимала повече пари, отколкото като председател на НС. Да се маха тогава.

87

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията е най-порочната система - други хора дават власт на някой да управлява живота ти насилствено без да го искаш - това ми било демокрация. При нормална ситуация разделения народ трябва да се раздели и да си направи собсвени държави да ги управляват тези които те са избрали, а не избрани от други.

86

Ще задам въпрос:

преди 2 години

Кои/кой са тези дето свиха 600 милиона от образованието на страната с най-нисък бюджет за образование в ЕС?Намерете ги убийте ги не ме интересува за какво са ги свили!Втори въпрос: Европа и аристократичния елит на Европа никога няма да признае, че Симеон 2 Сакскобурготски е син на Мери Белгийска последната кралица на Италия. Хубаво не признавайте, но целия род гилотиниран, така че и да си признаете и не това никога няма да се повтори!

85

Истината

преди 2 години

Ива Митева е комуниска!

84

Анонимен

преди 2 години

Още от 1998 г. Ива Митева все на добре платени позиции в държавния апарат. Говорните малформации не са и попречили. Куие ние разбуахтии? Ива Митева с таен бизнес, печели по 700 бона на година. В дружеството МИД 2000 има дял със своите родители Пенка и Йордан.Работила е за Доган.Митева се появи знаково на връх Великден с Проф. Стоян Денчев от "Библиотекарския кръжец". Зад нея има масони. Може да е умна, но само с ум не става нищо. Трябва си и кумец да имаш........А точно тя била промяната.....

83

Iva

преди 2 години

Незнам заяо не ми харесва тази жена.

82

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Дали???

81

Анонимен

преди 2 години

Аз не заменям джипката за кабеларка 7/8 чалга Мерси искам Демократично Управление не това

80

Джипко Бибитко

преди 2 години

Върнете на човека джипката, крадлив народ такъв!

79

баба мара

преди 2 години

сменете веднага петър илиев и министърката на екологията това е позор за вас

78

Анонимен

преди 2 години

Ива Митева е кумица на Никола Николов, шефа на неформалния кръг Агнешки главички. Да не мислите, че сама се е издигнала? Още след 1989г. е вкарана в политиката. И тази минава за промяната. Да ви имам промяната лъжлива. От стари по- стари муцуни ви направиха на маймуниии. Малко ви е! Още може да копаете до дъното.

77

Митева

преди 2 години

Митева трябва да иде в ДБ, при умните хора.

76

Анонимен

преди 2 години

Митова изглежда умна незнам как ги изтраиваа нейните колеги неандерталци. Да не говорим че трябва да се гърби със сумата работа щото в ИТН маи неса много тези на които може да се разчита за работа. Никога не е късно да смени партията.

75

Анонимен

преди 2 години

Нека да дадем шанс на ИТН да видим дали ще ни оправат, може пък и да ни оправят полоението.

74

Браво Митева!

преди 2 години

Ето това са честни сини очи. Жената е истински професионалист и ни прави чест, че е председател на парламента! Успех госпожо Митева!

73

до 73

преди 2 години

Измамници търсещи наивници като теб са точно такива купиха всичките *** гласове с един чалго -мутренски концерт

72

до 77

преди 2 години

Аз не съм чалгар, нито съм чалгар облечен в друхи на металист. Още един път ще го напиша. ИТН са некадърници и хакерите им са некадърници. Не успяха да подменят вота с повече от половин процент понеже малко хора излязоха да гласуват и изненадаха дори логоритъма. Няма Такави Наивници като чалгарите.

71

Истината

преди 2 години

Слона от зоопарка да вържат, ще е по-добре от това, който и да е ГЕРБ-ераст, да се върне на власт.