55

Анонимен

преди 2 години

един масон помалко

54

Анонимен

преди 2 години

Имало ли е бял прах или друга отрова в кръвта му? Имало ли е обаждания от Пеевски и Гешев на телефона му? Едно време беше много горд, че папката с досието му е шесто била празна. До като не бъдат арестувани Гешев и Пеевски всяка една смърт ми е подозрителна.

53

до 79 Сифилисчо

преди 2 години

Той е антиваксъ и ,не се ваксинира ,дечко !

52

Анонимен

преди 2 години

Мир на Душата му! Спред мен тези случаи на внезапна смърт са свързани с процеса на започване разкриването на далаверите на Мафията в последните 12 години. Вижте колко злобни са троловете на Мафията в тази медия, повечето от тях пишат доста грамотно, предполагам, че има и журналисти от тях, много от тези *** пишат и през нощта, което ще рече, че са доста стресирани и уплашени. Никой не е прокопсал от мръсни пари - те се губят лесно от следващото поколение.

51

Сифилисчо

преди 2 години

С коя ваксина е бил ваксиниран?

50

Анонимен

преди 2 години

Най -трагикомичното в случая е ,че в България ниската продължителност на живота като цяло,ниския стандарт на живот и сердата ,стреса ,храната ,всичко което по някакъв начин допринася за по качествения живот УДРЯ ТЕЗИ които реално са отговорни за това да живеем по добре в България.Те умират в същата лоша среда ,рано заради далаверите и грабежите си .Това е уникално за България като процеси .

49

БЪДЕТЕ СМИРЕНИ...

преди 2 години

ВСИЧКИ.................... НАЙ-ВЕЧЕ ИЗНЕРВЕНИТЕ ЧЕГЪРТАДЖИИ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО И ПАРЛАМЕНТА......... И ПЛАТЕНИТЕ ИМ ЖАБИ.....

48

Случаен минувач

преди 2 години

Да, изненадан съм, че само на 61 години е умрял. Той беше свръхбогат, даже не си криеше богатството. А че е бил ченге - ами какъв да е бил, щом още през 1993 намира пари да създаде цяло радио. Но факт е, че Дарик радио винаги е било антикомунистически настроено.

47

Анонимен

преди 2 години

Еми те неваксинираните си умират внезапно, но някои не толкова внезапно.

46

Тя има лош дъх

преди 2 години

да е жив и здрав

45

Господ

преди 2 години

Днес прибрах този доносник и лъжец.Да се готви Стефан Цанев.Другият участник в подмяната в БГ.Горе го чака убитият от ДС Геогри Марков да го пита:Защо ме предаде,Стефане?

44

ъъъ

преди 2 години

Починал внезапно пред входа на радиото - вероятно ще съобщят, че причината е модерният в последно време "сърдечен инцидент".

43

Анонимен

преди 2 години

То така се създава радио. Щрак и готово. Яки връзки и мангизи си требват.

42

Анонимен

преди 2 години

Негов набор съм. Помня го още от 1990 г., когато в програма Христо Ботев се изявяваше като остър журналист срещу все още властващата БКП/БСП. Но явно това му е била задачата поставена от ДС, да е глашатай на подмяната. Тогава най-гласовите опозиционери бяха Георги Марков и Венци Димитров - Коня. След време разбрахме, че са хора на ДС, назначени в опозицията за да осъществяват подмяната. Радоствет Радев бе част от медийната подмяна. Господ да го съди, негова е последната дума!

41

Анонимен

преди 2 години

Корекция, януари 1997 разбира се, а не 1994

40

Св.Петър

преди 2 години

Чаках другия доносник Стефан Цанев,но и тоя стига за днес.

39

Анонимен

преди 2 години

Боготворях Дарик през чудовищните дни на януари 1994, когато заедно с радио Експрес излъчваха пряко цяла нощ протестите пред Парламента и побоя над мирните протестиращи на 10 януари 1997.После, години по-късно, разбрах за агент КАРЪК и че всичко е било ПУНТА МАРА!

38

Анонимен

преди 2 години

ДС загуби още един свой кадър, подпомагал над 30 г. подмяната в България!

37

ДС на БКП

преди 2 години

Съболезнования и Ленин да го прости нашия верен слуга!!!Верен доносник и послушен слуга!!!

36

Ангел Зъберски

преди 2 години

Е то кой го слуша пък това радио?