246

Анонимен

преди 2 години

антоваксъри и вашия час ще настъпи. и вие ще се молите от интензивното.

245

Ало, ваксинирания

преди 2 години

страшна логика вадиш ти - ваксиниран си, но те е страх някой неваксиниран да не ти вземе кислородния апарат в интензивното. Чакай, нали ваксината помага. Как тогава ваксинираните се оказват в интензивното и с нужда от кислороден апарат. Вярно излиза, че наночастиците във ваксината се концентрирали в мозъка и нанасяли поражения на способността за мислене.

244

Корона екстра

преди 2 години

Българите са най глупавото племе на планетата.

243

Анонимен

преди 2 години

И да го видя, няма да повярвам. Колко ли са му платили да рекламира ОТРОВИ!

242

Анонимен

преди 2 години

Да е жив и здрав, но като гледам какво угоено праsе е, ковид е най-малката му грижа.

241

Анонимен

преди 2 години

Бъди патриот-ваксинирай се!И бустер си сложи!Парите за пенсии не достигат.

240

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха,това самодейния състав в с.Торба Лъжи ще го изиграе по-истински.Аз го карах доста тежко с лекуване "по телефона",повярвайте изобщо не ми беше до дълги интервюта и съвсем не изглеждаш толкова румен и свеж.Жълт си като папуняк с хлътнали очи.Изкарва се,не е кеф ама ако си здрав- изкарваш.

239

Анонимен

преди 2 години

До: ъъъ (номер 273) Ако имаш предвид Гай ***, то сигурно и него са забранили вече. Само Червената Шапчица още не е забранена.Но както и да е. Мисля, че неговия герой се преекспонира твърде много. Той е герой от 19-ти век. А сега сме 21-ви. Колкото и да са актуални класическите произведения, не е възможно в България да има още такива хора. Необразован еснаф живеещ в Османската Империя пътува из цивилизована Европа, в държави със съвсем различна култура и традиции.Вече сме в Европа.

238

ааа

преди 2 години

Щом пуска клипчета във фейсбук значи нищо му няма. Тоя ако качи 10 етажа и няма да може името си да каже и ще е няправол най-изморителното нещо в живота си.

237

ВетЪра на ПОДмяната

преди 2 години

Vice преди 2 години може 3 бяха разкрити като манипулатори те бяха отрязали и подредили изречения и отговори на Джордан Питърсън канадски клиничен психолог, и професор ,критик на либерализма и фалшивия индустрилизиран феминизъм докато им дава интервю. А къде е бил Травис, човека от видето, когато се е заразил ? Спазвал ли е дистанция ,носил ли е маска, мил ли е ръцете,лицето ?Едно е да невярваш на биг фарма,друго е да си ходиш където искаш неспазващ правилата за хигиена както трябва?

236

Анонимен

преди 2 години

Я дайте ататия от пострадалите от биопродукта, дето искат да върнат времето назад!

235

Засрамете се подлоги

преди 2 години

*** платени, засрамете се! Как може да се наричате журналисти? Това не е статия, а платена поръчка. *** мръсни! Защо си мислите, че народът е толкова ***? Не, не е!Американците са друга работа - те се раждат с изгладени мозъци, а новодошлите се поддават лесно на изглаждане. Само фактът, че са решили да се заселят в тази смешна държава, говори колко са ***.

234

ъъъ

преди 2 години

Е, не! Не мога да повярвам! Нима вече е забранено да споменаваме героя на Алеко?

233

ъъъ

преди 2 години

Уйдурмъ! Че и "на фокус" са я сложили. За американската публика може и да върши работата, но на наш *** такива не му минават.

232

Анонимен

преди 2 години

Много слабо изпълнение. Подбирайти се по-добре актьорите. Ама добрите искат кинти, пък фармамафията е свикнала само да взема.

231

Анонимен

преди 2 години

Мне.

230

Сифилиско

преди 2 години

А починалите внезапно откакто почнаха ваксинациите, защо не се казва от какво са починали? Защо няма и статистика за заразените ваксинирани? Къде беше отбелязано за санитарка в Онкологичната на Мусагеница че е починала 20 дни след ваксина? Писаха я починала от Ковид, не от ваксината, а умря на 21вият ден след ваксината.

229

Анонимен

преди 2 години

Този доста добре изглежда като за " болен от Ковид " Апела му е чиста манипулация !

228

Анонимен

преди 2 години

Я тоя мъж да се завие през глава с одеалцето и да спре да бълнува..

227

Анонимен

преди 2 години

Прави ми впечатление, че напоследък все по-често съобщават за нечия внезапна смърт. Този починал внезапно, онзи починал внезапно... Съобщават ги защото са публични и известни личности. А колко още умират така внезапно за които не знаем? Проблемът обаче е в това, че не знаем дали са ваксинирани срещу коронавирус, с колко дози и кога точно? Били ли са ваксинирани наскоро или напротив, изобщо не са ваксинирани? Или пък са ваксинирани но не наскоро? Няма данни...