69

Teрминатор

преди 2 години

Е, той Славун краде шоутп, шегите, че дори и маневризмите на Дейвид Летерман, какво се очаква от неговите слуги? Очакваме Пешо Барбадоса да е следващ.

68

Оппа!

преди 2 години

"В понеделник сутрин - на червения килим", в коментар от дама получава отговор "нима имаш червен килим", а скандалното идва с ответните думи - "слагай жартиерите и ще видиш". В отговор той получава от студентката: "много смело предложение, за едни оценки... така ли оценявате вие". Правистът и преподавател нагло отговаря: "давай смело".

67

Тоя па смешник

преди 2 години

Абе тошко то поне вашата медия не разпространява фалшиви новини и чалгия нали?Ах , колко сте долни вие , гнус ме е от вас.

66

Анонимен

преди 2 години

От тая сценка ИТН загубиха поне 100 хил. гласа.

65

1926

преди 2 години

Шоуто(цирка) продължава с пълна сила, тея итн са абсолютно неможещи!

64

Анонимен

преди 2 години

До Лили ИвановНе. Първото име на ИТН бе абсолютно точно и правилно. Проф. Иво Христов си е качествен социолог. Няма спор. За "деебилите" е абсолютно прав. Да не се изказва за икономика, че е доста нелеп. В България само диктатор може да направи реформи. Народа го тресе яко соца.

63

до Смешници

преди 2 години

присмял се хърбел на щърбел е твоятА работа. Стига си бридал осрранноя гъссс на Бацко.

62

София

преди 2 години

Тоя не беше ли оня дето щеше да изпитва студентките по жартиери на червения килим?

61

Анонимен

преди 2 години

Тези селски простаци и силиконки ли ще ни управляват нас, цивилизованите хора? Няма такава философия. Навсякъде по света умните управляват простите, а не обратното.

60

Минаващ

преди 2 години

Голямо падение. За Станиславчо говоря. Не за преписвача. Какъв морал, каква етика? Гола вода са кадрите на Станиславчо.

59

Смешници

преди 2 години

Тошкото гледа уплашен, непрекъснато мига с очички скръстил ръчички но пак се перчи- медиите виновни?! Каква наглост само - 12 год. тонове помия и лъжи срещу Борисов( и сега малкото Сиромахче продължава) и медиите виновни?!Много са ви нежни ушните миди бе,много сте чувствителни?Май ви е страх от истината та другите са ви виновни

58

Анонимен

преди 2 години

какво да очакваш от "***" :)))

57

Анонимен

преди 2 години

ко казват, ко казват - стиснаха ли си ръцете - ще има ли далавера между париттите - разделиха ли си баницата

56

Анонимен

преди 2 години

До 54 Бъркаш двата щата.

55

Анонимен

преди 2 години

Тоя същия е и депутат от Великотърновски избирателен район. Какво чакат чалгарите да го измитат и от парламента иначе тоя го виждам като уж независим и познайте за кои ще гласува.

54

Анонимен

преди 2 години

Една"гадна"журналистка от Варна пъбликува снимки и клипове от спалнята на Борисов. Ама Ви харесаха? Нали? Сега пищите когато същата дама вади и за вас клипове и снимки! Не било достойно! Било лъжа! Било гадно! А за подслушването на протестърите. Дали в Германия и Франция не следят и подслушват водачите на уличните протести? И това ненормално ли е службите да следят индивиди рушащи обществения ред и блокиращи пътни артерии и обществения транспорт?

53

Анонимен

преди 2 години

До "Човек с достойнство! ...." __________________ Какво достойнство, когато крадеш чужд труд! Това е престъпление по закон. Че и искаш да си министър! Че и точно на правосъдното министерство!

52

Анонимен

преди 2 години

Скоро и други, насила хубост не става, експерти ама от политика и грам не вдяват.

51

Зозо

преди 2 години

До чакарака бум....... .......Кой да им даде? Р.Гечев и Р.Овч. ли? :))))))))))))))))))))))))

50

Оппа!

преди 2 години

А Плагиата кога ще направи същото?