156

Анонимен

преди 3 години

Впрочем, днес натискът и мащабът на кризата е такъв, че за изчерпване на капитализма вече заговориха и високопоставените чиновници на идейно-интелектуалната и политическа прислуга на глобократите Атали, Шваб и дори Меркел.

155

Анонимен

преди 3 години

Избори докато народа поумнее!

154

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен не е пророчество, реалност е. Питай Клаус Шваб.

153

Радослав

преди 3 години

168Комунопитек от герб да ми ръси глупости и да се прави на некомуняга, хаха. Имало е някои много умен в БКП който си е казал, за да остане партията на чело, да създадем от младежкото БКП партия която да е уж дясна, а да си функционира като БКП. И ти бивш червенокнижко ще ми говориш, че като те водят за носа да гласуваш за комунисти, за да не са комунисти на власт си бил против ДС след като вожда ти е издигнат на власт от ДС! Хаха

152

ТИКВУН-1-ви

преди 3 години

Плаааашат гаргите ! Изкуствено дигат % наГробарите ! Стари номера ! Не нам !!!

151

Анонимен

преди 3 години

Ти байно май си от групата на Славето ! Я по полека плюй,да не си покажеш как си дошъл в София и кой комунист ти е помогнал!

150

Радослав

преди 3 години

До 166:Драги ми комунисте от герб: още чакам д кажеш дясна политика на герб! Индивидуални партиди, премахване на общи кажи, орязване на помощи за индивиди с нулев принос за обществото, съкращаване на държавни институции, електронно правителство и тн. А не да ми развяваш неща наложени от Европейския съюз като герберски политики!

149

Анонимен

преди 3 години

До Радослав Не си изпускай така неприятно нервите, другарю. Знам, че най-боли, когато разбереш, че БЕЗ ДА ИСКАШ, си част от комунистическата машина, но в Комунизма много такива имаше. Повечето се освестиха де, но ти не си един от тях. Плюейки по ГЕРБ помагаш на сегашните напъни на ДС ръководено от Кремъл да върне най-долните продажници, пък ти си мисли, че работиш за "благородна кауза".

148

Анонимен

преди 3 години

47 Обясни защо в Щатите и Европа ще ставало " все по зле", и защо " умирал капитализма" според пророчеството ти? Обясни и защо ( по подразбиране) в руската дупка и китай ( които не са капитализъм, а средновековна олигархия от бивши комунисти, това аз мога да го обясня) ще става " все по добре"? Хайде да видиме сега умствения ти капацитет надминава ли този на другарите от някогашното " работническо дело" и ЦК пропагандата до 89 г.?

147

Анонимен

преди 3 години

До Радослав Вече изпусна опорката с "левите" политики и се насочи към откровено тролене с административните капацитети ли, другарю? Кофти кофтиии.

146

Анонимен

преди 3 години

Шнорхела искаше да ни продава плавници! Айде без....!

145

Радослав

преди 3 години

До 160:Комсомолец ще викаш на националните предатели от младежкото БКП като се събирате да възхвалявате комунисти като Боко, Цецка и Винетка! Дърт ***, Как смееш да обвиняваш другите хора в собствените си грехове! Комунист долен! Както за Катин обвинихте нацистите и отново старите комунистически номера ще прилага комунопитека му долен. ДС, комсомолец и *** сте си вие членовете на БКП, аз за разлика от вожда ти никога не съм бил червенокнижковец! Долен комунист!

144

Анонимен

преди 3 години

Те още ще има да им пада изкуствената бройка! И Азис да докарат във Факултета пак няма да им помогне!

143

Радослав

преди 3 години

До 148: Винетката има еко такса! Акциз на горивото - еко такса, еко такса при регистриране на МПС, еко такса в годишен данък, сега нова еко такса зелен стикер! Няма ли дублиране бе? А БГТРОЛ не дублира ли ДАИ, КАТ и АПИ? А за какво взеха и частна фирма да дублира БГТРОЛ? Нед, хич не е цяла институция създадена за да насадим роднини на сладки заплатополучателски местенца по стар комунистически обичай!

142

Анонимен

преди 3 години

До Радослав "А газопотоците? Всички тръгват от Русия! Дали ще е северен, турски, все от Русия тръгват!" Ц, другарю, даже сключихме договор с Азербайджан, а интерконектора от Гърция означава и други неща, но ти откъде да ги знаеш тези работи? Излиза, че ти си като останалите комсомолци, които са изпратени да плюят по ГЕРБ, за да отворят място за ДС и слугите на Кремъл, като отстраняват с черен ПР теи, които правиха нещо за България!!!

141

Българин

преди 3 години

Мене по ме кефи азербайджанската газ.

140

Случаен минувач

преди 3 години

Аз мисля, че чалгаджиите сега имат исторически шанс да направят правителство. То може би няма да издържи дълго, защото ще бъде на малцинството. Но и 1 година да издържи, коалицията Герб ще се разпадне. Проблемът е, че нямаме истинска десница, дясномислещите хора в България са объркани. Дай България на Христо Бойкикев се видя колко са "десни". Учудвам се, че толкова хора ги подкрепят, и то в София, където все пак би трябвало да са събрани повече мислещи и разсъждаващи хора!

139

Анонимен

преди 3 години

Бреей,пак сме първи! Хората разбраха че са гласували за куц кон!

138

Анонимен

преди 3 години

Западни инвестиции, съвместни проекти и западни технологии (разрушете си икономиките а после си развийте сами технологии, до тогава купувайте наши стоки) за 30 години така и не видяхме, но за това пък имаме американски военни бази а Черно море гъмжи от натовски военни кораби, вече е опасно да отидеш на море. Ние ще ви даваме жалките подаяния наречени европари, вашите правителства ще ги крадат и ще изпълняват в замяма нашите нареждания.

137

Анонимен

преди 3 години

След пускането на Северен поток 2 Русия, Германия и Австрия стават основните играчи на пазара на енергия в Европа.