62

Анонимен

преди 2 години

Трябва да има правителсто да изпълни задачите поставени от САЩ, и после пак може да има избори.

61

Анонимен

преди 2 години

Нямаме нужда от хора с "опит" в политиката. До сега всички те доказаха, че "опита" им е само в лъженето и краденето. Тези "опитните" с великия си "опит" докараха България до дъното и я държат там упорито. 14 години в Европейския съюз сме най-бедната държава с най-бедният народ и не само не догонваме а упорито изоставаме. Толкова с техния "опит"!

60

Анонимен

преди 2 години

Европа направи ли Европа в Африка, където бяха и грабиха столетия наред? Направиха ли там нещо като Европа? Защо си мислите, че като грабят сега България, и България ще стане като Европа?

59

ванчето

преди 2 години

е толкова фриволна 6тото на християнски празници и т н

58

Анонимен

преди 2 години

Западни инвестиции, съвместни проекти и западни технологии (разрушете си икономиките а после си развийте сами технологии, до тогава купувайте наши стоки) за 30 години така и не видяхме, но за това пък имаме американски военни бази а Черно море гъмжи от натовски военни кораби, вече е опасно да отидеш на море. Ние ще ви даваме жалките подаяния наречени европари, вашите правителства ще ги крадат и ще изпълняват в замяма нашите нареждания.

57

Анонимен

преди 2 години

Коя европейска колония е богата днес? Индия, Африка, Латинска Америка? Те са бедни и гладни след столетия европейско управление. Източна Европа е новата колония на Запада и САЩ. За нея е отредено да е бедна и източник на евтина работна ръка.

56

Анонимен

преди 2 години

Европейският съд за правата на човека задължи Русия да признае еднополовите бракове.

55

Хомосексуалист

преди 2 години

Госпожа фон дер Лайен заяви, че законът в Унгария за забрана на хомосексуалната пропаганда сред деца е дискриминация по признак сексуална ориентация и е позор за Унгария. Законът противоречи на всички фундаментални ценности на Европейския съюз.

54

е

преди 2 години

ти си това което яде6

53

Анонимен

преди 2 години

Когато Украйна стана независима държава, имаше промишлен потенциал значително превъзхождащ Германия (обединена Германия). Военно промишления потенциал на Украйна тогава превъзхождаше практически всяка страна в Европа, включително Франция. Що се отнася до корабостроенето, Украйна можеше да построи всякакви военни кораби - от самолетоносачи до малки военни кораби. Украйна можеше да произвежда космическа техника, ракети, междуконтинентални балистични ракети и самолети. Автобуси. Сега Украйна е стана от третия свят като България.

52

Анонимен

преди 2 години

Когато Литва стана независима, населението и беше 3.7 милиона. Днес Литва е 2.5 милиона - населението намаля с повече от един милион и половина. За 2020г в Литва са се родили 15 000, умряли са 22 хил.

51

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече слаби лидери марионетки, колкото повече партии, колкото повече хаос - толкова по-лесно се управлява държавата и стадото от вън.

50

ами

преди 2 години

иначе си в затвора за призводство на магии което са6то е подсадими и сме6ноклоун

49

Истукан

преди 2 години

Изобщо не става за премиер, същият като Николай Василев. Тези хора нямат кадри. Като НДСВ са същите. Слави обичаше НДСВ и стана в момента НДСВ.

48

о6те

преди 2 години

етикетчета

47

Анонимен

преди 2 години

С добър шнорхел, американско происводвство. Може и да не усетиш, че си затънал в лай..та

46

Анонимен

преди 2 години

Сменяме един необразован с друг такъв. Българите определенО сме много умни

45

Анонимен

преди 2 години

Като знаете какви са ви музикантите и певците, нали се сещате какви са ви философите?

44

Шоуто на Слави

преди 2 години

Мандатът на комиците..... Еййй, браво на тоя Слави. Знае как да развеселява простолюдието. Личи си че е шоумен. От класа. Туй Чарли Чаплин... Джей Лено ... Опра Уинфри... Ей там в лявото му малко джобче стоят. Весели 4 години очакват българския народ. Абе, важното е че изгонихме Тиквата... А на каква цена, ни предстои да разберем .... Или както казва математикът на Коронавируса - Най ще са добре тъппоъгълните додекаедъри. Тях нищо не ги плаши. Докато гласуват за някого и вече са забравили.....

43

Анонимен

преди 2 години

Развръзката ще е в стил Шоуто на Срави - балет Магаданс ще открие пленарното заседание, шеги и закачки от всички, Пацо ще слезе по специално монтирания ескалатор, ще седне на края на дивана и ще отговаря на въпроси. Публиката (партиите) ще гласуват, Ива Митева брои емоционално със сълзи в очите. Тошко и диктува резултата в слушалките. Пацо е премиер, а Краси Радков закрива заседанието с виц. Жик-так.