26

Анонимен

преди 2 години

Приятеля ти скъпи беше Бойко, сега тук са Ал Бънди и един активен сещате се какъв.

25

Зевс

преди 2 години

Като за начало трябва да им се изискат по служебен път и след това да се обявят за невалидни всички български паспорти на бюрманците. Основанието е много просто паспортите са издадени въз основа на лъжливи данни подадени от съответните бюрманци.

24

Заев

преди 2 години

Заев, ако Турция кандиса да отвори архивите си, ще видиш какво пише за националността на всеки убит в Илинденско-Преображенското въстание. Да го кажа, че ти не смееш - пише - БЪЛГАРИН! Това е българско въстание, драги!

23

Анонимен

преди 2 години

До 21 Александър Македонски е бил бисексуален ,а не ***!По негово време това се е считало за нормално и се е поощрявало между войниците,като се е смятало,че по-този начин "сплотявали колектива".Същото се отнася и за японските саморай които почти всички са били бисексуални.

22

Анонимен

преди 2 години

Значи им клекнахме!?В патриотичните си песни,пеят,че Македония се простира до Черно море.Бабугери не са им тропали скоро по вратника.

21

Анонимен

преди 2 години

Тоя се цани за Космоса!

20

aa1830

преди 2 години

Общи приказки Заев! 70 години мачкате и триете всичко българско. Още 70 години да се гърчите за ЕС ви пожелавам.

19

Анонимен

преди 2 години

Трябва да престанем да правим македонските *** български граждани.

18

Анонимен

преди 2 години

До: 16 Отклоняваш се от темата. Ясно е че Александър Велики не е говорил дори на гръцки! А ко ши кайш че е бил първият доказан ***? Един от генералите мубе бил гадже и са спали заедно и... аууу, какви неща са си правили един на друууг!

17

Анонимен

преди 2 години

Зайо, първо се откажете от червените граници, които приехте тези дни!

16

българин

преди 2 години

Аз не виждам най-важното: Отварянето на границите между двете държави. Не само в буквалн, а и във всякакъв смисъл. В Сърбия съм бил много пъти. Говорил съм и с много сърби. В Македония (Добре де, Северна) не съм бил никога. Сърбите се учудват как разговарят на различни езици с българи и се разбираме. И все пак са различни. Ние на Балканите имаме много обща история и трябва да се научим да живеем заедно. Като с коронавируса.

15

Разбирач

преди 2 години

Тия хора са просто слепи.Имам колеги македонци и не може да си представите колко са им промити мозъците.Даже съм им забранил да ми говорят за история защото ме заболява корема от смях като почнат.Всичките са с бг карти и не разбирам защо България продължава да им дава гражданство.300-400 евро струва услугата от първа ръка знам.Викам им като сте толкова отворени вземете си лични карти от Гърция или Сърбия.

14

Анонимен

преди 2 години

България е приятел на РСМ, но РСМ не е приятел на България!

13

Анонимен

преди 2 години

Този е по-досаден и от бълха.

12

Анонимен

преди 2 години

Заев пак се е объркал . Ако чака Вашингтон или Брюксел да ни скръцнат със зъбки , да ни шамаросат и да се откажем от историята си , да си го признае . Която и партия , политик тръгне срещу българския народ по тази тема , ще изчезне от картата за по-малко от 24 часа .

11

Анонимен

преди 2 години

Да, така е. България е най-големият приятел на Северна Македония. Ние сме един народ. А какво направиха Северна Македония, освен да ни дискриминират, клеветят и обиждат? Тяхното държание е позорно.

10

Анонимен

преди 2 години

Спрете ,да давате Български Паспорти на ,тези граждани !!!!Спрете !!

9

Анонимен

преди 2 години

Македонците нямат никакво право да се гордеят и да се считат за наследници на участвалите в Илинденското въстание ,защото илинденските въстаници са се считали за 100% -ви българи.Доказателство за това са многобройните писма и записки на въстаническите комитети написани даже на книжовен български език .Знамената които са развявали са бг трибагреници с надпис ,,Свобода или смърт" ,а не ,,СЛобода или смрт",както се опитват да внушат днешните мк политици и някои историчари!

8

И така, и вака

преди 2 години

Едно приказвате Заев,друго правите(или не правите).Говориш,приятелска България. Да,тя е такава.Но вие защо плюете по нея и отблъсквате с номерата си подадената ръка?Искате приятелските действия да са от нас към вас,а вие не само толерирате антибългарски настроения,ами ги и създавате.Не признавате исторически факти и ги отхвърляте,обиждате народа ни.Така няма да получите съгласието ни,не ни трябва враг в ЕС.Разберете,Македония е топоним,а Александър е бил гръцки цар,но вие не сте гърци.

7

Анонимен

преди 2 години

Този или е много хитра лисица или е за психиатър...Все си мисля че е второто..