27

Анонимен

преди 2 години

Смешниците от ИТН спечелиха изборите предимно с плюене на политиците и политическата система и обещаха да я разградят ! Сега от тях това се очаква , а не да правят правителство с различните видове комунисти !

26

Някой

преди 2 години

Хахахаха, чудят се от къде да бутнат нещо, но реално за сега, няма за какво да се хванат :D . Какво като е оскъдна? Има ли я реално или я няма? До колкото разбирам я има. А това, че 12 години сме управлявани от хора на постове, които идея нямат какво правят там, вас не ви тревожи. Чудна работа. Но все пак - ще поживеем и ще видим какво ще стане. Все ми е тая коя партия управлява, важното е да върши работа и да има за хората. Трябва да вървим напред, а не назад. Живота си минава!

25

Анонимен

преди 2 години

До 27 Стига вече Герберите,сте казвали какво да се прави!!!!

24

Анонимен

преди 2 години

Боко е прав - оня Учиндолския трябва да си поеме отговорноста и да бъде премиер / ако въобще се стигне до правителство/ . Тогава вече избирателите му ще разберат колко са мало.умни !

23

българин

преди 2 години

Оставете човека на мира! Има ли дипломите? Има ги! Ще си покаже и разгърне капацитета си щом го има! Или търсим под вола теле? Тва пресата,гледа да очерни всеки! Не става така! Пресата знае много повече за бивши политици и настоящи,но си трае? Защо???-:))))

22

Аха

преди 2 години

Закукала 'й КУКУвица, майно льо..., не е била кукувица, а най ми е бил Пламенчо на бай ти Никола.. !

21

Анонимен

преди 2 години

За толкова е имал пари по онова време. Не успял да си купи информационна карта. По- странното е, че уж получил докторат в чужбина. МОН се самосезираха. Но излиза, че както хората си купуват ТЕЛК, така си купуват и титли. Много млад е бил през 2004г.Изобщо за какво му е трябвала докторантура по онова време? Купил си я за гъдел. От компанията за шнорхели са проверили, че е менте за това се застраховат, че не носят отговорност за данните посочени от Николов.

20

Бонго Бонго

преди 2 години

България не е имала такъв премиер като мене)))))))) ПинкоЩе казва аз реших това онова и после Славьеее, ко..Ко..Ко..ко.. да кажа.И тууп се обажда полуръста немой тъй и да да да каза качура))))Цирк

19

Анонимен

преди 2 години

Това не е Пламен Николов, а Пламен Узунов. Освен ако няма такива близнаци.

18

Анонимен

преди 2 години

Родните г не са способни на повече. Пожарникарът му завършва жизнения цикъл. Търси се подмяна, която уж са изглежда интелигентна и не толкова аграрно изглеждаща. Но тъй като кадрите им имат почти не един и същи генезис то резултатите са винаги циркове. Сумите обаче ще бъдат прибрани.

17

Вълко Червенков

преди 2 години

Ай на дядо артисчиту.Мъ ногу си нахилену бе и ногу лъскау.Ух.Кату идин истински пулитик.

16

Ганю пулев

преди 2 години

Какъвто шефа такъв и шутът му .наистина има такъв народ и за това е най-беден .Сами си ги избрахте-славчо,пинокио,майчето,корнилчето ,бабикянчето и тн...И най-отгоре фигурантчето

15

Анонимен

преди 2 години

Поне има диплома, а на едни "прависти" дипломите им нямат номер.

14

Анонимен

преди 2 години

Кой е този управител на снимката?

13

Анонимен

преди 2 години

Много ми прилича на един Президент от близкото минало, мрън-мрън...."Такъв Премиер, българите не са имали като мен". Аз пък мисля, че сме имали всякакви самозванци и затова сме на това положение.

12

Анонимен

преди 2 години

Колко мъка, колко рев от герберасти, изпускащи кокала!Maмuцaт a Bu мpъcнa!

11

Анонимен

преди 2 години

Пацо Шнорхела такива клепнали учи е опънал...:))

10

Анонимен

преди 2 години

Какви дисертации сте тръгнали да проверявате бе булгерианс? 11 години бяхте щастливо клатени от един *** само с пожарникарски техникум!!! Сега много Ви порасна работата...дисертации тръгнали да търсят

9

Анонимен

преди 2 години

Предадена е без задължителната информационна карта с детайлите, свързани с нейната защита защото е фалшива. Кое не разбрахте? На колко години е бил Пецо шмиргела през 2004год.по време на защитата? Вие вижте Тошко изобщо има ли диплома за 3 клас! Защото такава неграмотно написана покана пълна с грешки показва колко са неадекватни от Има такъв клозеm.

8

Миро

преди 2 години

Тоя да не излезе някакъв шлифован мошеник?!Ей какво докараха площадните руменовци и учиндолските мутри- пълен хаос