60

Анонимен

преди 2 години

Този Николов се оказа с фалшива диплома и никакъв доктор не е. Схемата е същата като с Емил Караниколов, който нямаше образование, но от УНСС бързо му изпитаха една дипломка. И тоя ни беше министър на икономиката... А сега пък продавач на джапанки ще ни е премиер. Жална ни майка.

59

Анонимен

преди 2 години

Ристьо, притеснява те щото си параноик. Болно подсъзнание. Надявам се, че не съдиш по себе си. А, дано, ама надали.

58

izh

преди 2 години

До sherlock Aбе нещо много размирисахте труда на толкова хора.

57

Т К О

преди 2 години

Е нали целта е постигната...ДА СЕ РАЗБИЕ МОДЕЛА БОРИСОВ!!!! Сега ще се управлява от много хора (сценаристи) !!!!!И сега ЯВНО, че вие няма да сте от сценаристите и ревете на умряло...а вложихте много пари за предизборна-и (глупости) кампания!!!!!!!!!

56

Прав си, Калеко

преди 2 години

Ще намерят общ език на база водния инвентар за политически цели.

55

Анонимен

преди 2 години

До аа1830Славчо се сблъска с реалната политическа сцена, видехте че бързо си махна "космическата програма":)) Заложи на един интелигентен челяк, който е неизвестен за никой, освен в селото му, интересно е, чекаме сега Тюлена какво ще изреве :)))

54

ново начало ИТН!!!

преди 2 години

какво те притеснява бе *** ти за кой работиш а? затваряйте си устити и подкрепяйте слави защото ще ви клъцнеме главичките мръсни!

53

Бюлгар-Булгар

преди 2 години

Политическият театър се развива точно и безкомпромисно по сценарий на Дедо Алеко. С други думи, стягайте дупетата за сериал "Избори до дупка" и не забравяйте пуканките, ако и те не привършили, като мераците ви, до следващото гласоПУдаване.

52

Ристьо,

преди 2 години

Всеки студент по философия ще ти каже, че очакванията са винаги субективни. А доктор по философия може и лекция да ти прочете относно обективирането на очакванията.

51

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами какво има да те притеснява, човекът дойде след Кастинг за политици ... ти пък дойде с една гумена лодка от плажа на Росенец и взе на абордаж държавата ... едни други протестъри от "Адвокатската колегия на сестрите галеви" пък дойдаха с преференциите и спонсорството на Черепа ... така че всеки идва с каквото може, но всички ще си тръгнете по един и същи начин - с камъни, дърве, яйца и развалени домати и всякакви други подръчни средства ... !!!

50

Ха сега

преди 2 години

ИТН е заградена от две леви групировки и една дясна я бута към трапа.Така координирано я побутват и подпират да не се изплъзне,че е цяло чудо ако се измъкнат.На БСП,ДъБъ и Изпраните мутри не им трябва ИТН и по-скоро ще я използват да се намърдат до реалната власт.ИНТ са на ясно и ако ги отсвирят на следващи евентуални избори ще си качат процента и най-важното ще са с повече опит.

49

Анонимен

преди 2 години

Тия са Костоваци на Костов смърфовете.Не стават за власт!Само като им погледнете кметката на ''Красно село''и трябва да ви стане ясно,че за нищо не стават!

48

Някой

преди 2 години

Може би е най-добре ДБ да стоят настрана от другите протестни партии. ИТН се представят доста посредствено до сега, а Изправи се.БГ са готови на всичко само и само да взязат в управлението

47

А иначе...

преди 2 години

ГАРГАМЕЛитеците са вирусоносители и малко заразни за което им е нужна КАРАНТИНА ...

46

Анонимен

преди 2 години

Единственият, който говори смислено.

45

izh

преди 2 години

Всеки ден говорене, сърдене, съмнение води до един ден по вече управление на Фуражков и сие. Доста неща се промениха в държавата след като докопа бюджета и все с гръмки приказки - към по лошо. Партитурите са раздадени, хонорарите са определени /ще има и бонуси/ кой ще пее първи глас /него вероятно публиката ще го замерва и освирква, отзад другите гласове и СЦЕНАРИСТИТЕ И РЕЖИСЪОРА. Билетите се заплащат при изхода. Да не се окаже, че сте мислили, че представлението е БЕЗПЛАТНО

44

аа1830

преди 2 години

ИТН ако бяха точни трябваше да кажат в първия ден на НС - няма какво да се лъжем, и този парламент няма да има дълъг живот. Миналия парламент организира честни избори, този трябва да свали Гешев - третото условие от протестите. Всеки го забрави, било не чак толкова лесно, било дълъг процес според Рошко Йорданов....

43

Анонимен

преди 2 години

Естествено че те притеснява Ристо, непознато лице е, не е от старите ви аверчета в политиката....хахахаха :))

42

Мен

преди 2 години

Искаше ми се да кажа, че и мен ме притеснява как той се е появил, ама гледам много хора мислим еднакво.

41

Фифи

преди 2 години

Нито Христо ми харесва, нито Пламен. И двамата са нечисти хора, а последният е с огромно самочувствие и гледа нагло. Нищо добро не ни чака с такъв премиер