96

До 77 Д- р Радевски

преди 2 години

Ако ти си доктор ,аз съм свети Петър ха ха ха. 49 е прав аз четох изследванията на " Джонс Хопкинс " , но в " Natural " . Всеки монолог ще ти каже ,че ваксините не те правят безсмъртен, че няма гаранция , че и след втората доза ще изградиш имунитет , че РНК ваксините се разработват от над 30 години и се прилагат ое 10 в цивилизованият свят за , генетично обременени с рак на гърдата, простатата, за автоимунно заболявания и други. Докторе потърси помощ писанието ти е признак за огромен ментален.

95

до 117

преди 2 години

към момента, Новите, не Милионери, а Милиардери от Бизнеса с КОВИД-Ваксини са Малко над 100 души! Замислете се, ако Наистина Имаше Пандемия, заплашваща да Избие Човечеството, дали щеше да се говори за пари?!

94

АЗ, ТЯ, ТОЙ.

преди 2 години

А според американско проучване имунизираните могат да разпространят заразата толкова лесно, колкото и неваксинираните.< Смятай какво става тука,,, бият ти две дози,, уреждат ти здравето, я оцелееш или след години,,,, и Пак се заразяваш с вируса... Файта Йок.... а и май, май ти вкарват самият вирус в тялото, и резултати дават след няколко месеца.

93

Интернет Конспиратор

преди 2 години

нищо ново за мен!

92

Анонимен

преди 2 години

Добре де, не прочетохте ли новината, за това колко е печалбата от продажбите на ваксините за Файзер. Дори имали очакване до края на годината да имат печалба от 47млрд. Подчертавам думата очакване. Как може да очакваш? Или вече сценария е написан или те си пускат вируса под формата на ваксина. За две години да направиш производствена линия за ваксина за коварен и непознат вирус, би трябвало да накара средноинтелигентен човек да се замисли.

91

Асан

преди 2 години

Тая къде я снимахте ба :)))

90

маймунски аденовирус

преди 2 години

"Три четвърти от заразените през юли хора в американския щат Масачузетс са ваксинирани с две дози." - след тази новина, всеки който продължава да защитава и препоръчва "ваксиниране" би следвало да бъде прегледан от комисия психиатри. Не е възможно да е нормален.

89

SS

преди 2 години

Дори и да се ваксинирате срещу делта след няколко месеца ще излезе нов щам ! После какво ? Пак ваксина ли ? Докога ?

88

Емма

преди 2 години

Нали беше доказано, че тези ваксини защитават срещу Делта варианта? И какво правим сега? Това още повече засилва подозренията ми, че цялата тази истерия с вируси и ваксини си е чиста проба правене на пари и то от тези които имат пее, пее достатъчно

87

Анонимен

преди 2 години

Някой наистина успя да всее страх в населението на цял свят. Кой е той и защо го прави????

86

MmAaHh

преди 2 години

Със сигурност ще се ваксинирам. Като дойде "Омега" вариантът...

85

Лекар

преди 2 години

Преди години, когато хероиновите дилъри искаха да зарибят някой, му даваха първите дози безплатно

84

SS

преди 2 години

До година ,две тия дето бързаха да се ваксинират ,защото е на аванта ще им излезе авантата през носа .

83

Вярвам на

преди 2 години

Брюксел, Подписвам Декларация, че те нямат Отговорности и се бода с 1-ва, 2-ра, 3-та, ... 1001 игла, към 2025 по 3-игли на ден, сутрин, обед и вечер!

82

БОЦИ-БОЦ

преди 2 години

До 97 - Каквато и информация да излезе, увреден плоскоглав ковид-ваксър не може да я обработи, понеже не съвпада с религиозните му убеждения. Казват му, че 75% от новозаразените за "ваксинирани", но сектантът единствено може да мисли " леле а смятай еретиците-антивацъри колко ще са зле". Като ви гледам отстрани, изтръпвам от отвращение.

81

SS

преди 2 години

До година ,две тия дето бързаха да се ваксинирата ,защото е на аванта ще им излезе авантата през носа .

80

Анонимен

преди 2 години

3/4 от заразените в Масачузец били с две дози!!! Ето това е най важното. Продължавайте да си инжектирайте измисления вирус, слагайте си поясите и чакайте следващите вълни.

79

Анонимен

преди 2 години

истинските ваксини са неваксинираните ***, само те имат уникалната ваксина, сите останале са просто овчаре

78

Анонимен

преди 2 години

Не ми пука за антиваксърите. Каквато и информация са излезе, те изопачават и лъжат. Ако делта заразява ДОРИ ваксинирани, антивакс -тролът не му идва на ум, че той е още по- уязвим. Не, той се радва, че ще има ваксиниран заразен. Лудости някакви...

77

Брюксел

преди 2 години

е Пътят, Истината и Животът! Следвайте Брюксел!!