12

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ЕДНО ВРЕМЕ РОБИТЕ СА БИЛИ ВЪРЗАНИ СЪС СИНДЖИРИ СЕГА СЪС СЕРТИФИКАТИ

11

Анонимен

преди 3 години

Предлагам да се обособят 2 -3 заведения само за ваксинирани и 1 магазин, а може и някое кино един ден в седмицата да работи за вакснати, това на 15-те процента ще им е достатъчно. А другите да си работят нормално.

10

Анонимен

преди 3 години

Така или иначе ще има ограничения. В останалия свят ги има. Българите са на опашката по всичко, освен по смъртност. Май....та ви!

9

защо

преди 3 години

Защо не интервюите и хора, които не желаят вакса? Защо не отразявате мненията и на двете страни? Това за мен е дезинформация.

8

ЦИНИК

преди 3 години

От нимой дъ разберете бря ? Който сака дъ съ ваксинира,кой нище ,нище ! Кви ограничения за не ваксанираните,и кви привилегии за ваксанираните ? Жа има голем Кютек еииий !

7

Анонимен

преди 3 години

След като ваксинираните явно са малцинство, значи сме свидетели на опит за налагане на диктатура на малцинството.

6

Анонимен

преди 3 години

Ми те ваксинираните са едни мизерни 15%, значи тях трябва да ограничим. И без това при тях мутира вируса, така че представляват опасност за обществото.

5

ЦИНИК

преди 3 години

Пусти мариз я ! Жа ви каа язе адни привилегий .

4

"за"

преди 3 години

ограничения на ваксинираните. А дртата лигла латинка да се ваксинират колкото пъти иска. То впрочем и така ще стане.Нейното мнение си е за нея.Да хваща къртача и стени да разбива, че с това стана известна.Вече никой не я търси и за една утрепана реклама, та решила да припечелва от някъде. Може да пробва да агитира и проф.Люк Монтание.

3

Анонимен

преди 3 години

Кои са различните наредби в различните сфери? Нещо по - конкретно ? Някви там..Га.дове.

2

Анонимен

преди 3 години

Това за Латинка не може да е вярно. Тя не е прос.та. За другите вярвам да са се продали.

1

Примоция

преди 3 години

Играй и печели с Националната COVID томбола!Участниците с най-много поставени ваксини имат невероятен шанс да спечелят седмичната ни награда - светеща химикалка с 2 цвята.Какво чакаш?Не изпускай момента,трупай ваксини и печели!Внимание!Количествата на ваксините и наградите са ограничени.