484

Бай Ганьо

преди 2 години

Аз съм най-умен, всички други са прости! Няма да ме ваксинират с 5G чипа на Бил Гейтс! Ша са ваксинирам с ракия и ша мразя, всичко което не разбирам!

483

Анонимен

преди 2 години

Еййй как пък все тия дето лобират за ваксините са доктори, учени и обществени личности. А при тия, дето са против ваксините, преобладават работническата класа и хора с по-нисък социален статут.

482

Страх и егоизъм

преди 2 години

Заради страх (от нови непознати ваксини и последствията от тях) и егоизъм (липса на социална отговорност и морален дълг) вървят зле нещата.

481

Емигрант

преди 2 години

Призината за ниския брой на ваксинирани е, че *** мрази да му се казва какво да прави.

480

Доктор Ху..

преди 2 години

Той сподели, че не може да си обясни защо страната ни е на последно място по ваксинирани...... То ние сме и на ПОСЛЕДНО МЯСТО ПО ПРОТЕСТИ СРЕЩУ ВАКСИНИРАНЕТО И ИЗОЛАЦИИТЕ ...... я вижте какво правят нации с утвърдени демокрации и водещи икономики - АНГЛИЯ , ФРАНЦИЯ , ИТАЛИЯ , САЩ, ГРЕМАНИЯ, БЕЛГИЯ, ХОЛАНДИЯ ............. масово хората там НЕ ИСКАТ да се ваксинират и не желаят да има привилегии за ваксинираните ..... Само ние тука оФчи *** . Търпим и слушкаме за да не ни отлъчат от стадото

479

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 530 "Ние антивасърите сме преобладаваща част в България." С малко късмет ще станете съвсем малко малцинство.

478

Анонимен

преди 2 години

До до всички надъхани в Много е просто: можеш да носиш отговорност за неща, които са известни. Всъщност формулировката е благоприятна за пациента, защото за всичко извън очакваното е спорен въпрос.

477

Snorky

преди 2 години

Тоя имунолог как му беше името, че и титла има забрави да спомене защо новия щам написан от неговите господари заразява и ваксинирани. А иначе умен човечец изглежда.

476

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 519 "Ако един крадец е по-богат от теб, това означава ли, че е по-умен?" Ако един крадец може да задържи откраднатото без да го хванат и без да му го вземат той ОПРЕДЕЛЕНО е по-умен от тези, които го набеждават, че е крадец, но не могат да го докажат, тъй че даже тоя слаб пример показва обратното на това, което си мислиш, че е реално.

475

бочко

преди 2 години

хора не говорете лошо за ваксините те са чудесни..даже ще ги пробвам и на вкус..току виж си вървят с кафето..Нашите правителства ни обожават..трябба да сме им благодарни за всичко което правят!!! Ако чуете нещо за чипове, магнетизация, хаарп, хемтрейлс знайте че нашите любими правителства казаха че всичко е конспирация..така че бъдете спокойни и спазвайте дистанция..

474

Анонимен

преди 2 години

Доброволна евтаназия, биооръжие,в блока ви кога последно пръскаха против ***,плъхове...Внимавайте,може да пръскат и за друго.

473

и друг въпрос

преди 2 години

Всяка ваксина впряга в интензивен режим и натоварване имунната система. Това е и целта на ваксините по принцип. Ако се боцкаш по веднъж или 2 пъти годишно, колко ще издържи тази имунна защита? Накрая може да умреш от мазол. Мислете малко.

472

до всички надъхани в

преди 2 години

Направете си труда и прочетете още веднъж декларацията, която сте педписали!!!! Аз я четох. В нея пише, че сте информирани за "ОЧАКВАНИ", забележете- не евентуали, а о ч а к в а н и последици от биопродукта.... Защо, по дяволите, трябва сама да нося НЯКАКВИ/ знае ли някои какви/ последици. И трябва да си страшно ***, за да тръбиш, че нищо ти няма след ваксината!!!!

471

Анонимен

преди 2 години

Възрастните карат химическа пневмония,а тя е химическа щото се предизвиква чрез съединения на вещества,които протичат в организма им поради натрупани токсини от храна и лекарства,по въздуха също.Лаишки казано,но е вярно.

470

Анонимен

преди 2 години

Ние антивасърите сме преобладаваща част в България.

469

Анонимен

преди 2 години

Имам въпрос на който също не отговаряте ваксърите. Когато сме спасили евреите през ВСВ и реално сме постъпили различно от Германия, Франция (няма да ми стигне коментара да ги изброя всички), правилно ли е било да действаме иначе? Да или не? ... Пиша го пак, защото троловете не отговарят!

468

ъъъ

преди 2 години

Тоя имунолог у ред ли е? То бива натегачество, ама чак дотам никой не е стигал - да предлага доброзорно ваксиниране на мъниците в детските градини. Абсолютен из*вратеняк.

467

Пян Гъ

преди 2 години

Нали който е ваксиниран нито пренася, нито боледува от вируса? Да му мислят неваксинираните. Кво толко сте се подертили за тях? Мирише на голям комерс и фалш когато X се подерти с пяна на уста за У. Ми що не се подертите всичко да карат Мерцедеси - чисто нови? Пък вие финансирайте както за ваксините.

466

Анонимен

преди 2 години

До до 519А според теб защо в САЩ има сравнително висок стандарт на живот? Чувал ли си за петродолар? Чувал ли си за Дьо Гол и момента, в който си е поискал златото от САЩ? Ако от утре светът започне да търгува нефта в левове, а не в долари, както е сега, всички ще станем милионери в Бг. Но това са теми, които с теб няма как да обсъждам, защото нямаш нужните познания и качества да осмислиш нещата! Хайде ваксинирай се и така... аз ще чакам края на пЛандемията без да се боцкам...

465

Анонимен

преди 2 години

Защо ли, когато човек се ваксинира, го карат да подпише декларация, че няма да съди компанията? Защото в момента върви първият кръг от клиничните изпитания, а ние сме тестовите мишки. До края на клиничните изпитания има около десет години. Накратко: Ваксините са нов, неизпитан лекарствен продукт - откъде накъде ще се ваксинирам с нещо такова? След десетина години ще видим, засега - не.