72

До 95

преди 2 години

Нещо сте се объркали. Фалшивата диплома от Харвард е на Кирил Петков. По- известен като Киро язовиро.

71

Анонимен

преди 2 години

Отвратително, хората говорят за този, че е алкохолик, а той се прави на министър. Повръща ми се, от инвалида Слави/Божков, с болните амбиции, който си призна, че е неук. От простацитесексисти Тошко и как му бе името, Ф.Станев. От Мая черепова, от руския човек Радев, от столетницата с кървавата история, от мекотелото Хр.Иванов. От Пеевски/ДПС

70

Киро коравио

преди 2 години

Миличкият Банкянски айдук реве като к..ва на която не са платили." Разбирайте няма златни кюлчета. А вие дето му адвокатствате сте толкова глупави че чак е обидно.

69

Анонимен

преди 2 години

Рашков, Недялко те чака пред един от 19 те палата с плакат да приютиш бездомни семейства в замъка

68

France

преди 2 години

Рашков, я кажи откъде са ти 17-те имота, спестявал си от закуски ли.

67

Анонимен

преди 2 години

Рашков е мъж на място, компетентен, образован, с дар слово, а не ревльо, който стиска със зъби и нокти властта, въпреки волята на народа!

66

Анонимен

преди 2 години

Абе еиий шшшу. Къде си тръгнал .с гол гз таралежи да мачкаш.Не тъй е срам , тръгнал си дренки с мечка да се надяждаш.

65

Анонимен

преди 2 години

До 90 Дайте 1 доказателство за кражба. Щото една жена каза на пазара са доказателства само за Рашков.

64

Анонимен

преди 2 години

До До 75Диктуването с микрофон в ухото , първи го въведоха герберите, те бяха изкуствени във всичко, включително и импровизираните им шоу-събрания по команда , даже и избори не са печелили, а крадяха и манипулираха вота.

63

Анонимен

преди 2 години

Знаем ги как говорят. Сега, моля напишете статия как гледат! Погледа или очите казват достатъчно. Особено базедовия поглед на Асен Василев, който има много странно поведение и израза на лицето му не е в синхрон с думите.

62

Анонимен

преди 2 години

Рашето като е голям ербаб да излез на Байчето да си търси после гушата намазана на паважа :)

61

Анонимен

преди 2 години

Найстина ли не виждате ли,че му личи ?...Рашков пие уйскита здраво...Ако не го виждате значи не разбирате...

60

Анонимен

преди 2 години

Бойко не спряха да го плюят и винят за всяко нещо. Тоя Рашков не спря да го засича и да се опитва да му срине авторитета. Нормално да си изпусне нервите. Даже незнам как издържа толкова време. *** как хубавичко го нaхрани, тоя дърт пapтизанин. Евала бате Бойко, голям си, построи и направи много неща, остави нещо за поколенията. Кoмундетата да му мислят.

59

Анонимен

преди 2 години

Комуниста Рашков не е мъж а типичния сеирджия, който ако остане без гръб ще реве като бедна женичка. Типична жалка нагла комунистическа история. Цял свят се оттърваха от тези кърлежи само тука ги търпим.

58

До 75

преди 2 години

При изговарянето с ясна дикция се избягва неформалната, колоквиална, регионална и диалектна реч, нестандартните, архаични и клиширани изрази. Рашков говори с клишета и няма интонация. Всичко, което казва е като наизустено. Сякаш в ухото му диктуват с микрофон извънземните или получава факс от Космоса. Изкуствен човек е. Дори не си струва да го обсъждаме.

57

Вапцаров

преди 2 години

И аз, понеже нямам храна,      понеже нямам с какво ето наще ви нахраня със вера.

56

Анонимен

преди 2 години

Рашков, Божков, Пеевски, Слави, Паси, Христо.Буйкикев, Мая М.,Радев, Тошко, Ф.Станев, Ц.Василен...отвратителни лица на неокомунизма, който върна репресиите, реваншизма, преследването на инакомислещи хора...и космонавтиката, съветската, защото друга не можем да имаме. С комунистическо репресивно правителство и нисък стандарт, не можем, да летим в космоса. Втори "удар", като този с тръбанчето няма да има, драги Паси. Ако отново, търсиш сензация.

55

До 75

преди 2 години

Аз съм неграмотен. Чувам равно говорене. Монотонно. Рашков говори като гибот.

54

Анонимен

преди 2 години

Чуйте как няма никаква дикция! ----////----- Ти май не си наясно какво е дикция. Защото Рашков точно от това има много.

53

Анонимен

преди 2 години

Хора, откачайте се колкото можете от монополите в България, търсете начини за собствени източници на енергия, парно, ел. енергия и други консумативи, ако трябва се организирайте в комуни, като в Израел и други държави, в които група хора се обединяват и работят заедно за общи цели, строеж,селско стопанство,бизнес, защото по-добре надали ще става, опитайте се , да бъдете самостоятелни в групи или поединично!