63

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, клоуни от класа.

62

Анонимен

преди 2 години

Бавнор***звиващ си ти! Гласуването е основно право по конституция! Това се разни чалгопитеци, като теб ни докараха до патова ситуация, не ни отнема това право. На тебе въобще ясно ли ти е защо ходим да гласуваме?

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 60Ако беше оставил Тошко, мейби поне за мен, щеше да е по приемливо, щото той му спаси *** докато Славчу се криеше :)) Изпорти нещата Славчо.... космически програми, Малкия Мук за премиер, взеха да се зъбят на всички, ще кажеш имат 121 дупетата... смешна работа :)

60

До ДБ избирателите

преди 2 години

ИТН са без коментар, и като партия, като риторика, и като знам кой гласува за тях. Но днес гледам Христо Иванов, смирен, били отворени за диалог с ИТН и ми стана жал. За всички, между тях едни от най-умните хора у нас, гласували за тях. Тошко последните два дни многократно обиди Христо Иванов, че трябвало да мисли малко и да се опита да помни. И днес този бил готов за диалог? Вярно, че се точите на много пари, но накрая да не свършите като СДС. При итн нещата не зависят от действията на партията

59

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПо-добре да се гласува , ако не харесваш никой, просто удряш кръсче в квадратчето - за никого, за да не ти откраднат гласа и да го дават на друга партия, не по твой избор.

58

Анонимен

преди 2 години

ИТН размисли и утре ще има преговори. Утре: ИТН размисли и няма да има преговори, а директно ще припознаят ДПС.

57

Анонимен

преди 2 години

Ако не създадете правителство задружно партиите от вторите избори всеки българин, който реши да гласува на трети избори за която и да е било партия от вас *** ще е бавноразвиващ! Окрадахте народа съвсем нагло и без грам срам!

56

Анонимен

преди 2 години

До МисляКакво изчегъртване ? Виж статията в Афера, ББ се е договорил с ИТН да ги подкрепи да съставят правителство, а те да му помогнат да стане президент. Служебното правителство няма да работи, защото е ударено, а ББ,Пеевски,Доган са блики до НДСВ, а изглежда НДСВ ще управлява чрез ИТН. Даже може да се окаже така, че след време ГЕРБ да се върнат на бял кон на власт!

55

Анонимен

преди 2 години

До Цирк от утре 45Не се обвинявай, аз също не гласувах :) Просто не намерих причина, просто казано програма (никаква) на дадена партия, която да ме накара да вервам :))

54

Въпрос

преди 2 години

Интересно, какви експерти виждате в ИТН, които не са като герберските калинки? Аз знам сценаристите, репортера, Митева и баба Мика. В кабинета им нямаше партийци, освен стария ДС агент за вътрешен. Та, кой себеуважаващ се експерт би кандисал да стане за смях като кукла на конци на един болен залязващ шоумен? Видяхте тримата служебни. Гостували са в шоуто, но отказаха да станат за резил. Разберете, няма печелещ добре експерт, който е ок да се впусне в кратка авантюра с предизвестен лош край.

53

Анонимен

преди 2 години

Слави и Тошко ще преговарят? Превантивно да се викнат полиция и поне 2 линейки. Както и санитари от някой диспансер за Христо Иванов.

52

Анонимен

преди 2 години

Може да бьде и кавьр на - клинКак ви се струва като химн на - итнИсчегьртването трябва да продьлжи

51

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

КОНСУЛТАЦИИ КОНСУЛТАЦИИ А КРАЙНАТА ДУМА ЩЕ ИМА ПОЧЕТНИЯ КРАДЕЦ НА БЪЛГАРИЯ ШЕРБЕТ АРКАДАША ОТ РОСЕНЕЦ ДОКТОРА НА ПРОСТИТЕ НАУКИ СЛАДОЛЕДАЖИЯТА МЕДИ ДОАН

50

noname

преди 2 години

Хубава новина. И гербаджии комунисти превъртят от яд и злоба. Скоро всички герберски калинки с купени дипломи ще са безработни.

49

Мисля

преди 2 години

В чест на категоричната победа на - итн на тези избори да се напише песен Исчегьртването трябва да продьлжи - в стил фреди меркюри и клин

48

Анонимен

преди 2 години

Слави постави началото на ромската експанзия в парламента. Днес министърка - ромка, утре цяло котило *** депутати. Но нямаше избор човека - трябваше да уважи част от избирателите си, които го подкрепиха здраво, въпреки обещаните пари от другите партии.

47

Анонимен

преди 2 години

Доган няма нужда да е официално в коалицията. Тя цялата ИТН е негова.

46

Анонимен

преди 2 години

До ники, има още разлики. Физически и психически е много по-болен от Бойко, както и съпартийците му, та дори и избирателите, които са заредени със злоба за 100 години напред...поне.

45

Борисчо

преди 2 години

Демек ще имаме нова Тройно-четворна коалиция:Славко + Мая + Ицо + Доган?

44

ники

преди 2 години

Като Бойко, казват нещо днес, утре съвсем различно. Освен, че е плешив, друга разлика няма.