161

Тъй де

преди 2 години

Небостъргача си върви, значи и твоето правителство взе пари.

160

mikki

преди 2 години

Бopиcoв e кpaдлив чepвeн *** пo ceмeeн пpoизхoд и пo пapтийнa пpинaдлeжнocт в БКП, тoтaлнo кoмпpoмeтиpaн, чийтo мяcтo e в зaтвopa.

159

ъъъ

преди 2 години

Фигуранта на Божков - ОСТАВКА стига клишета

158

Софето

преди 2 години

Сус, бе, разединителю! ТоА го помнА само с траурните речи на Нова Година, коремните, монотонното каканижене на глупави клишета и размаханото юмруче в защита на съветника-шпионин и съветника-боклучия...и казаното от спонсор му, че е фигуРант... Сус, разединителю, сус!

157

ДОВЕРИЕ - НИКОМУ!!!!

преди 2 години

- ОСОБЕНО НА КОМУНИСТИ И ТЕХНИТЕ ***!

156

ОТВСЯКЪДЕ СМЕ ВЪТРЕ!

преди 2 години

ОТЪРВАНЕ НЯМА!Комунизирането продължава с капитализиране! Има за всички но не и за всеки! Ураааа

155

Анонимен

преди 2 години

Дълбоко в душите си всички те:Радев,Трифонов, Стоилов, Рашков, Костов и сие,ПРЕЗИРАТ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ И ГИ СМЯТАТ ЗА НЕДОСТОЙНИ ДА УПРАВЛЯВАТ САМИ ДЪРЖАВАТА СИ.

154

Анонимен

преди 2 години

Историческия период, с който може да бъде сравнено нашето време, е деветоюнския преврат 1923г. Радев затрива българския етнос, който все още е гръбнакът на българската нация.Прави го систематично и настъпателно. Убива политическата класа, българския бизнес, заменя утвърдили се лидери с марионетки на всички нива на държавната администрация, създава безработица, която ще подтикне по-конкурентните бизнесмени и наемни работници да напуснат страната.

153

Анонимен

преди 2 години

Радев трябва да знае, че е лошо един човек да управлява сам една държава. Вероятно не го знае, защото е генерал. Вероятно не знае, че основната цел на държавите, които ще бъдат засегнати от климатичните промени е ДА НАМЕРЯТ И ОВЛАДЕЯТ НОВИ ТЕРИТОРИИ, КОИТО НЯМА ДА БЪДАТ ЗАСЕГНАТИ СЕРИОЗНО. Това, което Радев не разбира е, че САМО ТЕРИТОРИЯТА е в интерес на държавите, които той смята за благодетели. СПРЯМО БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС СЕ УПРАЖНЯВА СИСТЕМЕН ИКОНОМИЧЕСКИ НАТИСК С ЦЕЛ ДЕПОПУЛАЦИЯ.

152

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Какво доверие бе,Радев? 60 процента от българите не гласувахме,иdиот ткъв! 60процента не искаме да Ви видим очите на всички Вас,които сте рожби на руско-турската Горбачова дружба. Та ти си лyмпен...абсолютен лyмпeн,който пренебрегва факта,че българският народ,в своето мнозинство не иска никого от многоцветната Ви дирижирана от турци,араби,руснаци,американци и най-вече евреи политическа цuгaния ! И Борисов и ти сте лъжци и престъпници. Вие сте гнусни евреи!!!

151

Студент

преди 2 години

Абе аз ли така разбирам или наистина си е така , че новият кабинет трябва да се ползва с доверието на ... президента ?!?!?!

150

Елена

преди 2 години

Ех Радев,Радев,какви мечти имаше ,а то какво стана а?Големи мераци да блеснеш но не ти.се.получи.Голям революционер си но Революциите изяждат собствените си деца.Зубриш ама не вникваш.Трудно ми е да разбера какво ще говориш по време на кампанията си.за Президент-Ти разединителю,ти.който пося толкова много омраза у българите с лъжите си и не човешката омраза която си отгледал в себе си.След няколко месеца ще си г-н Никой

149

полковник Колев

преди 2 години

Доверието нито се дава автоматично, нито се получава автоматично.....трябва борба за него!

148

анонимен

преди 2 години

От всички най-......бана е Корнела.10 години реве срещу Герб и на края Бойко като сдаде властта никой не я иска.

147

Калеко Алеко

преди 2 години

Мачкай Радев , мачкай ревяшите тиквопоклоници

146

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Фигурант бил , ама с две изречени думи изхвърли Тиквата на бунището .ХАХАХАХАХАХА

145

s

преди 2 години

До Ако му завиждате Toва да не е намек,че той е блестящ оратор и владее реториката.Не бъдете смешен.С неговия маниер на говорене на военен-бавно-отсечено(като "Кръгом!Марш!) той е много далече от образец на ораторското изкуство.По-добре да се поучи от Петър Стоянов или Георги Първанов.И давама се справяха много по-добре от него с говоренето.

144

@ @ @

преди 2 години

За тази ситуация в България най-виновен е Борисов ! Прекалено дълго се прави на демократ и остави тази пaплaч да си вее байряка осирайки и блокирайки цяла година центъра на София. Да не говорим за номинацията на Цецка Цачева за президент с която на практика подари властта на Фигуранта и руснаците.

143

Пенчев

преди 2 години

Да, така е !Кабинетът трябва да има доверието на хората ,а не като президента ни, който няма такова доверие !!!

142

Ирония

преди 2 години

Ах този ас на нашето небе.Ах този ангел безгрешен.Ах достойният политик на България.Какво да го коментирам повече?Радево овчедушие.