230

Зевзек

преди 2 години

Никой никога няма да арестува Баце, камо ли да го осъди. Запишете го някъде из главите си.

229

ДНЕС

преди 2 години

След няколко часа ще чуете подобно квичене, когато Баце го премести от единия крачол, в другия, а Бай Рашко милиционера остане с пръст, или нещо друго, в устата.

228

Слави ме Предаде

преди 2 години

с този Кабинет, на следващите Избори нямам избор - или Мая или Корнелия, не са ми по-вкуса, но вече трябва да се ориентираме към по-малкото зло!

227

Радев

преди 2 години

- кариеристът и неговият антураж от ДС са проблемът. Пред изброените Батко е като помазан.

226

Анонимен

преди 2 години

Виждам, че има негативни мнения, но без обосновка. Не знаех, че вече карате на кандила и свещи в България. Lol

225

Една Боя

преди 2 години

да Удариме и ни приемат в Шенген - помните ли?!

224

Чернобил

преди 2 години

Чернобилската авария не е резултат на лоши руски ядрени технологии, а последствие от пияна руско-украинска бл'яд.

223

Анонимен

преди 2 години

протести срещу радев ще има, тогава ще видите хората как чегъртат червено чалгарската банда

222

В Уикипедия

преди 2 години

пише, че Руснаците в централата Нововоронеж, са модернизирали VVER-1000 реакторите, като тези в Козлодуй, с нови съдове под налягане за охлаждане, но това изисква изцяло спирането им, плюс дава най-мното още 15 години живот.

221

До 359

преди 2 години

Да оставим постановките. Въпреки всичко в България не сте на свещи, като по времето на Живков. Що тъй?! ;)

220

До 359

преди 2 години

искаш да кажеш, че в последните години, оперираме със Съветски Ядрени реактори с изтекъл срок на годност?! Бог да ни е на помощ!!

219

Рекетьор

преди 2 години

В момента на ход са рекетьорите от ДС 'скрити' в президентурата верни на "нерушимата дружба" и поддържащи контакти с руското посолство където се намират офицерите им за свръзка.

218

Василев

преди 2 години

През последната година беше партизанин,не смееше да се покаже никъде за да усети" народната" любов" .Показва се само по села и паланки,закрити помещения и централата на ГЕРБ. БЕШЕ ев РЕАНИМАЦИЯ и Слави прави опит да го върне отново на сцената.Е няма да стани.

217

до 354 и 355

преди 2 години

много по-зле е положението, 6-ти блок вече изтече, още 2019, комисията на Международната Агенция по Атомна Енергетика, 2018 предварително го прегледа, даде указания и каза, че 2020 ще направят нова инспекция - обаче, се мълчи, т.е. дори на техният сайт на Английски няма нищо за инспекцията 2020 и дали изобщо се е състояла - Пандемия и т.н. Така, че 6-ти блок буквално, вече е в безтегловност с неясна съдба. 5-ти блок изтече още 2017, няма никаква информация какво казват от MAAE по темата...

216

Анонимен

преди 2 години

Са ще видим на есен като пак вземете да преритвате пред болниците или в линейките.*** като видя някой антиваксър да реве шут и да пукяся.Горяхте маски оня Лошо,после преса света докато не го приемат във Военна болница.Всички *** сте прости и е хубаво че скоро ще изчезбете.Лош материал!

215

Споко

преди 2 години

Не сме опашата притурка на СССР. Без ток НЯМА да останете, но се дръжте далеч от блядска Рассия. Козлодуй ще бъде ъпдейтван със западни реактори, за да не гръмнем като Чернобил.

214

Наблюдател

преди 2 години

Всичките са от едно котило. Само че едните са сити, а другите - гладни. Гладните - за власт и пари - са способни на всякакви престъпления, за да се изкатерят на върха на пирамидата. Същите са доволно прости, но свръх напористи, безогледни и безскрупулни. В момента това състояние е повече от очевадно.

213

до 354

преди 2 години

2023 изтича живота на Реакторите, за съжаление за нас нито ЕС, нито Международна агенция за атомна енергия, ще ни позволи да удължим живота им и увисваме като, да не казвам какво... т.е. след 2 години буквално оставаме без ток...

212

Изчегъртване

преди 2 години

не е Достатъчно, Съд, Присъда и у Белене! Национални Предатели и Крадци!! 65% гласуваха на Референдум за АЕЦ Белене и погазихне Демокрацията, но откраднахте Милиардите, АЕЦ Козлудуй като бъде затворен, защото буквално до няколко години изтича 30 годишният експлоатационен период на реакторите и ще сме на Свещи!

211

Handel

преди 2 години

До k.kПтофесора не е за жалене. Простата сметка показва че на месец правеше по 3 милиона от хора, които вместо да бъдат лекувани от инфаркти и инсулти, баха тикани в инфекциозното за да се приберат 1200-те лева. Въобще алчния и безпринципен Балтов за съжаление съсипа Пирогов.