403

Анонимен

преди 3 години

Бай Шиле уж го бяха изгонили, а сутринта пак го разкарват по телевизиите като панаирджийска мечка.

402

Анонимен

преди 3 години

Натискът върху тези, които не са били ваксинирани, трябва да се увеличи, защото те представляват опасност за обществото. Няма ваксинация, няма свобода. - Има ли още някой, който да вярва, че това се прави за наше добро и в името на нашето здраве?! Ще колят, ще бесят, само и само всички да дъдат инжектирани с тия чорби.

401

Анонимен

преди 3 години

Защото норките заболяха и започнаха да предават на хората именно коронавируса,, който причинява Ковид. Другите коронавируси хиляди години си живеят в прилепите, но не засягат хората. Така че няма защо да се избиват прилепите, които унищожават до 3 000 насекоми на денонищие и те спасяват от пълчищата комари.

400

Анонимен

преди 3 години

Като му се изчерпва търпението, да работи друго докторчето-фашист, например да пасе патки.

399

Анонимен

преди 3 години

Всички ще ни боцнат. Щем нещем. Решено е. Ще намерят начин.Пандемия няма.

398

Анонимен

преди 3 години

"Няма ваксинация, няма свобода. - За такава проява на фашизъм и то от лекар, трябва да изгние в затвора.

397

Не!

преди 3 години

Жив ваксинатор да не остане на тази планета!

396

Анонимен

преди 3 години

Търпението лекарски шефове в Германия се изчерпва. Командирите на нацията са бесни, че някои не искат да живеят толкова дълго, колкото им е наредила разгонилата се държавна ку... Неваксинираните застрашават обществения навик за безпрекословно подчинение към компрометираните вече фюрери на медицинския вермахт. Ако не се ваксинират, ще ги пратят дори на Източния фронт.

395

анонимен

преди 3 години

Трябва световен локдаун, няколко месеца! Да не се пътува в други държави! Вече е ясно за всички, че вирусът пътува с нас и мутира! Защото и ваксинираните могат да го предават!

394

Оператор на трактор

преди 3 години

До 476 - Аве, не ми рисувай чипове в главата, като онези които ни рисуваха по телевизора години наред. Става въпрос за нанотехнологии, какви чипове те гонят. Изглежда и ти си морано остарял като анимираните чипове. Щом вярваш, че елита се интересува от пари и печеленето или липсата им, то ти си завършен роб ...или платен драскач. Свободен си.

393

Анонимен

преди 3 години

Глава - шамандура, акъл - море, мор-е-е, мор-е-е-е-е-е!

392

до 465

преди 3 години

Е точно това е фатката, от какво да се страхува човек ..за животеца,..как да го накараме..ми като има трупове..ако не ги види трябва да ги види...ето ти... фаза 2 да ги "спасяваме" като ги... боцкаме..Почнаха да говорят за антибиотична резистентност..чакаме друг патоген явно..а вакснатите с изключената имунна система? Планини от трупове. Бедните душици се боцкат че да иде на море... божее каква глупостт.56083

391

Анонимен

преди 3 години

Работи се върху чипове в помощ на тежко болни хора, но това ще стане след десет-двайсет години. И ще струва скъпо- един чип ще струва хиляди долара.; Кой ще ти го слага безплатно и то сега още няма такива нано бъзикни. Някой ден ще плачеш за чип, но ще си го платиш като поп. Безплетен обяд няма, освен ако не си платиш в леглото

390

Оператор на трактор

преди 3 години

Ок, продължаваме, щом платените се пенят. Защо славчо купува 1 милион таблета, на които ще има (както каза той) "правилната" операционна система? Защото, след като ви чипират децата, няма да има нужда чичаци в рокли да им пропагандират джендъризъм и вие да ги биете пред училището. Просто ще използват "правилната" операционна система да се свърже с "правилната" инсталирана в децата ви и да инсталират техните програми.

389

Анонимен

преди 3 години

До 472 - Да ще лекувате слепота, всички ще ходят по вода и ще общуват с кораба майка. Ако са слухове, нямаше да се дразниш.

388

Анонимен

преди 3 години

До 467 - Сега какво, ще разваваш измислени статистики? Нали стоите там на някакви тръби с месеци преди да умрете, после пердашите кючек а лекарите танцуват ода на радоста.

387

Анонимен

преди 3 години

До 469 Ченгене, ако един чип струва 10 долара, за 7 млрд души това прави 70 млрд долара. Кой ще се ръси с 70 млрд долара да ти слага чипове. Операционна система Windows 11 - ха-ха-ха - какво ще ти направи Windows 11, това не е мощна професионална система. С чипове ще се лекува слепота, парализирани ще могат да ходят. Какво ти разбира главата, че сееш слухове

386

ГАДОРЯН

преди 3 години

Германците вече два пъти се доказаха като *** к та!!! За трети път също ( бежанците). Сега остава и за четвърти. С такива лидери ЕС е обречен на провал. Полша и Унгария не след дълго ще напуснат съюза. Особено Унгария.

385

Seth

преди 3 години

До интереснооо - Почти си ги изловил. Само една подробност ти убягва. Войната ще е между чипирани от едната държава, срещу чипирани от друга държава. Хората направиха скок и алгоритъма на гадовете изчисли, че много малък процент ще воюват доброволно, насилствено, чрез пропаганда или манипулации. Изхода е да ги превърнат в биоробооти за да ги жънат. Вакси (които реално вече са кошерни създания) нямат шанс срещу креативните и свободни, нечипирани хора.

384

интереснооо

преди 3 години

Задава се война на ваксинирани срещу неваксинирани..........а може би това е целта?!