83

Анонимен

преди 2 години

До 84 ЧАО! Неваксинираните, които не са се разболяли имат функционираща имунна система и не са дефектни като тебе! А дефектните като тебе трябва да се разболеят и да ги оставят да се поминат, защото дефектни като тебе тласкат здравната ни система към разоряване. Харесва ли ти предложението?

82

Анонимен

преди 2 години

А у нас разни лаладжии наричаха Боко диктатор.Марш в Сибир да ви ръчкат със Спутник докато ви дойде акъла!

81

Гроби Таласомо

преди 2 години

"666 - номерът на Звяра;))) Аз нямам номер, аз съм свободен човек"

80

Споко, има решение

преди 2 години

Понеже в ЕС на почит са обратните, всеки уважаващ себе си антиваксър може да декларира, че е *** и попада под защитата на ЕС законодателството - нито имат право да те ваксинират насила, нито да те уволнят от работа...

79

паяка

преди 2 години

В Англия предимно неваксиинране или такива с 1 доза се заразяват, защото решиха да изчакват с 2-рата доза. Това защо пропускате да го споменете, май не ви е удобно?

78

Анонимен

преди 2 години

Диктатора путин не смее да излезе от бункера,защото или ще лепне корона,или ще се сблъска челно с народната любов.

77

Анонимен

преди 2 години

"Москва например служителите в гастрономията, търговията и публичните услуги са длъжни да се ваксинират. Това важи и за 60 процента от работещите" - Това е указ на кмета и никой не може да ги задължи. А освен това става дума за гастарбайтерите, те са около 60% които работят в Москва в услугите и донасят вируса от чужбина.

76

в Англия

преди 2 години

В Англия при почти 100% ваксинирани от непрекаралите вируса случаите за последните дни скочиха от 14 хил на 35 хил дневно. За последното денонощие са се 35 хил, в Русия са 24 хиляди - 10 хил по-малко, при това Русия с над два пъти по-голямо населени. В Англия какво ще правят - ще ги задължат по два пъти да се ваксинират. Очевидно тези ваксини не действат, и руснаците са прави да отказват да се ваксинират.

75

В Русия

преди 2 години

Няма човек няма проблем!

74

Анонимен

преди 2 години

Западната "цивилизация" - поредица от насилия и убийства. Първоначално това са били диви германски племена. Това което се нарича западна цивилизация, това са завоеванията на франкските рицари заедно с католическата църква - жестоко насили и убийства. Ценностите на запада това са насилие, национализъм, шовинизъм, империализъм, колкониализъм а в по ново време - нацизъм, фашизъм и днешните извратени джендърските ценности.

73

Анонимен

преди 2 години

За първи път да чуя нещо позитивно,конструктивно и полезно за обществото решение от руската управляваща върхушка !

72

ЧАО!

преди 2 години

Глоба за всеки неваксиниран, хем са нахални, хем заразяват всичко останало. Убийци по улиците не трябва да се разхождат. Като не ви харесва, емигрирайте в някоя страна от 3тия свят, там не знаят какво е ваксина, но знаят за много други пикантни болести които може да прихванете. Адиос!

71

предложение

преди 2 години

Предлагам журналистчетата да започнат да пишат и как нейде по света издават смъртни присъди или затвор за неваксинирани. Да видим колко могат да изплашат с фалшиви новини. Президентът на Филипините май ги заплашваше така, но се обади един адвокат и каза, че никой не може да бъде арестуван без да е извършил престъпление. Няма престъпление - няма наказание.

70

Краси

преди 2 години

СъвеЦките болни-най-здрави на света !Нали въшливите мужици имат "Спутник"?

69

Анонимен

преди 2 години

Същото е в повечето страни на ЕС.

68

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е, че всяка информация, всъщност може да е дезинформация...,така, че няма, как да сте сигурни, каква е истината. Иначе може да си развивате всякакви теории според субективната ви гледна точка.

67

Дойче Веле

преди 2 години

Ясно.

66

Хахаха

преди 2 години

То в Русия и да се вексинираш, пак не е ясно дали ще получиш заплата на края на месеца. Има хора там по много години работят и не получават заплати.

65

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

До Николай ВасилевНаведи се тогава и си хвани палците за да си готов за вакцинация...

64

Анонимен

преди 2 години

ГОСПОДИ СПАСИ ДУШИТЕ НА безверниците в човешки тела на земята!Иисусе...... какво правят ?? Прости им.......ВСИЧКО Е ЛЪЖА И ИЗМАМАМАСОВ ГЕНОЦИДПРОДАДОХА ПРОБЛЕМ - НЕГАТИВНО КОДИРАХА НЕМИСЛЕЩИТЕ И НЕВЕЖИ ХОРА ПРОДАВАТ РЕШЕНИЕ ВАКСИНАЦИЯ ЗА ВСИЧКИ ОГРАНИЧАВАТ ОТНЕМАТ СВОБОДА ДАДЕНА СВИШЕ!