54

Анонимен

преди 2 години

Явно това е българският народ. Ако не ви харесва - да сте гласували. Или какато каза някой: Или гласувай, или не псувай. Няма други. Толкоова си можем.

53

Анонимен

преди 2 години

Ще има продължение на мача - 45 години. Цивилизованите европейци изобщо нямат вашите политическо-спортни проблеми и вече приключиха първенството.

52

Гиб Мелсън

преди 2 години

Без Винету всичко протича нормални. Хората не припада по залите за предаване на протоколи

51

Царя на мълчанието

преди 2 години

А, пак ли ГЕРБ водят? Сега в 11 ще има ли пост от господаря и боК какви са следващите му повели към плебса? Сигурно ще го отмени. Пак разочароваме негово велико мълчание. Прости ни, и ни изпрати пак до урните. Ако ли не, вземи главите ни.

50

Анонимен

преди 2 години

Интересно дали сега Слави ще нааправи обещаното изявление от 11 ч., или ще го откаже, защото не е победител. За Баце е ясно, че пак ще се изтъпани да се надува, че "бихме ги... пребихме ги" и т.н., той толкова си може, де... друго не знае. Я оставете служебното правителство да си работи, наистина работят и не си поплюват!

49

Истукан

преди 2 години

Слави посърна. Вече за него не са честни изборите щом ГЕРБ води.

48

Анонимен

преди 2 години

Ей днес, малко по-експедитивно го давайте. В 6:30 ЦИК обявява резултати при 89.14% обработени протоколи, вие 4 минути по-късно давате при 76.49%

47

Българин

преди 2 години

Кое им е протестното на тия партии? Или по-скоро кое им е новото? При Славун един бюлюк бивши кадри на СДС. ДБ участваха в Борисов-2 под друго име. Маяма и Татяна Дончева са ясни. При тях са и на Кунева хората. Е Б Е М ти и новото!!! Всички тия ако тръгнат да ни управляват, жална ни майчица...

46

Анонимен

преди 2 години

В колко часа започва промяната ??? Да засека аз...,че ако се забави-тея вече трябва да бъдат избити публично !

45

Ха!

преди 2 години

До Ужас И като погледнеш, кои ще направят живота ти по- добър? ГЕРБ-имаха 12г., ИТН- не поемат отговорност, крият се и само лаят от страни, като някакви пинчери, БСП - и те имаха възможност, а забатачиха България няколко пъти, ДБ - и зад тях стоят маджовците, ДПС- за тях е по-удобно да са в опозиция и да дават акъли отстрани, ИМВ- със старите "другарки" защитаващи интересите на групировки, галевци, шишита и т.н., другите всички са под чертата. И кои ще се трогнат от живота ти, а не от интереса

44

Анонимен

преди 2 години

На миналите избори през април Герб имаше 26,14%, а ИТН -17,73%. Данните си стоят в нета.

43

БАНко

преди 2 години

НАЙ ОМРАЗНОТО МЕКО-ТЕЛО ЗА МЕН Е СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ !!!НО АКО СА ПЪРВИ Е ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИЯ !!! СПАЗВАНЕТО НА КОНСТИТУЦИЯТА ЩЕ ПОЗВОЛИ ЗА ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗА СЪСТАВЯНЕ НА СТАБИЛНО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ПРОТЕСТНИТЕ ПАРТИИ !!!

42

До ужас

преди 2 години

Да,аз например НЕ искам промени.Смятам,че има достатъчно атрактивни възможности за добър живот в България в последните 5,6 години.Безспорно кривата на развитие е нагоре.Тея,които си мислят,че България ще доближи Германия в следващото управление на " НОВИТЕ" са или м***лоумни или наивни до болест ! Нека видим..... Но ако ПРОМЯНАТА не дойде,каква цена ще трябва да платят превратаджиите за компроматите и лъжите срещу Борисов? Жалка история....,недоразвит народ...все недоволни и все чакат нещо....

41

Анонимен

преди 2 години

До Вуйчо ВаньоОстави ромите, българите защо не гласуваха? Това е важното. Слави уж щеше да удвои резултата.

40

Анонимен

преди 2 години

Гласувал за Славуца-получаваш Мая,Шиши и Лодкаря.

39

Анонимен

преди 2 години

Много са си честни изборите. Просто народа си им вярва и не се подведе по лъжите и мръсната пропаганда. Честита изборна победа на герб.

38

Български родолюбец

преди 2 години

Всеки път, когато има избори, народът сам се вкарва в капана "абе дай първо да махнем лошите, пък тогава ще го мислим"... Но тук следва въпросът - и ся к'во? Ми ако Слави и другите се окажат още по-лоши и от Боко?

37

НеРазбрал

преди 2 години

Добре де, толкова хора плюят срещу гробарите, а те пак водещи , как става тази работа? После някой ще ми казва, че има честни избори.

36

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Моя позната ходи в секциите за гласуване и ми каза вчера, че не е имало кьорав римлянин да гласува (което обяснява ниската активност) та се чудя машините ли са ги спряли или по-скоро не е имало кой да плаща за гласуване.

35

До 32

преди 2 години

Абе, на теб и себеподобните ти проблема не ви е ГЕРБ, а това, че сте неграмотни и необразовани. От там идва цялата мъка, но едва ли ще разбереш