81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 87 "А как ще върнеш хората, след като няма добре платена работа и производство , па било то и чуждо производство?" Не е това. Как ще върнеш хората, когато руски слуги като Радев и ДС управялват държавата ни. ТОВА е причината.

80

Джони

преди 2 години

От всичките ми приятели и познати, хора на около 30г сигурно 20-30% са с деца, повечето от които с по 1. А в същото време 99% от тях са с доста добри доходи. Проблемът основно си е в нас. Просто децата вече не са на мода, досадни са ни, спират ни свободата, нарушават ни здравето, фигурите. Това е. Станали сме страшни егоисти. Да обвиняваме все правителствата , все някой друг е най-лесното нещо, трудно е да потърсим проблема в нас си.

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 97 "Сега в демокрацията можем да бегаме на запад и да да ядем банани, а в комунизма не можехме да ядем банани." Можехме, как да не можехме. Ядяхме комунистическите банани ....

78

Анонимен

преди 2 години

Мазни еврейски лъжи.

77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99 "Швейцария е мафиотска държава която няма никаква икономика и никакво производство," Само часовникарската индурстрия на Швейцария прави 20 милиарда швейцарски франка. Неграмотен си.

76

Анонимен

преди 2 години

Сега в демокрацията можем да бегаме на запад и да да ядем банани, а в комунизма не можехме да ядем банани.

75

Не до 86

преди 2 години

ТОВА Е ДО ОНИЯ ТУУЛУП дето иска НИЕ ДА МУ ПЛАЩАМЕ ИНВИТРО ПРОЦЕДУРИТЕ. Като си импотентен МЪЖ ЗАЩО ДА ТИ ПЛАЩАМЕ НИЕ С ДАНЪЦИТЕ И ДЪРЖАВАТА ЗА ТОВА?

74

истината

преди 2 години

Територията обезлюдява защото не може да изхрани тъолкова хора. Дори сега явно са много, след като имаме толквоа много безрабортни, толковам ного ебздомни и просещи хора в трудоспособна възраст и без видими здравословни проблеми.Това са видимите резултати на голямият грабеж.

73

Анонимен

преди 2 години

Затваряй границите! Много взеха да бегат българите.

72

натура20000

преди 2 години

Качеството е важно, а не количеството. Колко пъти трябва да ви се обясни ? За какво ви е много *** - да ос.ере всичко ли ? Швейцария са 8 М и въртят на пръста си половината свят.

71

Анонимен

преди 2 години

До СловянинА как ще върнеш хората, след като няма добре платена работа и производство , па било то и чуждо производство?

70

До 86

преди 2 години

ТИ ЛУД СИ ? Безплатно ще те осеменя, НО НЯМА ДА ТИ ПЛАЩАМ ПОМОЩИ И БЕЗПЛАТНИ ПРОЦЕДУРИ като ВСЕ ЕДНО КОМУНИЗЪМ. Като ИСКАШ КОМУНИЗЪМ да си жената, сестрата и дъщерята В НАШИЯТ ФИРМЕН ОФИС ЩЕ ГИ ЗАПЛОДИМ И ОПРАВИМ БЕЗПЛАТНО --- НО ПАРИ НЕ ИСКАЙ от НАС НИТО от ДЪРЖАВАТА.

69

Анонимен

преди 2 години

Аре стига с тези лъжи !!! Вижте населението на Холандия и Швеция например - 10 милиона, 7 милиона, но там никой не смърди така. Ние поне нямаме мигранти. България ще пребъде!! Повръща ми се от българомразци!

68

Анонимен

преди 2 години

При Тород Живков нямаше никакви инвестиции и никой не търсеше инвестиции. България беше космическиа държава, сред 30те най-развити световни икономики и българите живееха на средно европейски стандарт на живот.

67

Анонимен

преди 2 години

До Безбрачни връзкиНе е важно дали са брачни или безбрачни ,а е важно дали раждат деца!

66

Словянин

преди 2 години

Демокрацията, т.е. грабежът на западните БАНКИ и КОРПОРАЦИИ унищожават Българско. Какъв "Магнитски"? Всичко е игра на ФАЩ да вреди на Русия. Българинът е виновен, повярва на лъжите на Запада, който 5 века е крадял света. Сега ги гонят западняците отвсякъде, само ние се продадохме без пари. Всеки 1 долар чужда "инвестиция" е 2 долара ограбени от нашия народец.

65

Споко

преди 2 години

Нали сме в ЕС и НАТО. Ще се опрайм!

64

Анонимен

преди 2 години

Политиците да търсят инвестиции за обезлюдяващите се райони,особено за северна и югоизточна България и да не рекетират хората, особено дребните и средни фирми , а да им помагат както могат и ги стимулират. Да е безплатно ин витро осеменяването, да се отглеждат или осиновяват деца от български семейства срещу заплащане!

63

Анонимен

преди 2 години

Какво ревете, през 1900г. България е била 3.7 милиона. Прекалено сте много!! София е някакъв ад. Към 2050г. ще се редуцирате до около 5 милиона и ще се наслаждавате на зелени поля и на звука на скaкалците. Така или иначе нямате индустрия, нямате земеделие, нямате икономика. Имате някакъв умрeл туризъм. За какво ви е население?

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 76 "Проблемът е, че от некъде ни идват неясни идеи, а требе да ни дойдат едни ясни идеи за да се оправиме." България има много хора, които имат ясни идеи, и те висят по форумите да показват на заблудените, че имат такива и да оправят България, но българите не го разбират това нещо. :)))))