65

Кюри

преди 2 години

*** бе чети, *** пак не ще - муси се, сумти, рупа ГМО, жули фашлив алкоОл, а се плаши от ваксина - хахахаха - щели чип да му сложат и да остане без деца - абе Гньо кой ти ще децата неандерталци

64

До 65Стамен Иванов

преди 2 години

Обречен си другарю ваксар ! Не се усещаш още но дано доживееш до коледа

63

Стамен Иванов

преди 2 години

Във Франция се обмисля задължителна ваксинация на населението, но ***/Ганка е класи над тях. И от ваксини, и от РНК разбира. Нужни са сурови глоби за антиваксърски статии и коментари, иначе *** няма да се вразумят.

62

Анонимен

преди 2 години

Бре вие чувате ли се бре?как ще ваксинират децата нали ще стане гражданска война!това ли искате ,кръв да се лее?

61

Песен гробовна

преди 2 години

Според някои тъдявашни "мислители", милионите измрели с доказан вирус Ковид-19, вероятно са дали фира по време на автомобилни аксиденти или инциденти. Подобна чалга-смисловна дейност не може да бъде родена дори в главите на австралийските аборигени и дори - американтските ред нек индейци от племето Виракоча, но в България и пост съветска Русия, всичко е възможно.

60

Анонимен

преди 2 години

Ромите може да не са най-умни, но не са наивни.

59

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Само някой от тия да доближи децата ми и повече няма да види своите!

58

Анонимен

преди 2 години

Да пробва да инжектира децата и дирникът му ще стане като игленик.

57

Анонимен

преди 2 години

До Krom - Всичко точно, извинението е показател за мъдрост. А относно темата - Родителите да се поинтересуват по-подробно по темата относно ваксините. Вижте примерно Конституцията на Бг чл.29 т.2. За друга ваксина бита на детето ви или на вас самите карат ли ви да подписвате информирано съгласие? Не слушайте разни умници, които твърдят, че устното съгласие било същото, защото ако беше така, в Бг щяха да ваксинират хората и без писменото им съгласие. Направете го за децата си, не заради мен...

56

Коприва

преди 2 години

Ще ни ги подбутват тия "експертни мнения", докато свят ни се завие. Пропаганда! Като са ги напоръчали тия ваксини и като ги натискат отвън... Да не мислите, че е лесно!

55

До 49

преди 2 години

Малко ли починаха от ковид, млади и здрави хора. Трима мои познати умряха от вируса - мъже на 32, 45 и 52 години - без никакви заболявания. Или ти ще повярваш само ако теб лично те засегне??? Не ти пука за другите докато тебе лично не те удари. Типично по български.

54

Видял

преди 2 години

До Кво речи?Че може и да го разнасят но не бокедуват от него ако са васкинирани ! Или поне не тежко !

53

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 49 --- Питай роднините на починалите, за да разбереш как се чувстват от "дефицита" на техните хора. Да не се забравя, че и другарят *** и другия азиатец от Чайна, комрид До-Ре-Ми-Фа-Сол-Ла- СИ. тръбят отдавна за някакъв вирус, който трепе по цялата земля.

52

Анонимен

преди 2 години

Децата вече преболедуваха и си изградиха имунитет. Намерете си друга кофа за ***, където да си хвърлите ваксините с изтекъл срок на годност!

51

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Правете си експерименти. Оставете децата и внуците НЕваксинирани и чакайте да ги гепи "грипчето" Ковид-19, а след това кое дете към Оня свят, кое оцеляло с недъзи или го излекували наполовина. Виновните за смъртта на децата ви - пак няма да сте вие, а ще са Баце, Нинова, Доган, Пеевски и останалите ръкурводители.

50

Кво речи?

преди 2 години

Според него обаче при Sars-Cov-2 ситуацията е различно. Хората могат да разнасят вируса дори и да не са болни, дори и да са ваксинирани и да нямат никакви симптоми, а Делта вариантът допълинтелно усложнява ситуацията.Къде точно се постига групов имунитет при по-горното твърдение?

49

Анонимен

преди 2 години

Предлагам децата да се ваксинират още в родилното отделение.

48

Анонимен

преди 2 години

Ковид умници за година и половина вече трябваше да сме измрели от този страшен вирус или да сме го изкарали. Няма как да заблудите мислещи индивиди в измишльотините си.

47

Хм

преди 2 години

След като възрастните се ваксинират, на кого децата ще предадат заразата освен между себе си и в крайна сметка ще добият имунитет? Тия май държат да прекарат през ваксината си абсолютно цялото население! Което е меко казано подозрително

46

Анонимен

преди 2 години

Аман от експерти.