76

генади

преди 2 години

Полека-лека започва да смърди пак!

75

Луд

преди 2 години

До Златена На кой му дреме за теб и мението ти? Жалко, че ви пуснаха интернет в лудницата.

74

Анонимен

преди 2 години

До КАПИТАЛИСТ и травестит

73

Златена

преди 2 години

За мен антиваксарските български чудовища егоисти са сатанисти и слуги на дявола.

72

до81

преди 2 години

...........на някой светва ли му лампата, защо при 50-80 заразени на ден, не спират да бълвочат за кромид-а.........защото миналото лято по същито време бяха същите бройките а ноември бяха 4000 със 100 умрели. Пак същото ли искаш.

71

КАПИТАЛИСТ

преди 2 години

КЛАУС ШВАБ Е КОМУНИСТ!

70

Ваксината не действа

преди 2 години

В България 41 починали, в Русия 600! При 25 пъти по голямо население - процентно 30% по малко от България, при това там са два пъти по малко ваксинирани от България като процент. Защо не действат ваксините!

69

Totenkopf

преди 2 години

"Ако" вицът на годината!

68

Анонимен

преди 2 години

До Слави ТрифоновЗнаем за кризата, глада и мизерията, която готвят другарите от Давос и техните господари. Дано Бог се смили над нас и им разкаже играта на гнусните сатанисти, че притежават света в момента. Да им се взриви изкуствения интелект и да не успеят да ъплоаднат тяхното П. Да им се провалят всички трансхуманистични проекти.

67

до 71

преди 2 години

ще те ограничим че даже и бой ще ядеш и от ЕС и СЗО ще ни поздравят

66

Анонимен

преди 2 години

на някой светва ли му лампата, защо при 50-80 заразени на ден, не спират да бълвочат за кромид-а ?

65

Анонимен

преди 2 години

ще тръгнат учениците ама този щам вече не само се разпространява от по младитв а ги и затазява реално. Като си заминат 100 тина ученика ще ви питам от Вируса или със вируса е станало и какви придружаващи заболявания ще им откриете

64

Еврейска Дрипа

преди 2 години

Инжектирайте се, бе!

63

Златена

преди 2 години

До номер 67 ей пуберско антираксарско чудовище са такива простаци като теб има поговорка убий пуберския *** с мълчание

62

Анонимен

преди 2 години

До ЗлатенаЗа да се научат ваксарските български чудовища да спазват предпазните мерки в България трябва да се направи най строгия закон не спазване на мерките хиляда лева глоба и 4 години затвор за предумишлено убийство заразяване друг човек с коронавирус и отнемането му на неговия живот, ваксарските български чудовища само от това разбират от нищо друго.

61

Елемаг

преди 2 години

"Надяваме се по-късно да се разпространи този вариант, изтъкна епидемиологът пред БНР."Абе ,аз ли съм и..от или чета правилно.Надявал се да се разпространи нещо си там.Мислех,че като лекар се надява,да ни подмине?

60

Анонимен

преди 2 години

Делтата е тук. Грип - хрема и гърлобол. Мина вече и замина. Знам, че искате да плашите, за да се ваксинират хората с експерименталните ви препарати.

59

Анонимен

преди 2 години

Тая професорка, дето си е взела професурата в едно време което ни ограничаваше по всички начини, защо си мисли че пак ще е същото време? И защо си мисли че ще го позволим, а? Хайде пробвайте да ни затворите пак! Съпротивата ще е на всякъде и от всички, без значение от възраст, пол, образование, религия, финансова обезпечение. От всички!

58

Слави Трифонов

преди 2 години

голям глад идва ще забравите за вируса

57

Златена Накърнена

преди 2 години

Аз съм долната Златена и на Бау съм посветена, вчера много ме eбaхa и гъ3a ми пак съдраха, но не беше този - Бау - беше некъв друг мaHгaл. Много съм разкрепостена, на (гей)парада хванах хрема, викаме му ний ковид, а гъ3a ми все разбит. Инжектирам се на воля, все за кожени спринцовки моля. /// Трий ме мoдeрaтoрe герой, аз обичам сaдo-мaзo бой.