22

Анонимен

преди 2 години

До KromИЗБИРАЙ МАКЕДОНИЗЪМ И СЪРБИЗЪМ ИЛИ ТУРЦИЗЪМ...ЕРДОГАН ВЕЧЕ ЗАПОЧНА ЗАСЕЛВАНЕТО НА ОПРАЗНЕНА БЪЛГАРИЯ...

21

Анонимен

преди 2 години

а езикът на омраза от страна на българия?него кой ще спре?това че в македония пише за зверствата на българите през всв не означава,че има говор на омраза.македония има право както гърция и румъния да пише за безчинствата на българите на нейна територия.

20

Krom

преди 2 години

До до 10 - той няма да те разбере. Тоя чете само официалната сръПска пропаганда во "въпроса". Това са изгубени души. Хабим си времето и нервите да пишем на тези ботове. Много добре знае нормата, защото кисне в българските сайтове целодневно. Не си губи времето. Той не е тук за да спори с теб - тук е за да те провокира, дразни и да ти пробутва македонизми и сърбизми. Игнорирай го!

19

Анонимен

преди 2 години

Военната хунта на Фигуранта насъсква непрекъснато крайните български националисти за което непрекъснато обвинява македонците. Я министъра да прочете коментарите в социалните медии под неговите гумени аргументи, които нямат нищо общо с критериите за приемането на братска Македония в ЕС. Тази лицемерна политика обслужва само интересите на Кремъл, но не на България и Европа !

18

до 17

преди 2 години

Момче, явно си сърбин, липсват ти съгласните, характерни за македонския, като част от българския. Сърбохърватските езици ги нямат. Ти си сърбин.

17

Анонимен

преди 2 години

Kаква европейска придобивка - ,,езикът на омразата'', лигльовци *** ,вместо да скръцнат със зъби на безродниците до Вардар и да ги поставят на място те не смеят дума да им кажат ,онези плюят, тука се правят ,че роса ги роси !

16

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Македония ще влезе в...правия път,ама трябва да мине...време;десет,двадесет,тридесет години колкото трябва.До тогава...вето,друг път няма.

15

Анонимен

преди 2 години

Ако искате да разберете какво са вършили сърбите във Вардарска бановина /сръбското име на РСМ до 1944г./прочетете стихотворението на великия Иван Вазов "Па шта си ти" и всичко ще ви стане ясно. А това че сърбите са пратили колонизатори в РСМ отнели им са цялата обработваема земя и тези псевдомакедонци им са били роби до 1941 когато идва българската армия,която изгонва сърбите и им връща земята !

14

Анонимен

преди 2 години

Най-голямата грешка беше признаването на Северна Македония от България. Нещо като Турски поток - големи ползи, но за нас само загуби.

13

до 10

преди 2 години

Момче, пишеш на нормата от 1945г., създадена със заповед на югославската комунистическа партия. Това не е езика на братя Миладинови, не Миладиновци, както ги прекръствате. Прочети им книгата, да си спомниш истинския македонски език.

12

Ненужни преговори!

преди 2 години

Като член на ЕС България има силна позиция в спора с Коминтерновска титова Македония за ограбването на Българската история от скопските титови *** и нямаме за какво да си говорим с тях, докато не се откажат от измислената им от Сърбия и Русия история, език и идентичност. Македонските българи завинаги ще си останат българи, а скопските сърбо-комунисти ще ги отвее вятъра на промените при Новия световен ред.

11

Анонимен

преди 2 години

Родолюбивите българи в географската област Македония които строяха училища и манастири на българската екзархия, които учеха децата кой е родът им в църквите ктиторите се пишеха българи по род.А в последствие сърбите ги клаха така както турчин не ги е калал, до 44г бяха вардарска бановина,а след това сърбокомунизма направи от българите там ЕН ИЧАРИ каквито са в момента, които се борят срещу своя род и родина България!

10

Gancho

преди 2 години

Езика на омразата го създадохме ние българите.Държим се с Македониа като господари на съдбата им.Европа никога няма да рзбере Балканската ни комплексарщина.Всичко за нас,останалото за тях не е братски подход.Ако продължаваме така,ще ни намразят и други народи.

9

Анонимен

преди 2 години

До КромСве знам , знам и това дека до последно не ви давале у собрание да официално ги споите ,,новите,, територии , зошто во втор план иа имале опциата Независна Македониа по урнекот на Хрватска. Вероиатно затоа шо немале во вас баш голема доверба. Што на краи и се потврдило ...коа у исти месец бевте на двете страни во ВСВ.

8

Krom

преди 2 години

До Анонимен 6 - нали знаеш съдбата на Рибентроп, сръПска подлого?

7

София

преди 2 години

До АНТИ МАКЕДОНИЯ колко войници ще изпратиш...хахахахаха тра лалалааа

6

Анонимен

преди 2 години

Кога лорд Чембрлен му рекол на фон Рибентроп ....,,, ама вие потпишавте договори ,, ово другиот му вратил ... ,, ха , ха ,ха вие уште ли гледате во тие хартии ...Уценувачки услови на база на неостварени фантазии , шчо друго и заслужуваат. Приателството кие живее само у насловот на таиа хартиа.

5

King Asen

преди 2 години

До антиМК. Знамето беше горено в некое село, не Скопие. Само тоа помниш царе?

4

АНТИ МАКЕДОНИЯ

преди 2 години

Омажете се сега целите меллиси такива. Те ще горят Българското знаме на центъра в село Скопие и ние да им дадем зелен коридор. Никога предлагам да им изпратим една рота войници и за 24ч да ги отървем от мъките и мизерията

3

Анонимен

преди 2 години

Както Путин направи от Украйна държава и то враждебна, така и военната хунта прави същото с Македония !