55

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата върви ... за 2 кибабчита остават майка България.

54

пияница мистик

преди 2 години

....да не качва цените. Даже им заплаши шефа с уволнение. Младите, дето не сме на Гинко Билоба помним

53

Пиночет не е убивал

преди 2 години

хора, ликвидирал е екземпляри крадльовци....oтпадьци...Първо ги е инквизирал да си признаят сторените неща.И в Китай разстрелват...но тук 'демократично' отмениха смъртното наказание...за да могат да грабят на воля безчет...

52

пияница мистик

преди 2 години

Първо си качиха заплатите на 10 000 лева и след това отпадна ограничението на броя секции за чужбина, сещай се, че за Турция говоря :))) И "модела Борисов" си беше супер - нямаше никакви сътресения, а не като сега шоково качване на храна и ток, вода и топлофикация с цели 40%. Само за месец успяхте да вдигнете храната двойно! Да не говорим за парното - 40% и зимата една каза, че ще има второ шоково покачване на цените, тук е статията. А "лошия Бойко" цели 5 пъти през годините удържаше КЕВР да не

51

Анонимен

преди 2 години

Очакваме с нетърпение поредната тежка изборна загуба за импексова и бсп!

50

пияница мистик

преди 2 години

Ахахаха, тази с хотела в Халкидики и приватизаторката на Техноимпекс ви обещава това, което и Финландия, Канада и Дания не могат да ви дадат - страните с най-висок стандарт на живот. Искам Нянkoва да ми каже в коя държава по света закона е равен и за бедни и за богати. Конкретно име! Искам да ми каже от къде ще ги намери тези пари за "достойни пенсии и заплати", при толкова малка част работещо население и толкова много тунеядци? Каквото обеща Славуцата и изпълни, това ще направи и тя

49

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ТЪРПИ НАРОДА НАШ ТОЙ ИМА ПЕТСТОТИН ГОДИШЕН СТАЖ

48

няма за кого

преди 2 години

Поредната опорка за боко!

47

Анонимен

преди 2 години

ahaaa...nemili nedragi hashove chetnici, nema tenti, nema chadari, nema shatri, nema shezlongi, nema beach drink and food ;) only ni nova ;)

46

Анонимен

преди 2 години

Стига глупости. Борисов все крив, за да прикриете собствената си некадърност. Той черен, вие бели девици. Голяма лъжа. Пожелавам да раКлатите на коча ..

45

Анонимен

преди 2 години

ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЛИ ВСЪЩНОСТ,ЧЕ ПАРТИИТЕ,КОИТО СЕ БОРЯТ ЗА ВЛАСТТА ИЗБЯГВАТ СБЛЪСЪК С ИСТИНСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ И СЪЗДАВАЩ БЛАГА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН БЯГАЙКИ ОТ НЕГО В ГОРИ ТИЛИЛЕЙСКИ...НИНОВА Е НА БУЗЛУДЖА А ПРЕДИ ТОВА ПРЕДПОЧИТАШЕ СЯНКАТА НА ПАРКОВЕТЕ И КОМПАНИЯТА НА БАБИЧКИ,БОЙКО БОРИСОВ ПЪК СЕ СКРИ НА ХИЖА В СТАРА ПЛАНИНА,МАУСТАФА КАРАДАЙЪ СЕ ВИХРИ НА ХЛАДНО В РАЗНИ ЧИТАЛИЩА,А НА ТРУДОВИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ С ПОТНО ЧЕЛО НЯМА КОЙ ДА ОБЪРНЕ НИ НАЙ-МАЛКО ВНИМАНИЕ.

44

Анонимен

преди 2 години

Няма и да си отиде, защото ще гласуваме пак за ГЕРБ! Спряхте Хемус, гадни комунисти!

43

Анонимен

преди 2 години

Нинова е Бойко с пола.......Точно в десетката! БКП отвсякъде откъдето и да го погледнеш. Не прогледне ли народа ще ги хрантути тези БКП-ЦА още 100 години!

42

Анонимен

преди 2 години

До Един Туризъм от соцаПиночет е убивал масово хората в държавата си, за да краде и граби държавата си и получва медал от Тачер, която пък разруши част своята собствена държава - Англия, остави десетки хиляди англичани безработни на улицата и затова гориха чуелото и, когато умря!

41

бен сеним реално

преди 2 години

Другарката Нивнова успя донякъде да зекрепи бешипету, защото ако беше останало в ръцете на Станишев и сие, сега щяха да се борят за 4-те % бариера.

40

Анонимен

преди 2 години

Милионерка от приватизацията със син в САЩ ще прави социална политика и мисли за бедните.

39

Анонимен

преди 2 години

с този митинг бсп сложи край на предизборната си кампания!все пак има още една седмица до изборите.какво ще прави другарката нинова дотогава/

38

Един Туризъм от соца

преди 2 години

остана, но го разбиха...Толкова може племето на свобода - веднага прави слободия и се хвърля да краде и руши.Демокрация ли...Та тук е само за Военен режим ПИНОЧЕТ.Защото крадците се наплодиха безчет.

37

ИТН

преди 2 години

Госпожо Нинова! Не смея да те нарека " другарко" щото Не си никаква другарка на каквато се пишеш! Един член на Мракобесническото СДС след 1989 г.Се питам къв го дори в БСП!-:( " Политика" явно! И да те светна само,не само ГЕРБ се разклати но и "Твоето" БСП! Играйте си на " управляващ" в лицето на др Борисов и твоето на " опозиция"! Цирка ви приключи! Време ви е да се оттеглите! Новото време ще ви изхвърли на бунището!-:)

36

Анонимен

преди 2 години

жалка картинка!и има все още хора,които и вярват на тази!нямам думи!стягам куфара и се махам от тази държава!