39

Анонимен

преди 2 години

Делтата е обикновен грип, който е в България от май.

38

Анонимен

преди 2 години

Какво значи "можм да вкараме" когато всички нормални страни им забраняват влизантео, защото при тях БУШУВА вируса? Колко ще "чакате", при положение, че те чупят рекорди? Служебното правитлество упражнява геноцид срещу българите. Това решение ще струва български животи, защото някой руснак трябва да си нагледа вилата! ПРЕСТЪПНИЦИ!

37

ха ха

преди 2 години

Кунчо, ти не можеш да вкараш нищо на никой :)))

36

Анонимен

преди 2 години

Кво ги дрънка тоя пак бе?: "..Помагат, просто по-малко, но целта, която гоним с имунизацията не е да не се заразим, а да нямаме смъртен случай и с това ваксините се справят чудесно". Ами да, Кунчев, ако целта ви е да няма починали от вируса, ваксините се справят като yбиват тези, които ще yмрат от вируса.... А пък аз все си мислех, че целта е хората да останат живи! А не да го караме на принципа "има човек, има проблем".

35

до 36

преди 2 години

Абе, талибан, когато държавата ме освободи от всякакви данъци, тогава няма да е длъжна да ме лекува. Аз пък няма да плащам, за те лекуват тебе, а не мене.

34

Анонимен

преди 2 години

А тебе и другите от НОЩ пък може да ви вкараме в топлата зона при бай Ставри.

33

хахахаха 37

преди 2 години

като си избрал да не се ваксинираш, за което държавата плаща 10 лева. ще доплатиш само разликата над 10 лева и солидарно

32

Анонимен

преди 2 години

КАЦНА ПЪРВИЯТ САМОЛЕТ С РУСКИ ТУРИСТИ И ВЕДНАГА СЛОЖИХТЕ РУСИЯ В ЧЕРВЕНАТА ЗОНА...И ПОСЛЕ ЩЕ МИ ГОВОРИТЕ,ЧЕ В КОРОНАВИРУСА НЯМА ПОЛИТИКА.

31

Анонимен

преди 2 години

До 26 до 13 Да, но ако влезеш в интензивното с Ковид, един ден ти е над 2000 лева с вливания и кислород. Защо трябва да плащам аз твоите десетки хиляди лева, когато си избрал да не се ваксинираш - при това безплатно.~~~~~~ ти не плащаш, а плащат всички и това се нарича солидарност, една забравена дума в България! Решението за ваксинация е лично и зависи от т.н. рискова група, но това са подробности, които деебилите не могат да знаят!

30

хахахаха

преди 2 години

те са си в червената зона. и ние не можем да се измъкнем

29

Анонимен

преди 2 години

НЕ Е ВЯРНО! ВСЕКИ ЩАМ СИ Е ИНДИВИДУАЛЕМ ЗА СЕБЕ СИ !

28

Хотелшеф

преди 2 години

Есктра е да идват.

27

aa

преди 2 години

До Българинти колко линии си дръпнал брат

26

Дедо ви

преди 2 години

Във Великобритания има повече заразени от Русия на глава. И от двете страни почти няма туристи и не се очакват. Обаче морето е пълно с Украинци, Молдовци и Румънци. В първите две тестиранено и ваксинацията са мътни работи. Тоест почти ги няма. Ако пламенен от ново ще от тях - вярвайте ми.

25

Анонимен

преди 2 години

Значи спираме братушките, но продължаваме с ваксините при доказана неефективност срещу делтичката. Това ако не е двуличие.

24

Анонимен

преди 2 години

Мри Кунчев, мри! Ама яко мри! И ти и останалите простаци от щаба на Бойко!

23

Бий ви ганя

преди 2 години

Да озаконим беззаконието! Браво! На факта че никакви руски туристи не идват а само тези които си продават имотите , да забраним входа им и така да забавим с няколко месеца гръмването на имотния балон у нас. Това се нарича държавническо мислене!

22

радевис

преди 2 години

Братушките да идват на нашето черноморие да се лекуват явно сме по добри пък и ще се напълнят хотелите

21

до 13

преди 2 години

Да, но ако влезеш в интензивното с Ковид, един ден ти е над 2000 лева с вливания и кислород. Защо трябва да плащам аз твоите десетки хиляди лева, когато си избрал да не се ваксинираш - при това безплатно.

20

О, колко лесно

преди 2 години

заби нож в гърба на туризма ни тоз! Вчера в Бургас се радваха на първите туристи от Русия и пречеха сметка за около 500 полета до септември, а от днес - не ги пускаме в страната! Лелееее.......