142

Истукан

преди 3 години

А защо Македония има претенции за малцинство македонци в България? България е 3 пъти по-голяма от Македония, още повече, че Македония произлиза от България. Не си знаят корените и нацията. Магат да се прекръстят на Мекедонистан. Преди бяха Македония, сега Северна Мекедония, а утре може и Южна Македония. Излъз на море нямат. Под 2 милиона са е и пъчат.

141

bolbov

преди 3 години

Другарю Радев,моля Ви незабано дайте път на нашите приятели и братя от Македония.Вървите по стъпките на корумпираните патриоти и Борисов,което е недопустимо за един комунист.Дори и да загубите изборите заради подобен политически ход историята ще Ви оправдае.ЕС ене само база на богаташи и олигарси .В страните от ЕС живеят и работят милиони честни хора с леви убеждения,които рано или късно ще установят истинската демокрация,която Великият Ботев нарича единний светъл комунизъм.Горе главата Другарю

140

Анонимен

преди 3 години

просто трябва да се спре с българофобията и да макеДонците да изтрият отвсякъде всякаква българофобия.Че те неотдавна запалиха българското знаме, как да ги пуснем в ЕС?

139

Анонимен

преди 3 години

130 България е най-старата, православна държава в тази част на света, след Византия. Била империя, когато Русия, Сърбия, да не говорим РСМ, не са съществували на картата като държави. Не се правим на велики, но не позволяваме, да крадат историята, и езика ни.

138

Българин

преди 3 години

Русоидните хибридни драскачи се познават лесно, те винаги пишат с омраза за България и българския народ! Ние много обичаме да се плюеме един друг/остатък от комунизма/, но не понасяме някой друг да го прави!

137

Анонимен

преди 3 години

До АнонименРаботата е там, че не българските политици са проблема, даже изобщо не са, проблема е друг, просто трябва да се спре с българофобията и да макеонците да изтрият отвсякъде всякаква българофобия, второ - да не ни крадат историята и да я наричат "македонска", трето - да спазват човешките права на българите! И ще ги пуснем в ЕС, те сами спират влизането си в ЕС, като не искат да изпълнят договорените условия с България и все още сърбоманско-Титовски мисли са в главите им!

136

=>

преди 3 години

Ти, че си куха амеба е ясно и поради този факт намяташ собствената си кухост на други.

135

За да влезете в ЕС

преди 3 години

Трябва да си замине и последния българин ,че да можете да откраднете българската история ! МОжете да сте някави крадци и узурпатори на българска област наричана от нас Македония и присъединена несправедливо към Югославия, но не и държава крадяща и преиначаваща историята ни само и само да се направите на нещо което не сте --вие сте едни посръбчени българи и 40 % албанци. За Пендаровски не е важно дали е Пакистанец или Индиец за него е важно да е най-отгоре и да властва .

134

Анонимен

преди 3 години

138 Европейските чиновници, някои от които недообразовани и неадекватни, се сменят, България е вечна.

133

Анонимен

преди 3 години

134 Не слизай на нивото на античките, които се отказаха от античната си история с Преспанския договор 2017 и се нахвърлиха, на българската. Те палят българското знаме, вече няколко пъти.

132

Анонимен

преди 3 години

Македония няма да се разбере с нашите политици. Трябва за иска от ЕС, обща позиция. Ако трябва с всички членове на ЕС да преговаря отделно, тогава какъв е смисъла от ЕС. Всеки може да каже нещо което не им харесва и да се спира процеса. У нас има много проблемни политици и винаги ще намират повод да си правят безплатна реклама за сметка на Македония.

131

Анонимен

преди 3 години

123 Прочети, кои са първите императори на Източното Римско царство, сед разделянето на Римската империя на две части, на 17 януари 395 от новата ера. Тогава умира император Теодор I и синовете му Аркадия и Флавий Хонорий, си поделят империята. Те не са били гърци.

130

Филип от Филипополис

преди 3 години

Не е необходимо да пишеш с големи букви евтината си русофилска пропаганда. Това не я прави по-адекватна. Малко хора в България знаят че българската компания Минстрой експлоатира два рудника около Пробищип и заплатите там са по-високи отколкото са средните миньорски заплати в РСМ. Малко хора у нас знаят че средните работни заплати в България са по-високи от тези в РСМ и даже Сърбия. Там 500 евро на месец се води голяма заплата. В България вече не малко хора изкарват и по 2000 лв. месечно.

129

Анонимен

преди 3 години

Древничните мачедонци вече искат да са само средновековнички и да ни ограбят историята. Или са българи с история, или са млада нация от 1945 година и независима държава от 1991 година...................Тези измамници, крадци и лъжци спорят с 1340 годишна държава.

128

Анонимен

преди 3 години

Ако ,аз си бърша *** с Македонското знаме ,Пендаревскииии ще ме подкрепиш ли ,бе ??

127

На този Пендарчо

преди 3 години

Не може ли да му дойде у буковицата ,че Българската партия която признае тяхната измислена история ,техният български диалект напълнен със сърбизми - за македонска история свързана и идваща от древността с прааааа дядо Филип Македоски и македонски език ще бъде анатемосана изчегъртана и вкарана по затворите за веки веков .КОй ще го направи това бре измислен македонецо ,изобщо знаеш ли какво е национално предателство,нали за да ти признаем измислиците трябва да се отречем от 1300 г истина .

126

БГ

преди 3 години

До Филип Велики: И да я оставим изцяло и окончателно в ръцете на сърбите??? Не си познал. Толкова българска кръв са проляли тези сърболяци, че вече е крайно време да си вземем нашето - Македония и Западните покрайнини.

125

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 123Гърците са били ядрото на империята. нема какво да се залъгваме :) Наричала се е Източно Римска империя, само дето българите им се натресаха, направиха им живота сложен :)) Ако не се бяхме изпокарали, щяхме да им помогнем срещу тюрките, ама каквото такова :)

124

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе може да рискуваме българската сигурност, македонците още не са в ЕС, а сръбските шпиони от ОМО Илинден вече работят срещу България, а ако влязат в ЕС, ще стане още по-зле и ще се развихрят срещу България, първо македонците да изпълнят условията в договора , да не крадат българска история,а и да се спазват човешките права на българите в Македония

123

Истината

преди 3 години

В ЕС само чрез анексиране от България !