15

Анонимен

преди 3 години

Не виждам друг изход освен ако не признаят, че северните македонци са българи. В противен случай дори и 500 страници договор както е с Гърция няма да помогне и те не го спазват, камо ли за този с България, който те ни се подиграват в лицето или плюят, че сме татари.

14

Анонимен

преди 3 години

Това,че хората с българско самосъзнание имат проблем в Македония е абсолютна ЛЪЖА.Аз съм от Македония и имам Българско Гражданство и всички в моя град знаят това и не съм само аз.Защо лъжете хората в България?Защо създавате омраза?Не знам какво Ви става,защо искате да ни намразят тук в Македония нашите съграждани,без значение от коя етнос са.

13

аа1830

преди 3 години

Сега разбирам защо ВМРО е поръчвала и български политици. Целта им е била свобода на българите в Македония - и ако някой се е противопоставял - било то български политик, било то член на ВМРО, било то крал на Югославия - издадена ли е присъдата няма връщане. Всичките ни политици са предатели - докарахме се дотам да ги молим да нямат претенции към България и да ни псуват по техните телевизии. А това със знамената и чупенето ежегодно на паметници дори не го споменаваме вече.

12

Анонимен

преди 3 години

Някой чувал ли е за държава СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ, преименуваха се сто пъти :))) Съседите мълчат по въпроса, не искат неприятности с нас, отрязаха ги "гордите" макета :))

11

Анонимен

преди 3 години

На Македония не и е проблем,че е блокирана за ЕС.Но това на нас или по скоро на олигархията ,няма да и помогне.Спирането на Македония е като коз за пазарене за нарушенията,които направиха от олигархията с европейските проекти.От ЕК няма да се церемонят и ще наложат санкциите.В Македония и Мицкоски да дойде на власт,въпреки че е човек на Путин,няма да може да спре процеса за присъединяване на Македония към ЕС.Няма да може и да отмени договора с Гърция.САЩ свършиха работата си навреме

10

Свобода

преди 3 години

Би трябвало да спрат да тормозят тези, които изявават българското си самосъзнание. Да може в македония да се гледат български телевизии и да се четат български книги. А не да се правят проблеми за издания на Братя Миладинови и Вапцаров. Някои автори изобщо не бива да се превеждат - все едно ние да превеждаме Вазов.

9

ЗАЩО ?

преди 3 години

ВСЕКИ ПЪТ ИМ ОБЯСНЯВАМЕ ЕДНО И СЪЩО ,КАТО ЧЕ ЛИ НИЕ ТРЯБВА ДА ВЛИЗАМЕ В ЕС.Като се правят на приятно разсеяни няма ЕС . Мисля ,че дори да се съгласят със всичко ще е само за да влезнат в ЕС после отново ще се върнат към сегашната политика-- самата държава България на тях им пречи защото е невъзможно да има 2-вида история за едно и също население или ние или те са си измислили историята Няма вариант Самуил и Крум и Гоце и всички хем да са наследници на Александър Македонски хем да са Българи ,,

8

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да казват, САЩ вече се задейства,следват действия от ЕК и Европейската Прокуратура.Това с блокирането на Македония няма да им помогне.Няма как да се спре действието по сигнали на Европейската Прокуратура.Олигархията блокира Македония ,за да има за какво да се пазари.Но с ЕК пазари няма,те ще спрат парите на олигархията и ще публикуват нарушенията.А на Македония не и пречи да не е в ЕС след като получава помощи и нямат визи за никъде.

7

Диана

преди 3 години

Мамма миа! Тези хора могат да изпишат един том и да не кажат нищо...Подходящ партньор на Скопие-затова досега не е постигнато нищо защото за празни приказки се ходи само на пазара..Открит подход на РСМ?! Къде ли го видяха този "открит подход" - те само дебнат как да ни забият нож в гърба, какви лъжи и мръсотии да наговорят за нас по целия свят, нашите виждат открит подход..И..не че е за подценяване, но името на РСМ е поставено грешно на първо място като проблем?-то е валидно ако СРМ влезе в ЕС!!

6

Отстъпление

преди 3 години

Това изброяване е едно отстъпление от наша страна. Докато от РСМ заемат крайна позиция за да могат да правят пазарлъци. Така че е добре ние да заявим нашата си позиция - няма македонски език няма македонски етнос - в македония живеят българи, албанци и някои по малки етнически общности.

5

Никк

преди 3 години

Браво браво браво. Най накрая нещо смислено от българската дипломация

4

аа1830

преди 3 години

Ще започнат процес по реабилитиране на жертвите - а след колко века ще го приключат. Трябвало да се откажат от териоториални и малцинствени претенции - боже господи! И да спрат да пишат бугарите са турци. Е големи условия, големи отстъпки, голяяяям компромис. На Радев са му смъкнали гащите в Брюксел!

3

Krom

преди 3 години

До Bungar - какви малцинствени претенции имаме ние към РСМ бе?

2

Не е честно!

преди 3 години

Не е честно някой да иска от РСМ да спре с омразата! Защото македонската нация е формирана на базата на тази омряза - към България и българите. Не е честно да им се отнема насъщната омраза! И няма как. Но не сме свършили нашата си работа - какво конкретно искаме от македонците. И не сме си изчистили ние нашата история - опитваме се да я пренаписваме - наблягаме на "спасяването на евреите", а пък уж у нас не е имало фашисъм.

1

Анонимен

преди 3 години

Казах ви че немат шанс макетата, независимо кой е на власт :))