153

мада рашаа

преди 2 години

мачкай англо-саксаааа пусак му бойна глава на кухата кратунаа

152

до Анонимен

преди 2 години

Да ги видим следащия път как ще се придържат, но може да се придъжрат към дъното. А сега да са благодарни, че не ги потопиха.

151

Анонимен

преди 2 години

Най-ми хареса като го питаха заместник капитана на кораба дали вижда това като някакъв проблем и той каза, че възнамеряват да се придъжат и за в бъдеще към дефинициите на международното право :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

150

Анонимен

преди 2 години

абе тая руската гемия много пушеше бре :) да вземат да и турат по сухи въглища

149

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо Ако това е предположението, то "провокацията" е от руснаците, защото не журналиста на ББС, а точно руските власти започнаха масирана пропагандна кампания чрез всички канали, преди който и да било да е отразил ставащото. Включително, както отбеляза Британския Министър на Отбраната, "някой" беше курдисал светкавично руски камери пред кабинета, в който беше извикан Британския Военен Аташе в Москва. Хмммм? Как е чипа? :))

148

Ха-ха

преди 2 години

Англичаните явно си мислят, че са в епохата на кралица Виктория...

147

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен..Ей,симпатяго с "работещия чип":-ПРОВОКАЦИИТЕ се правят ЗА ДА СЕ ВДИГНЕ ШУМ по света и провокирания да бъде нарочен за "зъл демон"!!!!!....ВСИЧКИ провокации ЦЕЛЯТ ТОВА,НЕ целят СБЛЪСЪК !...Но толкова ти позволява зомбираното мозъче,така че ..продължавай в същия дух!

146

andros

преди 2 години

Трябвало е да прихванат самолетите, да му писне на пилота алармата и руснака ще се *** :D ум под *** не вирее

145

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 179 "цъкали са рашките като тееле в желзница" То се вижда и на видеата: руските пирати хвърчат във всички посоки като маллоумни, англетата си порят вълните по зададения курс.

144

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо Ако целяха провокация нямаше да искат свидетели, но на теб чипа ти не позволаява да работиш с нормална логика ....

143

Анонимен

преди 2 години

цъкали са рашките като тееле в желзница, въпросния кораб има най-модерните РЛС системи за защита с възможност за следене на над 1000 цели едновременно, в момента в който, на некой не му издържат нервите и пусне нещо по кораба и отива на оня свет

142

ПроСоТо

преди 2 години

Ха!.....Сега отново погледнах тук и забелязах,че не съм видял нещо "със ситния шрифт"..:-"Журналист на ББС се "ОКАЗВА" на борда на миноносеца"......!!!!!!..Как така "се оказва"?!.."СЛУЧАЙНО",или провокацията е ПОДГОТВЕНА и ПЛАНИРАНА ПРЕДВАРИТЕЛНО и за по-голяма "достоверност",британците са качили на ВОЕННИЯ кораб и некакъв ЦИВИЛЕН журналист?!....Игрите на "котка и мишка" ни омръзнаха!!!!..НА НАс-НОРМАЛНИТЕ ХОРА!

141

Анонимен

преди 2 години

Ако наистина са метнали 4 ОФАБ 250-270 пред кораба, положението е било доста напечено - само една от тези бомби да го удари (съдържа 94 кг ТНТ и тежи 250-270 кг), ще го разцепи, като гнил пън.

140

Анонимен

преди 2 години

е освен да летат над британския кораб и да цъкат в захлас друго к'во могат да направят? нищо, 1-во защото по международното право действията им ще се квалифицират като пиратство, 2- ро въпросния кораб има доста модерна система за защита, така че в момента в който някой стреля по него ще се озове на дъното на морето

139

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 173 "братушките ако са искали да стрелят по тях, сега тоя ингилизки миноносец щеше да е на дъното до Крим." Един път казвате, били стреляли, после пък, не били стреляли по тях. Сега последно? :)))))))) И защо по дяволите англичаните разбират от медиите за ужасната ситауация в която са били? :)))) Много нагло от тяхна страна да не обръщат внимание на пощръклелите руски пирати! :))))))

138

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 172 "Взривете ги бе, братушки!" Интересно, как не са се сетили, та трябваше да им подскажеш ти, световния тактик и пръв защитник на Майка Русия! :)))) Дали пък нещо не ги е спирало? :)))) Великия ти тактически мозък какво мисли по този въпрос? :)))

137

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 167 "Англетата разбраха че с братушките не може се е..ват!" Англетата разбраха от медиите, че са ги "обстрелвали". Смятай :))))))

136

Анонимен

преди 2 години

До до анонимен "Направо ме записа "болшивик"! -)))) Нито съм русофил, нито русофоб! Живея от над 20 години на Запад" Това, че живееш от 20 години на Запад не те прави по-малко болшевик. Всъщност, децата на най-големите болшевики живеят точно на Запад, нищо, че на балъчетата в собствените си страни пробутват лъжи за Запада. Самите те се къпят в Западните достижения,а от поданиците си изискват патриотузъм, въздържание и "разбиране", стигащи кулминацията ви в някои страни в идеологии като чучхе :)

135

Георги Георгиев

преди 2 години

До АнонименВсъщност пропуснаха да кажат, че 2 руски самолета са се разбили недалеч от кораба. Причината - пияни и дрогирани казачета. Не само, че не могат да летят, но и техниката имне струва. Британците са минали транзит през Украински води без въобще да ги е грижа за калпавата техника преминаваща наблизо. Даже са се молили ако ще падат в морето да е по-далеч от кораба, че им е важен.

134

Анонимен

преди 2 години

До Обективно " .. и преди 10 години 96% от населението на полуострова гласува на легитимен и демократичен референдум с международни наблюдатели," Т. нар. референдум беше проведен в разрез с международните правила за провеждане на такъв, поради което е обявен за невалиден от международната общност. В опциите за гласуване дори не е имало такава Крим да остане със същия статут както до момента. Смятай за каква пародия става дума! Изборните числа също са фалшифицирани. Референдум по путински :)))